Cautare

1822 de rezultate pentru "centru de acupunctura visarion nr 4 6" (2.54 secunde)
Centrul de Sanatate Medireflex este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti. Pentru informatii sunati la nr. de telefon: ... in varsta de 21 ani se prezinta la cabinet cu urmatoarele simptome :
in varsta de 44 ani, s-a prezentat pentru dureri zona coloanei lombare, cu iradiere pe membrul inferior stang; ... A urmat 10 sedinte de acupunctura, disparand durerile si impotenta functionala a piciorului stang.
40 Lei ACUPUNCTURA Acupunctura este o arta terapeutica, strans ancorata in conceptiile filozofiei antice chineze. Se bazeaza pe plasarea judicioasa a unor ace metalice, in puncte cu delimitare anatomica precisa de pe corpul omenesc, conform unor legi de actiune care au la baza tocmai gandirea filozofica chineza.
REIKI (METODA DE VINDECARE USUI) Descriere: Reiki a fost descoperit, dezvoltat si transmis in timp de Dr. ... Tehnica se bazeaza pe conceptul energiei universale de vindecare.
La Centrul de Sanatate Medireflex puteti apela cu incredere la urmatoarele proceduri. Centrul Medireflex este situat pe Strada Nerva Traian, nr.
Este o boala de vibratie joasa, ce se instaleaza in ani consumand insidios din forta vitala a pacientului. Initial apare dezechilibrul energetico-spiritual (frustrari, supresii de emotii si sentimente, etc.) ce deprima sistemul imunitar si permit mutatii celulare (anarhie) in viitor. ... Depinde foarte mult in vindecare de:
Evenimentul va aduce bucurestenilor atat spectacole, prezentari si workshopuri culturale, cat si produse culinare, toate din tari precum Japonia, China, Coreea de Sud, Vietnam, India si Turcia. ... Vizitatorii India Fest vor putea gasi la standurile expozitionale produse industriale si de manufactura, produse alimentare, obiecte de arta, vestimentatie si decoratiuni.
Puteti achizitiona branturile medicale DoctorTech - masurile 36 - 44 si minibranturi DoctorTech pentru orice masura, in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la sediul sau din Sos.
Silvia Vasile, medic homeopat, licentiat international, participa cu un stand al Librariei Homeopate de care se ocupa, la cel de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, la al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti.
Situat pe Strada Nerva Traian, nr. ... 20, sector 3, Bucuresti, Centrul de Sanatate Medireflex va ofera alternativa! ... [email protected] REIKI (METODA DE VINDECARE USUI) Descriere: Reiki a fost descoperit, dezvoltat si transmis in timp de Dr. ... Tehnica se bazeaza pe conceptul energiei universale de vindecare.
La Centrul de Sanatate Medireflex, situat pe Strada Nerva Traian, nr. ... Informatii la nr. de telefon: (021) 327.20.61 Program, de Luni-Vineri: 08.00 - 16.00 Pentru informatii suplimentare sunati la nr. de telefon:
DC, in varsta de 23 de ani, se prezinta la consultatie cu dureri multiple migratorii si nespecifice in intensitate si caracter. Analizele inflamatorii sunt negative, dar a urmat totusi tratament cu Arcoxia si Aflanil plus, 10 sedinte de fizioterapie, insa fara rezultat.
- Depresia reprezinta o tulburare afectiva in sensul aparitiei tristetii, suferintei morale, incetinirii ideatiei si reactiilor psihomotorii asociindu-se cu anxietatea si intretinand aspectul de neputinta cu ruminatii pe tema culpabilitatii, subapreciere de sine, descurajare si tendinte suicidale.
La Centrul de Sanatate Medireflex din Bucuresti (www.medireflex.ro) puteti apela cu incredere la refelexoterapie. Pentru informatii sunati la nr. de telefon: ... Iuliana Avadanei, specialist in homeopatie, director al Centrului de Sanatate Medireflex, spune:
Iuliana Avadanei, specialist in acupunctura si homeopatie, va recomanda cateva remedii homeopate in caz de arsuri: "La arsura de grad 1 si 2 Belladonna CH 15 in alternanta cu Cantharis CH 15 din ora in ora cate 3 granule din fiecare.
Liviu Antonesei, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea ' Al. ... Vasile Astarastoae, Rectorul Universita&tii de Medicina si ' Gr. ... Dr.Vlad Bedros, Universitatea Nationala de Arta din Bucuresti; ... mamager pentru Europa Centrala si de Est a programelor Robert Bosch Stiftung;
Traditii si obiceiuri Circa 500.000 de romani sunt aniversati, sambata, de ziua Sfintilor Apostoli Petru si Pavel (Paul, la catolici). Denumita popular si Sanpetru, ziua de 29 iunie marcheaza mijlocul verii agrare si sfarsitul celei de-a doua perioade importante de post dintre cele patru de peste an.
Actorul Mircea Albulescu a murit vineri, la varsta de 81 de ani.
Iata povestea de viata a unuia dintre cei mai indragiti actori ai Romaniei. ... - Intr-o lume modesta, intr-un cartier paralel cu Costache Negri, unde era plin de tigani, dar tigani cu care puteai sa fii prieten.
Teatrul Odeon la 70 de ani In mijlocul Bucurestiului, pe Calea Victoriei, un spatiu a prins viata si a primit o identitate aparte in constiinta bucurestenilor.
google-analytics.com