Cautare

1822 de rezultate pentru "centru de acupunctura visarion nr 4 6" (3.08 secunde)
In cadrul unei intalniri oficiale la varf si dupa aproape o ora de discutii, liderii PD si PNL au declarat ieri ca "au batut palma" in vederea realizarii unei colaborari ce se doreste fructuoasa, pe mai multe planuri.
Desi s-a tinut in general departe de valtorile politicii mari de la "centru", deputatul constantean Laurentiu Mironescu nu i-a mai putut tolera pe cei care, zice el, si-au facut notorietate doar prin atacurile indreptate impotriva presedintelui Traian Basescu.
Democratul Vasile Bran, vicepresedintele Agentiei Nationale de Protectie a Mediului, cu rang de subsecretar de stat, a ales postul din Executiv, in locul celui din partid.
Liderul CRN al PLD, Valeriu Stoica, a afirmat ieri ca presedintele suspendat Traian Basescu are nevoie de sustinerea unui partid puternic, cu majoritate parlamentara, pentru ca victoria acestuia la referendumul din 19 mai sa nu ramana fara efect.
Constituirea unui megapartid pentru sprijinirea lui Train Basescu, idee promovata deja de Valeriu Stoica, a fost reluata ieri si de Stolojan. Presedintele PLD a anuntat ca PLD si PD vor incepe discutiile pentru formarea unui pol de centru-dreapta dupa referendumul din 19 mai.
Partidul National Liberal a sarbatorit ieri la Palatul Parlamentului 132 de ani de existenta, prilej cu care au acordat premiul a€žIon I.C.
Delegatia Permanenta a PLD a adoptat vineri o rezolutie potrivit careia singura solutie reala pentru iesirea din criza este organizarea de alegeri parlamentare anticipate. Liberal-democratii si-au exprimat totodata disponbilitatea de a guverna intr-o alianta de centru-dreapta.
Presedintele PLD, Theodor Stolojan, a declarat ieri ca una dintre variantele discutate in cadrul intalnirii cu PD a fost crearea in Romania a unui partid de centru-dreapta, dupa un model existent in Spania.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute, la Baia Mare, ca unificarea PNL cu AP se va concretiza in cel mai scurt timp, pentru ca este nevoie de o alternativa a dreptei la populismul ce caracterizeaza unele partide, precum PNG. ... Exista amenintarea de explozie populista.
In ciuda faptului ca admit ca sunt "ceva probleme" in modul in care actualul director al Directiei Apele Romane Dobrogea Litoral (DADL), Ionel Manafu, a gestionat situatia plajelor constantene, sefii de la centru se bat cu pumnii in piept si sustin, sus si tare, ca premierul Tariceanu nu are un cuvant prea greu de zis in ceea ce priveste schimbarea acestuia din functie.
Atacurile la adresa PD au fost cuvantul de ordine al lansarii Platformei Program a polului de centru-dreapta de catre PNL, PNTCD si AP.
Asociatia Nationala de Prevenire si Combatere a Cancerului (ANPCC), cu sediul in Galati, a fost propusa sa reprezinte Liga Europeana a Asociatiilor de Lupta impotriva Cancerului la Forumul de lucru pentru sanatate si lupta impotriva tutunului si alcoolului al Comisiei Europene.
Urmare a unui sondaj de opinie realizat la comanda PDL Constanta - organizatia judeteana, Biroul Permanent Judetean a decis desemnarea lui Stelian Dutu drept candidat al partidului la presedintia CJC.
Decizia a provocat un veritabil soc printre democrat-liberalii constanteni, mai toata lumea luand de buna declaratia lui Dutu.
Exista speranta, pe de o parte, ca Ion Popescu nu este totusi candidatul PDL pentru Consiliul Judetean Constanta si ca se va repeta sondajul pentru desemnarea candidatului, in timp ce, pe de alta parte, surse democrat-liberale de la Bucuresti sustin ca lui Stelian Dutu i se pregateste "surpriza" Constantin Dorel Onaca.
Mandatul noului primar al orasului Harsova, Tudor Nadrag, a debutat cu o serie de probleme pe care, spune acesta, a incercat sa i le provoace fostul edil Ionel Chirita.
Din 8 filiale PDL contactate, 5 au confirmat ca au pregatit listele cu cate 10 votanti pentru EBA, iar unele au furnizat numele si numerele de telefon ale militantilor care-si vor sacrifica duminica votul pentru mezina presedintelui.
Primaria Craiova pune la cazna bugetul orasului, pe care vrea sa-l impovareze cu un imprumut de inca 20 de milioane de euro.
Nu stiu cum or fi primariile din Occident, dar am gasit una in Oltenia care bate de departe toate suratele ei din aceasta zona a tarii:
Octav Cozmanca a anuntat ca se autosuspenda din PSD, partid despre care spune ca e condus de indivizi si grupuri care nu doresc decat sa-si imparta "malaiul si cascavalul" si sa serveasca interesul clintelei politice, sugerand ca, daca PSD nu redevine formatiunea cea mai importanta, el ar putea organiza o Alianta nationala a fortelor democratice de stanga, care sa asigura sanse reale si sa acorde respectul meritat tuturor oamenilor acestei tari.
google-analytics.com