Cautare

1822 de rezultate pentru "centru de acupunctura visarion nr 4 6" (2.56 secunde)
Acupunctura, sanatatea dintr-un varf de ac! Cine nu a auzit, in cazul in care nu a profitat, de micutele ace chinezesti? In ultimii ani, toata lumea vorbeste despre acupunctura, aceasta metoda terapeutica milenara, care a reinviat precum odinioara maiestuosul dragon Qin, simbolul Chinei.
zona reflexa hipofizara 4. ... zona reflexa limfatica Succesiunea sedintelor este de o sedinta la 2 zile (3 pe saptamana) timp de 3 luni. De asemenea in paralel se prescriu gemoterapice:
CAZURI CLINICE 1 D.A.in varsta de 35 ani se prezinta cu senzatie de balonare in epigastru, scaune moi, senzatie de arsura anala, greata, gust amar, saliva groasa, lipicioasa, stare de indispozitie generala. Starea se agraveaza in urma consumului de grasimi,dulciuri si solicitari prin stari emotionale negative.
In ultimii 20 de ani, au patruns si in Romania tot mai multe si variate forme de terapii complementare, proceduri alternative de origine asiatica, mai ales, pentru imbunatatirea si menrinerea starii de sanatate.
www.medireflex.ro (Centrul de Sanatate Medireflex din Bucuresti) informeaza: Medicina traditionala chineza, cu o vechime de peste 5.000 de ani, consta din acupunctura, masaj chinez, gimnastica energetica si desigur farmacopeea chineza, cu ceaiurile si remediile sale.
www.medireflex.ro (Centrul de Sanatate Medireflex din Capitala) informeaza: Medicina traditionala chineza, cu o vechime de peste 5000 de ani, consta din acupunctura, masaj chinez, gimnastica energetica si desigur farmacopeea chineza, cu ceaiurile si remediile sale. Acupunctura este o arta terapeutica, strans ancorata in conceptiile filozofiei antice chineze.
- Ma numesc Iuliana Avadanei, sunt medic de medicina generala si detin competente in acupunctura si homeopatie. ... In anul 2002 am infiintat Centrul de Sanatate Medireflex, incercand astfel sa materializez planul privind sustinerea si promovarea altor genuri de terapii decat cele alopate.
Centrul de Sanatate Medireflex este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
Iuliana Avadanei • M.G.-Homeopatie-Acupunctura • Clinica Medireflex • Strada Nerva Traian, nr. ... zona reflexa hipofizara 4. ... zona reflexa limfatica Succesiunea sedintelor este de o sedinta la 2 zile (3 pe saptamana) timp de 3 luni. De asemenea, in paralel se prescriu gemoterapice:
Iulia Avadanei poate fi gasita la clinica Medireflex, Strada Nerva Traian nr. ... -Medicina generala - Competente acupunctura (Societatea Romana Acupunctura) - Competenta homeopatie (Societatea Romana de Homeopatie) Iulia nu este un medic obisnuit. Metoda ei de vindecare combina medicina generala, spiritualitatea, terapiile complementare si psihologia...
In tratamentul afectiunilor cardiace plantele medicinale au o influenta calmanta,mai ales in tulburarile de ordin neurovegetativ(de ritm cardiac,palpitatii,nevroze cardiace). ... Se recomanda urmatoarea formula calmanta de reducere a excitabilitatii neurovegetative:
La nivelul tractului respirator apare guturai,durere de ochi, lacrimare, prurit, mai ales in zilele insorite. Cand persoana se expune la vant pot apare fenomene de cefalee sau efect de bronhospasm la rece.
zona reflexa hipofizara 4. ... zona reflexa limfatica Succesiunea sedintelor este de o sedinta la 2 zile (3 pe saptamana) timp de 3 luni. De asemenea, in paralel se prescriu gemoterapice:
La Centrul de Sanatate Medireflex din Capitala nr de telefon (021) 327.20.61 puteti apela cu incredere pentru a va trata diverse afectiuni. Programul Centrului de Sanatate Medireflex este: ... in varsta de 44 ani, s-a prezentat pentru dureri zona coloanei lombare, cu iradiere pe membrul inferior stang;
REFLEXOTERAPIA este o tehnica de diagnostic si tratament in care sunt masate anumite regiuni ale corpului, in special plantele (talpile), avand ca efect disparitia durerii si a altor simptome.
In tratamentul afectiunilor cardiace plantele medicinale au o influenta calmanta, mai ales in tulburarile de ordin neurovegetativ(de ritm cardiac, palpitatii, nevroze cardiace). Puteti apela cu incredere sa tratati aceste afectiuni cardiace la Centrul de Sanatate Medireflex, la nr. de telefon:
In speranta ca va sunt de ajutor voi continua prezentarea unor astfel de cazuri. Adresa Centrului de Sanatate Medireflex: Strada Nerva Traian nr. ... in varsta de 5 ani prezenta vegetatii adenoide de volum mare, cu obstructie importanta a foselor nazale, vorbire nazonata, respiratie orala, sforait nocturn, tulburari de concentrare.
Programul celui de al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie si Conferinta: Nutriterapia - orientari actuale si de perspectiva, 7-10 noiembrie 2013, Bucuresti Evenimentul este organizat de:
La cel de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, la al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013, Ioan Popovici de la SEDAL cart SRL are un stand impresionant de carti.
Centrul de Sanatate Medireflex situat pe Strada Nerva Traian, nr. ... 20 sector 3, Bucuresti, este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
google-analytics.com