Cautare

75 de rezultate pentru "casete tv" (8.02 secunde)
Pe langa fax, 3 casete si 2 CD-uri, au disparut patru dosare. Unul in care erau adunate stenogramele si pregatirile mele pentru conferintele de presa, pe care cine stie, poate voiam sa scot o carte, si trei dosare in care erau diverse materiale compromitatoare”, a subliniat Max Badin.
La standul sau puteai gasi de la pietre - la 1 RON pana la o masa de onix - la 650 RON, vaza - la 110 RON, scrumiera - intre 10 - 30 RON, casete de bijuterii - intre 40 - 110 RON si fructiera - la 75 RON.
sticle mici pictate - la 10 RON, cani pictate cu zodii - la 15 RON, casete de bijuterii pictate - la 25 - 30 RON, semne de carte - 10 RON, magneti cu motive traditionale - 10 RON, pahare de sticla pictate - 15 RON si suporturi de lumanari - 12 RON.
casete video si audio, printre care se numarau filmele personale ale savantului si un documentar, precum si cartea Taking a Sex History, in a carei redactare fusese implicat Pomeroy.
Am venit cu troite, icoane, icoana ce il reprezinta pe Sfantul Serafim, pandantive cu cruci, troite de exterior la 1.500 RON, troite de interior, un lingurar sub forma unei casete de bijuterii, cercei sculptati in lemn, la 30 RON.
obiecte mici de bronz, un cal din bronz - la 150 RON, suporturi de tablouri - la 50 RON bucata, casete pentru bijuterii, din os de camila,la 50 RON si 100 RON, corn pentru praf de pusca, cutit iemenit - la 400 RON, o statueta veche, cu Isus - la 100 RON, un clopot de bronz - la 400 RON, figurine din jadeita, bijuterii din argint - intre 30 RON - 100 RON (bratari din argint), o scrumiera de bronz - la 100 RON, un aparat Kodak vechi - la 200 RON.
Am venit la targ cu blidare, cufere pictate, jucarii, cu furci cu aripi sau furci cu coarne sau cu talpa, casete de bijuterii.
Tudor Manciulea a venit cu noutati precum ceasuri de lemn pictate pe lemn pictate, cufere de lemn, oglinzi de lemn pictate, cruci din lemn,casete din lemn pictate.
Dupa vizionarea filmului, Linda Moulton Howe a autentificat acreditarile fostului oficial CIA, ca si depozitia sa, spunand ca in 1994 a petrecut trei zile cu el, inregistrand unsprezece casete audio de 90 de minute.
Incepand din 1996, am primit de la Cornel Buta (C.B.) din Brasov, un mare numar de scrisori, casete audio etc., in care el relata despre contacte stranii cu fiinte pe care le-a calificat drept extraterestre.
Acum exista si casete, DVD-uri, programe online. Exista astfel de joculete si pe Facebook. Principiul este urmatorul: exercitiile pe care le rezolv cel mai greu si de care as vrea sa scap, exact acelea trebuie facute.
John Timmerman a murit in 2015, lasand in urma nenumarate casete audio si transcrieri ale interviurilor sale. El nu a redactat aceste cazuri, care riscau astfel sa fie pierdute.
FARCAS) Prin scrisori, casete audio si convorbiri telefonice, incepute in 1996, Cornel Buta (C.B.) din Brasov mi-a relatat mai multe contacte stranii cu fiinte extraterestre.
Dupa vizionarea filmului, Linda Moulton Howe a autentificat acreditarile fostului oficial CIA, ca si depozitia sa, spunand ca in 1994 ea a petrecut trei zile cu el, inregistrand unsprezece casete audio de 90 de minute.
Placheta Al Jazzera O placheta din sticla purtand inscriptia TV Al Jazzera se afla in custodia Presedintiei Romaniei. ... Doua dintre ele, reproduceri ale unor barci cu panze, sunt confectionate din metal alb si galben, in casete de prezentare, si au dimensiunile de 20x20 centimetri.
In aceasta seara, Madalin Ionescu il aduce in platoul de la "Miezul Problemei" pe pilotul care a transportat cadavrele sotilor Ceausescu In cadrul editiei de ieri seara a emisiunii i"Miezul problemeii", difuzata la National TV, Madalin Ionescu i-a avut ca invitati pe dr.
acele doua casete exista. Atat", a mai spus liderul PC, fara a detalia in nici un fel pe marginea acestei fraze misterioase.
a fost un profitor al regimului comunist, recunoscand el insusi ca revolutia din decembrie 1989 l-a prins cu un milion de lei (circa 80.000 dolari la cursul de la data respectiva) dobanditi din bisnita cu blugi, casete video, cafea, tigari s.a., procurate din strainatate ca si comandant de nava.
Din acest punct de vedere, Mircea Geoana si-a pregatit confruntarea cel mai atent si s-a pregatit cel mai bine (consilierii spun ca, in ultimele saptamani, s-a uitat obsesiv la casete cu Obama, din timpul dezbaterilor electorale din Statele Unite).
De aceeasi natura e, mai mult ca sigur, si misterioasa inregistrare audio depusa nu demult de Sorin Vintu la dosarul procesului cu Sebastian Ghita, patronul Romania TV si fostul sau partener de la Realitatea TV.
google-analytics.com