Cautare

1094 de rezultate pentru "cerere desfiintare" (5.68 secunde)
Trebuie precizat ca pe parcursul unei zile, cursurile de tranzactionare a valutelor se pot schimba, în functie de cerere. ...   Raport între cerere si oferta  Cursul BNR se stabileste în functie de cerere si oferta.
Dovada ca DJT una a semnat si alta dorea sa faca este certificatul de urbanism 73 din 22 mai, emis de Primaria Calafat pentru Directie in vederea obtinerii autorizatiei de construire a trei casute P+M respectiv de desfiintare a trei casute P, dupa cum se arata in nota de constatare a ISC Oltenia.
Premierul Boc este decis sa mearga pana la capat in actiunea de desfiintare a unora dintre agentiile guvernamentale, contribuind astfel la cresterea numarului de someri.
Fostul presedinte al Romaniei spune ca aceasta idee de desfiintare e in "consonanta" cu alte actiuni, printre care omiterea rolului puterii din care a facut parte, din raportul de condamnare a comunismului.
Inca 8 piste pentru biciclisti, ILEGALE, desfiintate de Politia Rutiera a Capitalei Brigada Rutiera a reconfirmat ilegalitatea pistelor pentru biciclisti din Bucuresti (...) In perioada 2 - 6 august, politia a emis 8 dispozitii de desfiintare a tot atatea trasee pentru biciclisti.
Cei care se incadreaza in cei 615 lei pe membru de familie vor trebui sa prezinte o serie de documente doveditoare, o cerere-tip si declaratie pe propria raspundere in original, o copie a actului de identitate a titularului de cerere si al fiecarei persoane incluse in cerere, cópii dupa documentele care atesta venitul realizat in luna precedenta (adeverinta de salarizare, cupon de pensii, indemnizatii, alocatii, rente viagere, burse, ajutoare banesti lunare, venituri din chirii, din dobanzi, dividende, parti sociale sau orice alt tip de venit), copie dupa actul de proprietate asupra imobilului, sau dupa caz contract de inchiriere, subinchiriere sau contract de comodat si o declaratie pe propria raspundere scrisa de mana care precizeaza ca titularul cererii sau persoane incluse in cerere nu beneficiaza de ajutor de incalzire a locuintei in sistem centralizat, conform prevederilor OUG 57/2006.
Banca s-a folosit de semnatura pusa de ea pe o cerere standard de imprumut, i-a acordat creditul solicitat fara a o instiinta, iar dupa cateva luni i-a trimis graficul de rambursare.
Ultima cerere a fost depusa in urma cu cateva zile, dar oamenii au ajuns sa se teama si de cea mai mica adiere de vant.
Sustinem prezenta conferinta de presa pentru a reafirma inca o data sprijinul integral al Partidului Social Democrat si al grupului politic PSD-PC din Senatul Romaniei pentru presedintele Senatului, domnul Mircea Geoana, si pentru a sublinia faptul ca cererea formulata ieri de catre grupul independentilor si de catre grupul politic al Partidului Democrat-Liberal din Senatul Romaniei privind revocarea din functie a presedintelui Senatului este o actiune exclusiv politica, formulata printr-o cerere care se intemeiaza doar pe texte neconstitutionale sau care nu au legatura cu cauza, nereprezentand altceva decat o incercare de demonstratie de forta care sa acopere evenimentele politice si economice nefaste pentru Partidul Democrat-Liberal din ultima perioada.
"In ceea ce priveste participarea la plen, conform regulamentului, trebuie depusa o cerere. ... Nu a existat nicio cerere. La ora 13.30, din curiozitate, l-am intrebat pe secretarul general adjunct daca este vreo cerere si nu a fost nicio cerere depusa", a spus Anastase.
Sunt, de exemplu, circa 20 de angajati numai de la ULP care nu se pot retrage de la Solidaritatea si carora li s-a spus de la sediul Solidaritatea ca trebuie sa se duca la liderii de la uzina sa depuna cerere de retragere, dar acolo au gasit usile inchise", a declarat prim-vicepresedintele FSS Metarom Galati, Adrian Adascalitei.
Doar 11% din spitalele din Romania mai fac avorturi la cerere. ... Pandemia si un ordin militar tocmai le luase dreptul femeilor din Romania de a face avort la cerere. ... De ce trebuie sa se plimbe un om pe strada atata timp cat este o cerere.
daca indeplinesti conditiile de la b), c) si d) si promovezi si testul 13/15, perioada de suspendare se reduce la 30 zile cu conditia sa faci cerere in acest sens conf. art.221 (este o cerere standard care o gasesti de obicei la centrele de copiere).
Samir Spranceana, arestat la inceputul lunii iunie de procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova, impreuna cu Ovidiu Doran, Iulian Nitulescu, Claudiu Balan, Gigi Toma si Liviu Sfetcovici, pentru comiterea de infractiuni cu carti de credit, a mai facut o cerere de eliberare sub control judiciar.
Am plecat suparat din primarie si am facut o cerere in regim de urgenta sa ne elibereze in cinci zile o copie dupa PUZ, deoarece doream sa stim daca avem voie sa construim in zona respectiva", a mai spus Crinu Popescu.
Am observat ca exista o cerere de stanga din ce in ce mai mica, din cauza greselilor care s-au facut, a aliantelor in momente nepotrivite si ca este o cerere din ce in ce mai mare pentru un alt partid de dreapta.
UN PACIENT I-A SPUS CA ARE O TUMOARE PE CREIER, DUPA UN RMN LA CERERE. ... M-am trezit cu el, cu un RMN facut la cerere, spune medicul. IN ANGLIA, NU EXISTA RMN FACUT LA CERERE SI NICI NU ITI PUI SINGUR DIAGNOSTICUL.
Ieri, o cerere verbala din partea presei, vizand cheltuielile alesilor si salariatilor administratiei locale cu convorbirile telefonice, a fost tratata cu indiferenta de o angajata a municipalitatii, in ciuda ordinului primarului Antonie Solomon.
"Oricine poate depune o cerere sa intre in PD si, potrivit prevedererilor Statului, aceasta va fi analizata de organizatia unde a fost depusa. ... Potrivit acestuia, cererea depusa de Nati Meir va fi analizata la fel ca oricare cerere depusa de o persoana care vrea sa intre in PD.
a) cerere-tip - doua exemplare; ... a) cerere-tip - doua exemplare; ... a) cerere-tip - doua exemplare; b) dovada dreptului de proprietate al titularului asupra terenului - un exemplar in copie;
google-analytics.com