Cautare

5923 de rezultate pentru "casa de pensii sector 6" (3.51 secunde)
Udrea vrea sa castige Capitala cu Piedone si Ontanu Prezenta la Conferinta Organizatiei Bucuresti a Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR) de joi, Elena Udrea a declarat ca spera ca la Primaria Capitalei, la alegerile locale, sa castige un candidat din partea PDL-UNPR.
La data de 16 septembrie 2009, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 20 Politie, in urma cercetarilor efectuate, au probat activitatea infractionala a lui F. SERGIU de 19 ani, dupa cum urmeaza: ... doua infractiuni de talharie, constand in aceea ca:
La data de 21 septembrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 9 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, extinzand cercetarile privind pe P.
La data de 20 octombrie 2010, in jurul orei 03.00, Serviciul Furturi de Autovehicule a fost sesizat prin Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca politisti din cadrul Sectiei 9 Politie l-au depistat in flagrant pe M.
La data de 5 ianuarie 2011, in jurul orei 12:45, Sectia 9 Politie a fost sesizata de administratorul unei societati comerciale cu sediul in bd.
Vrei loc de parcare in fata blocului? Afla ce DOCUMENTE sunt necesare si cat te costa Primariile de sector din Capitala au inceput deja sa reinnoiasca contractele de inchiriere a locurilor de parcare de resedinta.
Vrei loc de parcare in fata blocului? Afla ce DOCUMENTE sunt necesare si cat te costa Primariile de sector din Capitala au inceput deja sa reinnoiasca contractele de inchiriere a locurilor de parcare de resedinta.
Vrei loc de parcare in fata blocului? Afla ce DOCUMENTE sunt necesare si cat te costa Primariile de sector din Capitala au inceput deja sa reinnoiasca contractele de inchiriere a locurilor de parcare de resedinta.
Cota de contributie la fondul de pensie administrat privat va fi, de la data inceperii activitatii de colectare, de 2% din baza de calcul, urmand ca in termen de opt ani sa fie majorata la 6%, cu o crestere anuala de 0,5 puncte procentuale, incepand cu 1 ianuarie a fiecarui an.
Ministerul Muncii cheltuieste patru milioane de lei din bugetul asigurarilor sociale, pentru o campanie de informare a pensionarilor cu privire la evolutia punctului de pensie si la masurile care trebuie luate pentru imbunatatirea serviciilor Casei de Pensii.
Am intrat in linie dreapta in ceea ce priveste aderarea la un fond de pensii private pentru tinerii sub 35 de ani.
In cursul zilei de ieri, a avut loc o noua runda de discutii referitoare la situatia angajatilor de la Fertilchim care nu au operate in cartile de munca stagiile de cotizare la asigurarile sociale.
Motive din ce in ce mai putine de bucurie pentru persoanele care doresc sa se pensioneze. Peste o luna, pensionarea inainte de varsta legala va aduce penalizari mari, de pana la 30% din valoarea indemnizatiei acordate la limita de varsta.
Cei care doresc sa viziteze casa natala de la Scornicesti a fostului lider comunist, Nicolae Ceausescu, trebuie sa stie ca obiectivul a fost inchis pentru public. Nepotul lui Ceausescu, Emil Barbulescu, a spus ca a luat aceasta decizie intrucat nu avea cine sa se ocupe de vizitatori.
Daca pe alte meleaguri sa ai o casa de vacanta a devenit un lucru aproape banal, se pare ca la malul marii lucrurile stau cu totul altfel, daca avem in vedere ca o parte dintre sefii institutiilor deconcentrate din Constanta, oameni de vaza de altfel, spun ca nu detin alte locuinte in afara de cele in care locuiesc.
Unor politicieni le merge de minune pe timpul crizei. Ministrul Economiei, Adriean Videanu, si-a terminat o casa la Snagov care are peste 1.300 de metri patrati. "Casa are numai patru camere. ... Este vorba despre o vila noua, la Snagov, de 1.340 de metri patrati.
Inainte de a scoate banii din buzunar pentru a achizitiona un imobil, cumparatorul ar trebui sa se gandeasca la propria locuinta in primul rand ca la o investitie imobiliara, care ulterior, daca e cazul, sa poata fi valorificata la un pret avanatajos.
Nici o banca dintre cele vizitate ieri de redactorii GdS nu a deschis finantarile pentru creditele "Prima casa", desi programul ar fi trebuit sa inceapa pe 20 iunie, dupa cum anunta guvernul cu surle si trambite.
Tinerii care incearca sa-si cumpere prima casa prin programul guvernamental cu acelasi nume au posibilitatea sa aleaga dintr-o paleta foarte mare de banci, 20 la numar, care acorda credite cu dobanda mica pentru cei care se incadreaza in conditiile de creditare.
Programul "Prima Casa" nu a ajutat pana acum nici un tanar din Slatina. ... Tinerii din Olt care au salarii modeste nu au nici o sansa sa isi cumpere locuinte prin programul "Prima Casa".
google-analytics.com