Cautare

1822 de rezultate pentru "centru de acupunctura visarion nr 4 6" (3.07 secunde)
Centrul de Sanatate Medireflex va ofera alternativa! ... Strada Nerva Traian, nr. ... Reflexoterapia este o tehnica de diagnostic si tratament in care sunt masate anumite regiuni ale corpului, in special plantele (talpile), avand ca efect disparitia durerii si a altor simptome.
Centrul de Sanatate Medireflex va ofera servicii excelente la preturi foarte bune. Acesta este situat in Bucuresti, pe Strada Nerva Traian nr. ... ACUPUNCTURA Acupunctura este o arta terapeutica, strans ancorata in conceptiile filozofiei antice chineze.
Centrul de Sanatate Medireflex este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
Centrul de Sanatate Medireflex este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
Centrul de Sanatate Medireflex este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
Centrul de Sanatate Medireflex va ofera alternativa! ... Strada Nerva Traian, nr. ... 55 Lei ACUPUNCTURA Acupunctura este o arta terapeutica, strans ancorata in conceptiile filozofiei antice chineze.
- Reflexoterapia este o metoda holistica de tratament care vizeaza imbunatatirea circulatiei la nivelul intregului organism si ajuta la ameliorarea si chiar tratarea afectiunilor in general.
Cum arata modelul USL de dezvoltare regionala si de modificare administrativa Uniunea Social-Liberala (USL) a prezentat sambata, in fata a 5.000 de alesi locali, viziunea sa de reorganizare administrativa si dezvoltare regionala, ca raspuns la planurile PDL de a schimba tara administrativ si teritorial.
Democratii, in initiativa lor de creare a polului de centru-dreapta, crestin-democrat, se lovesc din start de problemele doctrinare, la fel ca si in cazul mult-discutatei fuziuni cu liberalii. Primele semnale arata ce fortele politice interesate de propunerea democratilor pun mai intai problema ideologiei.
"¥arani, nu va vindeti pamantul !" Presedintele PN¥CD, Marian Milut, a declarat ieri ca platforma politica a noului pol de centru dreapta va fi lansata in iulie. ... "Multi lideri de filiale locale au inteles ca trebuie sa ne apucam de treaba si in cadrul polului de centru dreapta.
Centrul de Sanatate MEDIREFLEX este o clinica medicala privata din centrul Bucurestiului, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
AGERPRES Platforma de centru-dreapta isi lanseaza manifestul politic "Romani, sus inima!
Grupul Raiffeisen a inaugurat ieri cel de-al II-lea Centru pentru Credite Ipotecare si Imobiliare din Romania la Constanta.
De anul viitor, Craiova va avea Centru Expozitional Transfrontalier în valoare de peste 1.100.000 de euro.
Investitie privata majora intr-un centru modern si aparatura de ultima generatie Conceptul unic IHS ofera pacientilor cu Boala Cronica de Rinichi (BCR): terapii integrate si ingrijire individualizata, tratamente de dializa la standarde europene alaturi de confortul si caldura unui camin.
sau oricum le-am zice, ele reprezinta un dusman de temut al anilor de adolescenta. ... Opt din zece adolescenti sufera de un anume grad de acnee.
Sfarsitul saptamanii trecute a fost unul marcat de schimbari importante pe scena politica romaneasca. Daca Partidul Democrat s-a hotarat sa se transforme intr-un partid de centru-dreapta, Partidul Umanist din Romania si-a schimbat "palaria", luand o alta denumire, si anume Partidul Conservator (PC).
La Zalau, in cadrul unui training cu jurnalistii, despre bolile rare, acestia au avut ocazia de a vizita Centrul de expertiza pentru bolile rare, NoRo. ... Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a vizitat si el acest centru de boli rare. Obiectivele specifice ale acestui centru sunt:
Iuliana Avadanei, de la Centrul de Sanatate Medireflex, cu competente acupunctura (Societatea Romana Acupunctura) si homeopatie (Societatea Romana de Homeopatie), ne prezinta rolul important al luminii solare in vindecare.
La Centrul de Sanatate Medireflex situat pe Strada Nerva Traian, nr. ... 20, sector 3, Bucuresti, puteti apela cu incredere la urmatoarele proceduri care va vor da o stare de bine si va vor ameliora afectiunile pe care le aveti. REIKI (METODA DE VINDECARE USUI) Descriere:
google-analytics.com