Cautare

2205 de rezultate pentru "cartea de telefon" (2.81 secunde)
Expozitia se chema Cartile de la Vidra - Plangand de-atata frumusete. Autoarea Cartilor de la Vidra este poeta Carolina Ilica. De ce mi-am adus aminte acum, dupa atata timp, de aceasta expozitie si de Carolina Ilica?
Adevarul de Weekend: ... Medicul de la Colentina, care a lansat intr-o duminica volumul Cartea dragostei, spune ca a impacat neurologia cu literatura, fiindca medicina l-a invatat sa fie riguros. ... Popescu (43 de ani) are doua joburi cu norma intreaga si exceleaza in ambele:
CARTEA MILIONARULUI - Roman de Stefan Banulescu. ... Cartea de la Metopolis, Bucuresti, Editura Eminescu. Cartea milionarului a fost anuntata ca un roman alcatuit din 4 parti (in fapt o tetralogie): Cartea de la Metopolis, Cartea Dicomesiei, Sfarsit la Metopolis si Epilog in orasul Mavrocordat.
Vrei sa fii in randul oamenilor de afaceri de succes? Cartea de vizita reprezinta un accesoriu indispensabil unei prime intalniri de afaceri, aceasta facand parte din "ritualul" primei impresii, in care includem punctualitatea, tinuta, mimica, strangerea de mana, tonul si timbrul vocal.
Dupa 10 ani de la publicarea MANUALULUI PRACTIC AL BUCATARULUI, Gabriela Berechet a lansat un adevarat manual culinar, intitulat CARTEA BUCATARULUI PROFESIONIST. Cartea a aparut la Editura Imprima si este unanim apreciata ca fiind cea mai importanta aparitie editoriala din domeniul gastronomiei din ultimul deceniu.
Cristina Rhea a publicat recent cartea "Romanii secolului XXI" - interviuri document cu personalitati romanesti. In format print, cartea are 514 de pagini si costa 55 Ron. Datele de contact sunt urmatoarele:
Cartea soaptelor, de Varujan Vosganian, nominalizata la Premiile PEN America (Autoare: Rodica Mitu) Romanul Cartea soaptelor, de Varujan Vosganian, se afla pe lista nominalizarilor la Premiile PEN America, editia 2018, la sectiunea de traduceri (carte de fictiune)/ PEN Translation Prize.
Cei care isi cumpara un telefon mobil nou, de la firmele specializate in astfel de tranzactii, nu inseamna ca au neaparat si garantia ca acesta va functiona cum trebuie.
Cartea despre sex. ... Osho De la sex la supraconstiinta In aceasta carte, Osho - cel care a inspirat milioane de oameni din intreaga lume - descrie o perspectiva unica asupra sexului, pe care il prezinta ca pe o poarta catre cunoasterea de sine.
Probabil una dintre cele mai "bogate" in diversitatea semnaturilor VIP-urilor autohtone, dar si straine este, in prezent, in tara, Cartea de Onoare a Primariei Mangalia.
Vezi aici ce date va contine noua CARTE ELECTRONICA DE IDENTITATE Din 2013, vom calatori in statele Uniunii Europene cu carte electronica de identitate, potrivit unei Ordonante de Urgenta care a fost publicata miercuri in Monitorul Oficial.
Cu toate ca nu este o metoda foarte populara de angajare, mai ales în cazul în care locul de munca este în alta localitate decât în cea de domiciliu a viitorului angajat, unele companii sunt de acord ca primul interviu sa aiba loc.
Curtea de Apel Craiova inaugureaza, pe 1 decembrie, un sistem robotizat de comunicare prin telefon a solutiilor sau termenelor de judecata din dosarele aflate pe rolul instantelor din Oltenia.
Un barbat a murit din cauza telefonului mobil, care a explodat in buzunarul de la piept si i-a ranit o artera a gatului. ... Barbatul, in varsta de 20 de ani, vanzator la un magazin de calculatoare din Guangzhou, a murit dupa ce si-a schimbat bateria la telefonul mobil.
Aproape toate convorbirile la telefon sau in apropierea telefonului pot fi ascultate. Dar cu cat solutia de securitate este mai avansata, cu atat sunt mai mici sansele ca cei care o pot intercepta sa fie interesati de convorbirile tale.
FARCAS) In 2005 aparea, la Harvard University Press, cartea Abducted: ... Cum ajung oamenii sa creada ca au fost rapiti de extraterestri) de Dr.
Am vazut recent, la TVR, un reportaj instructiv si emotionant, despre viata si activitatea unui om extraordinar, pasionat de trandafiri, dr. ... Tot de la TVR am aflat ca acesta este presedintele Asociatiei Amicii Rozelor si ca a scris o carte despre trandafiri, intitulata "Trandafiri cu parfum".
Una dintre cele mai populare si iubite povesti universale ale copilariei din ultimele decenii, Cartea Junglei, are parte acum de o noua ecranizare live-action marca Disney, intr-o adaptare dinamica si impresionanta, menita sa emotioneze.
Traian Basescu a intrat in Cartea Recordurilor - ati citit probabil cu totii in ziare. N-a intrat insa in Cartea Recordurilor pentru ca a fost suspendat, ci pentru ca este presedintele care a raspuns cel mai rapid unei solicitari.
Aceasta trebuie facuta dupa anumite reguli care vizeaza respectul, responsabilitatea si compromisul.Telefonul mobil este un accesoriu nelipsit din buzunarul, geanta sau de birourile colegilor. De fapt, tot mai multi angajati primesc un telefon mobil de la serviciu.
google-analytics.com