Cautare

1157 de rezultate pentru "carte detelefon" (3.04 secunde)
"Cand o putere intreaga vrea sa te puna in genunchi si tu reusesti sa stai in picioare inseamna ca ti-ai inteles menirea" Din motivele cunoscute, "Exercitii de libertate" - ultima carte scrisa de fostul premier al Romaniei Adrian Nastase - a fost lansata vineri la targul Gaudeamus in lipsa autorului.
De data aceasta in Piata Unirii, un loc special pentru iubitorii de carte. Intre 12 si 28 aprilie, in Piata Unirii, timisorenii sunt asteptati cu mic, cu mare si, bineinteles, cu oferte irezistibile la carte, muzica, film si jocuri, iar evenimentele culturale vor fi pe masura asteptarilor.
Acest flash mob reprezinta una dintre activitatile din cadrul campaniei ‘‘Cu o carte schimba o viata‘‘, pe care World Vision Romania o desfasoara de aproape doua luni.
O zi intr-un muzeu ca o carte! ... Partenerul Just Smile, va oferi participantilor la evenimentul O zi intr-un muzeu ca o carte, vouchere gratuite constand in servicii stomatologice de inalta calitate. ... O noapte intr-un muzeu ca o carte!
Grupul Editorial RAO a lansat la Targul international de carte Bookfest 2013 cartea "Spionii. ... Prezentand volumul lansat in cadrul targului de carte Bookfest 2013, "Spionii.
Strada Boteanu se transforma intr-o zona pietonala, gazduind cel mai mare targ de carte in aer liber din Bucuresti.
Strada Boteanu se transforma intr-o zona pietonala, gazduind cel mai mare targ de carte in aer liber din Bucuresti.
Strada Boteanu se transforma intr-o zona pietonala, gazduind cel mai mare targ de carte in aer liber din Bucuresti.
"Satra", de Zaharia Stancu - O carte cu adevarat impresionanta Tiganii din "Satra" lui Zaharia Stancu sunt atat de diferiti de tiganii din zilele noastre. ... Ai vrea sa stii ce s-a intamplat cu satra, si cauti undeva, cumva, orice indiciu, poate o alta carte care sa iti raspunda.
Bogdan Trentea, director la Libraria Carte Spirituala, a fost prezent recent la targul de terapii complementare de la Sala Dalles. ... E o experienta interesanta atunci cand cunosti oameni cu care ai idei comune", ne-a spus Bogdan Trentea, director al Librariei Carte Spirituala.
Am recitit zilele acestea o carte senzationala: ... O carte memorabila despre zbuciumul launtric al acestor personaje si destinul tragic al fiecaruia dintre ele, scrisa intr-o maniera ce va va cuceri cu siguranta.
Cuvantul "Biblie" provine din limba greaca si latina si inseamna "carte"; ... Este o carte cum nu exista alta, fiind cu totul aparte. ... Intr-adevar, intreaga Carte este despre El.
De altfel, Ion Cazacu, avocatul lui Adrian Nastase, a declarat vineri ca fostul premier a mai scris o carte in inchisoare si, pe langa aceasta, mai are in lucru inca una.
Imi doresc nespus ca toti aceia care vor citi aceasta carte sa ma cunoasca si mai bine. ... Sambata, 22 noiembrie, ora 14.30, la Targul de carte Gaudeamus, va invitam la o intalnire cu actorul Alexandru Arsinel ocazionata de lansarea cartii:
- Locul al doilea este al unui titlu CORINT JUNIOR - cea mai bine vanduta carte pentru copii este TESTUL FIERULUI, primul volum din seria MAGISTERIUM de Holly Black si Cassandra Clare - aventuri extraordinare, cu momente de suspans care iti vor accelera pulsul si te vor face sa plonjezi cu toata fiinta pe taramul magiei si al incertitudinii.
Cum n-a fost o lansare propriu-zisa de carte, Marius Tuca a fost ferit de acest balet. ... Cand insa am putut sa fac eu ceva pentru carte, am facut, impreuna cu ziarul, Biblioteca Pentru Toti.
Christian Ciocan isi lanseaza o carte la Bookfest. ... Este un fel de carte de PR. Se numeste DIPLOMATIA PUBLICA si a aparut la Editura Rao.
Dandu-le o carte aproape gratis, e mai tentant pentru ei sa o ia. ... Pe fiecare bilet era trecut un citat dintr-o carte, asa ca multi cumparau dupa aceea cartea respectiva.
Celor mici le este utila pentru ca este in primul rand o carte despre prietenie, iar pe de alta parte este o carte instructiva si amuzanta.
Ion Bogdan Lefter, Doru Mares si Dan Mircea Cipariu vor analiza pe toate fetele textul romanului, iar actrita Teatrului Bulandra, Serafim Profira, va citi fragmente din carte. ... Romana Format carte:
google-analytics.com