Cautare

2465 de rezultate pentru "carte telefon telekom" (3.31 secunde)
"Ungureanu ori are puterea de a face ceva in Guvern, ori nu si atunci mai bine pleaca" Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca nu ar fi povestit la televizor ce a vorbit cu premierul Ungureanu la telefon, insa ‘‘daca primul-ministru s-a apucat sa povesteasca, trebuia sa aiba curajul sa spuna tot".
Sorin Rosca Stanescu) Intr-un sediu politic functioneaza un telefon ciudat.
97, iar detalii se pot obtine la telefon 0251/421.659. ... În Craiova functioneaza Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici, Mijlocii si Cooperatie (OTIMMC) - cu mai multe informatii la telefon:
camera single are TV color, cablu satelit, cablu internet, telefon, aer conditionat, frigo-bar, baie cu dus, bideu, uscator de par, panorama deosebita;
Posibilitatea de pastrare a numarului de telefon atunci cand se schimba operatorul se va concretiza tehnic incepand cu 21 octombrie, utilizatorii putand beneficia de acest serviciu in 10 zile de la depunerea unei cereri la furnizorul la care este abonat, a anuntat Autoritatea de Reglementare.
Fraudele pe telefon revin in atentia clientilor Cosmote, de data aceasta folosindu-se de numele companiei Altex pentru a-si atrage victimele. ... Cu Altex ati castigat unul dintre cele 100 de premii in valoare de 2.000 de euro si un telefon Nokia.
Calitatea serviciilor, nerespectarea clauzelor contractuale si lipsa de comunicare au fost principalele cauze invocate de primele trei persoane care au apelat la portarea numerelor de telefon, acestea fiind contactate telefonic pe 30 octombrie de presedintele Autoritatii Nationale pentru Comunicatii (ANC).
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) va avea, incepand cu 5 ianuarie, un numar de telefon gratuit unde pot fi semnalate problemele aparute in accesarea si utilizatea fondurilor nerambursabile acordate prin Programului National pentru Dezvoltare Rurala (PNDR).
Vedetele trustului Intact alaturi de artisti, jurnalisti si oameni din media au raspuns invitatiei si au fost prezenti in platou, unde au raspuns la telefon si au preluat donatiile telespectatorilor.
Samsung a prezentat la Seoul modelul de telefon Ultra Smart F700 care va fi lansat saptamana viitoare la targul anual 3GSM desfasurat la Barcelona si care, dupa design si facilitati, va ataca segmentul ocupat de "inca nelansatul" iPhone.
Extrasul de cont, dovada platii prin internet Serviciile de plata cu acces la distanta sunt de doua feluri - prin telefon (mobil si fix) si prin internet.
Asadar, Google recunoaste ca are in dezvoltare in telefon mobil la luni bune dupa ce primele zvonuri au circulat pe Internet, situatie similara cu iPhone-ul de la Apple.
Facebook devine disponibil pe orice telefon!" Facebook lanseaza o noua aplicatie dedicata tuturor telefoanelor de pe piata.
Nu sugeram ca nu ar trebui sa profiti de toate functiile care fac din telefonul tau un telefon cu adevarat inteligent, cum ar fi streamurile de muzica care iti permit sa ai la tine milioane de melodii, aplicatiile care identifica locatia, actualizarile de fundal sau optiunile de wireless.
Programul zfone (www.zfoneproject.com) instalat tot pe un telefon destept si folosit exclusiv pentru apeluri VoIP. ... Un telefon criptat (exemple: ... In cazul smartphone-ului este cel mai usor, daca cel care vrea sa te asculte iti instaleaza un program special pe telefon (sa-i zicem virus) fara stirea ta.
Acum ii poti afla numarul de telefon Probabil ca orice posesor de telefon mobil a trecut macar o data prin situatii deranjante din cauza celor care fac glume proaste, sunand la ore nepotrivite sau adresand injurii, sub protectia oferita de ascunderea numarului.
Aplicatia te anunta cand iti expira ITP-ul Daca ai un automobil si vrei sa verifici valabilitatea asigurarii auto RCA sau vrei sa iti cumperi alta, la un pret mai bun, o poti face foarte simplu, de pe internet, pe telefon sau tableta.
Cum puteti afla daca partenerul de viata va "spioneaza" prin telefon Aveti senzatia ca partenerul va urmareste prin telefonul mobil? ... Este cel mai simplu indiciu pentru a afla daca sunteti spionati - verificati daca va apartine contul de iCloud de pe telefon.
Acolo vei putea sa adaugi numere de telefon si adrese de mail alternative care vor fi folosite in cazul in care pierzi parola sau te trezesti ca esti blocat in afara contului tau.
Un telefon foarte bun si care beneficiaza de la eMAG de o reducere de 17% din pret este modelul A3 Galaxy A 300F care poate administra doua cartele SIM simultan, are o memorie de 16GB si functia de 4G.
google-analytics.com