Cautare

1241 de rezultate pentru "carti de telefoane" (4.16 secunde)
O curte federala din California a interzis importul de telefoane mobile care au la baza anumite chip-uri produse de Qualcomm. Potrivit oficialitatilor americane, aceasta a incalcat trei patente hardware si software detinute de Broadcom.
Orange lanseaza in premiera in Romania servicii de internet 4G si pe telefoanele mobile Dupa lansarea serviciului de internet 4G pe modemuri si tablete, Orange Romania a anuntat joi ca aceste servicii pot fi folosite si pe telefoanele mobile, impreuna cu serviciile de voce.
Am fost sunata azi de un operator Orange care ma ispitea cu diverse oferte de telefonie mobila si de Internet. Cred ca eu si tatal meu suntem cei mai vechi si fideli abonati ai acestei retele de telefonie mobila: ... Eu am abonament Orange de 18 ani!
Parintii ar trebui sa isi tina copiii departe de telefoane, tablete si televizoare Tot mai multi copii, mai ales mici, cu varsta de pana in doi ani, sunt diagnosticati cu miopie, motiv pentru care parintii trebuie sa ii tina cat mai departe de telefoane, tablete si ecranele televizoarelor, a precizat vineri, pentru AGERPRES, dr.
Poet, paznic de noapte, schior pe pantele disperarii (Autor: Cristian Delcea) Cristian Popescu este considerat cel mai mare poet roman de la Nichita Stanescu incoace. ... Cu toate astea, numai cativa oameni au auzit de el. A murit in urma cu exact doua decenii, la 36 de ani.
In Romania, meseria de traducator literar, de fapt, nu exista. Esti doar un somer la capatul fiecarei carti (Autor: ... Nu mai simtisem de multi ani nevoia sa scriu povestiri. ... Nu se leaga in volum, se contureaza acolo doua carti diferite, cred, dar nu ma grabesc.
Christian Ciocan si-a postat pe pagina sa de facebook cele trei carti pe care le-a publicat pana acum. ... Pentru ca prietenii de pe facebook au tot vorbit de cartile lui Christian, prezentandu-le sub diverse forme - fotografii, scanuri, acesta le-a postat si pe facebook alturi de comentariul:
• In Biblie sunt cuprinse 66 de carti diferite.
• Kilipirim, editia de primavara din acest an:
Guvernul va plati profesorilor cate 150 de euro din fonduri europene Guvernul a decis sa plateasca profesorilor si personalului didactic auxiliar o subventie de 150 de euro, din fonduri europene, a anuntat miercuri ministrul Educatiei Remus Pricopie la lansarea unor proiecte din fonduri europene care a avut loc la Palatul Victoria.
Doctor in Filologie cu teza POEZIA DE INSPIRATIE RELIGIOASA A LUI V. ... Discutand cu elevii mei, la ora de dirigentie despre profesiuni, am fost intrebat de ce am ales profesia de dascal ? ... De ce ingrata?
Editura Amaltea ofera cele mai bune recomandari de carti si audiobook-uri ce trateaza subiecte din domeniul dezvoltarii personale si profesionale - colectia "Cunoastere si Autoeducare". Doar in luna august aveti acces la carti motivationale si carti de dezvoltare personala pe care le puteti achizitiona cu discount de 30%.
Numarul accidentelor provocate in ultima vreme de motoscutere a crescut alarmant, dar acest fapt nu constituie o problema prea mare pentru amatorii de plimbari pe doua roti.
(Continuare) Cum si-a sapat Cristoiu groapa incercand sa-l apere pe Ceausescu - Cum de n-ati fost curtat sa fiti colaborator al Securitatii? ... Fie erau elevi de liceu, fie erau la facultate.
Senatorul de Olt Darius Valcov s-a implicat cu mult suflet in campania publica ce vizeaza colectarea de carte romaneasca pentru a fi donata bibliotecilor si scolilor romanesti din Gagauzia.
Astazi, 18 mai, se implinesc 23 de ani de cand scriitoarea Areta Sandru a murit. Dar, desi aceasta a incetat sa mai existe fizic, a ramas in inimile oamenilor care i-au citit cele 6 carti, dar si in inimile celor care i-au fost prieteni apropiati.
Citim in iarba este un eveniment pentru iubitorii de carti si pentru iubitorii de natura.
Targ de cultura, agricultura si carti bune de mancat. Am pregatit gospodareste seminarii de nutritie, degustari de vin si zacusti, proiectii de film pe teme culinare, workshopuri pentru cei mici si reduceri apetisante.
Iosif devine neincapatoare, in fiecare duminica, la ora 12,15, atunci cand slujbele sunt tinute de Preotul Prof. ... Predicile sale erudite, izvorate dintr-o cultura imensa, sunt de fiecare data o incantare. ... A fost sfintit preot la 29 iunie 1986 de catre ep.
Tatal sau a fost negustor de haine si apartinea religiei jainiste.
google-analytics.com