Cautare

1822 de rezultate pentru "centru de acupunctura visarion nr 4 6" (3.54 secunde)
Liv Hospital, renumit in plan mondial, localizat in Istanbul si Ankara - Turcia, centru de servicii pentru terapie globala, detine standarde de excelenta in domeniul serviciilor de consultanta terapeutica, educatiei si pregatirii profesionale si tratarii pacientilor din strainatate.
Mercurul va urca in termometre pana la valori de +17 grade Celsius. Joi 28 Ianuarie 2016 Temperaturile continua sa creasca in cea mai mare parte a tarii si vremea va fi calda pentru acesta data, chiar deosebit de calda la deal si la munte.
Spate asigurat si pentru PPE, si pentru partidele romanesti Iminenta integrare a Romaniei in Uniunea Europeana aduce cu ea si o schimbare destul de importanta pe scena politica autohtona.
Alpii Francezi, cu vai adanci si relief glaciar tipic (ghetari, lacuri, creste ascutite, vai), cu altitudinea sub 3.000 m in Alpii Maritimi si peste 4.000 m in Alpii Savoiei (Mont Blanc 4.810 m, altitudinea maxima din tara), Muntii Pirinei, in Sud-Vest, la granita cu Spania (altitudine maxima 3.404 m in Pic d'Aneto) si Muntii Jura (altitudine maxima 1.723 m) si Vosgi (altitudine maxima 1.424 m), mai scunzi si mai vechi, in Est, bine impaduriti.
Valeriu Stoica, fostul presedinte liberal, considera ca PNL trebuie sa-si ia soarta in maini si sa actioneze pentru a crea in jurul sau un puternic pol de centru-dreapta. Documentul prezentat ieri de Valeriu Stoica, intitulat “Restructurarea polului de centru-dreapta.
Vineri, 2 iunie a.c., conferinta organizata de Forta Democrata din Romania, filiala Constanta, a fost prezidata de Petre Roman, presedintele acestei formatiuni politice. ... De asemenea conferinta a avut ca scop prezentarea unui proiect de constituirea a unui pol politic de centru - stanga.
Incidente militare OZN in fosta URSS In numarul de saptamana trecuta am prezentat o "gluma" facuta de prim-ministrul rus Dmitri Medvedev pe seama unor presupuse dosare privind contactele cu extraterestrii, ca si discutiile iscate dupa aceea, prezentand controverse intre ufologii rusi, in particular intre cei independenti si cei angajati in programe oficiale.
De la prefectul Nicolae Giugea si pana la directorii institutiilor publice sprijiniti pentru numire de PD, toata lumea urmareste miscarile politicienilor de la centru si inspre ce parte ar putea bate vantul schimbarii.
Liderii PNL, PNTCD si ai Actiunii Populare au semnat ieri acordul pentru constituirea polului de centru-dreapta. ... Premierul a vorbit de "fortele sanatoase ale societatii", avand in vedere aici profesiile liberale, cele de cercetator.
Excluse fiind variantele de alianta sau de fuziune, cele doua formatiuni au optat pentru un protocol de colaborare pe care liderii Emil Boc si Theodor Stolojan l-au semnat ieri la sediul PD din Modrogan.
Spunem "aproape" pentru ca, despre el, se mai vorbeste pe la colturi in partid, iar unii realizeaza abia acum care fusese de fapt manevra deputatului in momentul in care a starnit primarii PDL sa protesteze impotriva deciziei Bucurestiului de a-l numi pe Ion Popescu in locul lui drept candidat pentru presedintia Consiliului Judetean Constanta.
De cealalta parte, presedintele PNL Calarasi, Raducu Filipescu, precizeaza ca acuzatiile Oanei Mizil au la baza neintelegerile din PSD si faptul ca social-democratii nu o mai vor pe aceasta la conducerea organizatiei judetene. ... "Imi sunt hartuiti primarii in continuu de cateva luni de zile, de consilierii PNL.
"In judetul Buzau, de douazeci de ani PSD a castigat presedintia Consiliului Judetean pe un vot popular, iar decizia de la centru contravine votului populatiei din acest judet. In sondajul CCSB comandat de organizatia PSD Buzau PSD are 54%, PNL 21%.
Reprezentantii Aliantei de Centru Sanga, uniunea celor doua partide, au inregistrat o cerere in acest sens la Tribunalul Bucuresti.
Senatorul Ioan Denes a sustinut o declaratie politica intitulata "De-aici pornim: Romania, al 7-lea potential de influenta in Parlamentul European!", pe care o puteti citi in continuare.
Producatorul suedez de cosmetice Oriflame inten-tiona sa investeasca intre 35 si 50 de milioane de euro pentru construirea unei fabrici in Romania, dar a preferat in cele din urma Rusia din cauza taxelor si a impozitelor mari de pe piata romaneasca.
Pe un amplasament situat la doar cinci minute de mers cu masina fata de centrul municipiului Constanta, aflat pe o axa centrala de intrare in orasul resedinta de judet, in cursul zilei de ieri a avut loc punerea pietrei de temelie a celui de-al 7-lea hypermarket Carrefour din Romania, intr-un Centru Comercial TOM ce va beneficia de nu mai putin de 10.800 mp si in care se vor mai gasi Bricostore si Mediagalaxy.
CitiFinancial, divizie a Citibank Romania SA, a inaugurat miercuri un nou sediu pentru Centrul sau de Vanzari din Craiova, situat pe strada Mihai Viteazul, bl. 4, parter. Decizia de deschidere a acestui nou Centru de Vanzari vine in urma analizarii perspectivei zonei si a ritmului sau de dezvoltare economica.
Faptul ca zona litoralului romanesc reprezinta aproape in exclusivitate o destinatie pentru vacantele estivale, precum si absenta unui Centru de Conferinte in regiunea Constantei, la care se adauga lipsa aproape cu desavarsire a spatiilor de cazare incalzite a condus la o prezenta extrem de "subtire" a turistilor in luna ianuarie a.c.
Unul dintre principalele obiective ale conducerii Combinatului pentru acest an il reprezinta infiintarea unui centru de excelenta in fabricarea tablei groase, a declarat directorul general al Mittal Steel Galati, Augustine Kochuparampil. "Mittal Steel Galati contribuie in prezent cu peste 35% la productia de tabla groasa a grupului Arcelor Mittal.
google-analytics.com