Cautare

1241 de rezultate pentru "carti de telefoane" (2.63 secunde)
La data de 5 noiembrie a.c., in jurul orei 06.00, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Investigatii Criminale, impreuna cu lucratori din cadrul D.G.P.M.B. ... Iulian de 27 de ani, suspect de comiterea mai multor furturi din autoturisme.
La data de 18 decembrie a.c., in jurul orei 06.00, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Investigatii Criminale, impreuna cu lucratori din cadrul D.G.P.M.B.
La data de 15.10.2010, Sectia 4 Politie a fost sesizata de M.
cum poti face bani din joc (2) Bucuresti, parcul Herastrau, seara de 19 iulie. La intrarea dinspre piata Charles de Gaulle, zeci de tineri merg intr-un sir dezordonat spre centrul parcului. Toti au fetele luminate de ecranele telefoanelor smart deschise pe aceeasi aplicatie.
Stradaniile conducerii centrale de a-l trage pe linie moarta pe Mihai Bar par sortite esecului. Printr-un artificiu statutar, fostul lider a gasit o noua modalitate de a reveni in fruntea organizatiei judetene.
Tablete - manualul incepatorului (1) De curand am fost nevoit sa raspund mai multor persoane la intrebarile "ce este o tableta?" si "ce faci cu ea?". Ma asteptam ca majoritatea persoanelor interesate de un astfel de dispozitiv sa cunoasca macar partial raspunsul la aceste doua intrebari.
Actorul si cantaretul Ioan Gyuri Pascu a murit luni dimineata, la varsta de 55 de ani. ... Actorul suferea de diabet. Medicii au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a-i salva viata reputatului actor si cantaret, insa manevrele de resuscitare ale specialistilor au fost, din pacate, in zadar.
Telefonul mobil a devenit nu doar un accesoriu, ci mai ales un obiect indispensabil de care multi dintre noi nu ne mai putem lipsi. Un prim semn al dependentei de telefonul mobil este nevoia de a-l verifica in mod constant.
Olga Simionescu 22 aprilie la 09:59 Episodul 13 din Jurnalul meu de #pandemie, fiindca imi pasa. Face voga in ultimele zile terapia cu plasma de la pacientii convalescenti la cei bolnavi in faza critica.
Scumpiri, scumpiri, scumpiri… Se scumpesc bilete RATC (de azi chiar), se scumpesc biletele de tren. ... Sa fie chiar atat de frumoasa si numai noi sa nu ne dam seama? ... are si dotarile de rigoare.
Acestea sunt doar doua dintre intrebarile pe care si le pun parintii care au avut ghinionul de a se procopsi cu niste odrasle pe care ar vrea acum sa nu mai le vada in fata ochilor.
Dupa ce au destructurat mai multe grupari de carderi din care faceau parte Samir Spranceana, Ion Rosianu, Dragos Tiugan sau Marius Voinea, zis Cretu, politistii doljeni au "spart" ieri o grupare in care activa si fiul adjunctului sefului Politiei Municipiului Calafat, Laurentiu Vladut.
La data de 19.04.2011, orele 15.23, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 1 Politie, in colaborare cu jandarmi din cadrul Directiei Generale de Jandarmerie a Municipiului Bucuresti, l-au depistat pe T.
La data de 19.04.2011, orele 15.23, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 1 Politie, in colaborare cu jandarmi din cadrul Directiei Generale de Jandarmerie a Municipiului Bucuresti, l-au depistat pe T.
La manifestarile stiintifice desfasurate ieri in Aula Academiei Romane, pentru a marca implinirea a 140 de ani de la constituirea Senatului, majoritatea liderilor politici au lipsit, desi au fost invitati sa participe la reuniune.
“Dictionarul membrilor CC al PCR - 1945-1989“, “Documente din dosarele secrete ale generalului Nicolae Radescu“, ambele elaborate de un colectiv de tineri istorici, si “Aurel Decei sau destinul disperarii“, scrisa de Ioan Opris.
Remanierea bate la usa, iar asa cum arata "Replica” de Constanta in numarul de ieri, unul dintre ministrii intrati in vizorul schimbarii este ministrul Transporturilor, Gheorghe Dobre.
Nomad si secretos, dar cu o inteligenta sclipitoare si cu un scop nobil, de dezvaluire a diverselor "adevaruri ascunse", a devenit in cateva luni una dintre cele mai controversate persoane din lume si singura fata cunoscuta de la Wikileaks. ... Assange este un fel de traficant international de informatii.
Viata mea, Editura Polirom, 2017 Nu e o figura de stil si nu e macar o fanfaronada - am trait si emis nu putine fanfaronade pe diverse tonuri in cariera mea, dar in cazul debutului meu editorial, am mai spus-o, s-⁠a intamplat nu numai o schimbare de pozitie sociala categorica, dar sinele meu, intreaga mea conformatie si reflexele mele gestuale sau psihologice au trait o fractura uriasa, benefica.
Sorina Soescu desfasoara activitate de consultanta medicala la Centrul de Sanatate Natura si on-line (e-mail), scrie carti si articole de popularizare si este implicata intr-un program de formare in domeniul detoxifierii prin dieta si terapii naturiste.
google-analytics.com