Cautare

1241 de rezultate pentru "carti de telefoane" (4.26 secunde)
Vorbim despre o biblioteca online cu peste 2500 de carti digitale in format audiobook, videobook sau ebook, care este la dispozitia elevilor si profesorilor din oras, in mod gratuit.
Cei doi edili ai comunelor Tulucesti si Matca au afirmat, in conferintele de presa, ca dupa alegeri a aparut o pauza in comunicarea cu parlamentarii PSD care au cerut voturile alegatorilor din aceste comune Atit Florin Bogatu, cit si Ionel Pohrib au reclamat, in conferintele de presa sustinute alaturi de liderul Partidului Conservator, Eugen Durbaca, faptul ca nici un parlamentar al PSD nu s-a mai interesat de soarta lor si a comunelor pe care le conduc, dupa ce au ajuns in Camera Deputatilor si respectiv in Senat.
Potrivit raportului INAIL 2007, care trateaza problema accidentelor de munca si a bolilor porfesionale pe teritoriul Italiei, peste 15% din totalul victimelor acestor situatii au fost cetateni straini. Cifrele arata ca Romania detine primatul din punctul de vedere al cazurilor mortale.
1Weather este cea mai buna aplicatie meteo pe care o pot instala posesorii de telefoane cu sistemul de operare Android, scrie lifehacker.com. Ea are un design placut si ofera date meteo pe ore, dar si pe o perioada extinsa de 10 zile.
Oamenii au inceput sa se teama de fiecare zburatoare, iar primarii doljeni nu au aflat pana acum ca ecarisarea pasarilor si animalelor intra in atributiile lor.
Ionel Chirita, primarul orasului Harsova, a prezentat ieri decretul prezidential emis pe 7 decembrie prin care a fost decorat de catre presedintele Romaniei cu Ordinul National "Serviciul Credincios" in grad de Cavaler.
Horatiu Buzatu, presedintele PLD Dolj, a acuzat ieri conducerea liberalilor ca încearca sa îngroase rândurile membrilor de partid prin promisiuni referitoare la functii publice care ar ramâne vacante dupa plecarea prefectului Nicolae Giugea, care provine din PD.
Horatiu Buzatu, presedintele PLD Dolj, a acuzat ieri conducerea liberalilor ca încearca sa îngroase rândurile membrilor de partid prin promisiuni referitoare la functii publice care ar ramâne vacante dupa plecarea prefectului Nicolae Giugea, care provine din PD.
Sediul Organizatiei PC Sector 4 a fost vandalizat miercuri spre joi noaptea, a declarat presedintele PC Sector 4, Cristian Popescu "Piedone", care a sustinut ca de acest lucru se fac vinovati "cei din lumea politica".
Inceputul de saptamana l-a prins pe social-democratul Petre Stanca exclus din partidul in care activeaza din 1995. Exclus nu practic, ci doar de gurile rele care au speculat, inca de vinerea trecuta, la maxim incordarea dintre Petre Stanca si seful sau de la Consiliul Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu.
Locuitorii sectorului 5 au primit, marti seara, din partea unor echipe de activisti PSD, telefoane mobile si cartele pre-platite incarcate cu patru euro, pe cutiile aparatelor fiind scris numarul de telefon al actualului primar de sector, Marian Vanghelie, candidat pentru un nou mandat.
Titus Corlatean, presedintele Comisiei pentru politica externa a Senatului, sustine ca Traian Basescu si PD-L intentioneaza sa fraudeze alegerile din strainatate, folosindu-se de anumiti "aghiotanti" si functionari detasati in Ministerul Afacerilor Externe de la Ministerele Tineretului si Sportului si cel al Turismului, in perioada mandatelor Monicai Iacob-Ridzi si, respectiv, Elenei Udrea.
Gazeta Sporturilor publica, in editia de astazi, o noua serie de dezvaluiri in cazul fostului ministru al Tineretului, Monica Iacob-Ridzi.
Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca decretul semnat de presedintele Klaus Iohannis cu privire la revocarea Laurei Codruta Kovesi este un act de normalitate in conditiile abuzurilor si incalcarilor repetate ale Constitutiei comise in mandatul fostei sefe a DNA si a deciziei CCR.
Pretul minim de vanzare al unui telefon mobil este in prezent de 50 de dolari, dar oferta pentru astfel de produse este limitata, iar modelele oferite sunt vechi. Operatorii de telefonie mobila sunt obligati, in consecinta, sa ofere dispozitive mai ieftine pentru a putea atrage noi abonati.
Potrivit unor companii producatoare de semiconductoare, nivelul mediu al costului unui astfel de aparat va ajunge la 20 de dolari in 2007. Costurile telefoanelor mobile s-ar putea opri chiar la zece dolari, insa principalii producatori ezita sa utilizeze componente prea ieftine si de calitate inferioara.
Un numar de 15 inspectori ai Directiei Apele Romane Dobrogea Litoral si ai altor structuri similare din tara vor patrula in sezonul estival 2007 pe plajele din statiunile romanesti de la Marea Neagra pe ATV-uri, inarmati cu telefoane mobile si imbracati in uniforme.
Nokia a primit autorizatia de constructie pentru viitoarea fabrica de telefoane mobile in Romania, lucrarile urmand sa inceapa imediat, iar debutul operatiunilor de productie este planificat pentru prima jumatate a anului 2008, a anuntat ieri producatorul finlandez de telefoane mobile.
Inovatiile de pe piata telefoniei mobile fac ca pretul anumitor telefoanele sa se ridice cu mult peste cateva mii de euro.
Peste jumatate dintre germani nu mai vor sa cumpere telefoane mobile Nokia, ca urmare a inchiderii fabricii din Bochum (vestul Germaniei), iar 68% dintre ei considera ca imaginea companiei finlandeze a avut de suferit din cauza controversatei sale decizii, scrie azi editia online a saptamanalului Der Spiegel.
google-analytics.com