Cautare

1088 de rezultate pentru "carei" (2.49 secunde)
Actionarul majoritar al firmelor Textila Ardeleana Satu Mare si Filatura de Bumbac din Carei, Arnold Neisse, este cercetat penal fiind acuzat ca a prejudiciat firma satmareana cu 75 miliarde de lei, iar bugetul de stat cu alte 30 miliarde de lei.
Fostul prefect Valer Marian a insistat pentru atribuirea unui sediu corespunzator Protopopiatului Ortodox Satu Mare si pentru promovarea unei hotarari de Guvern privind acordarea unui ajutor financiar de 1 miliard de lei Catedralei protopopiale din Satu Mare (Adormirea Maicii Domnului), suma necesara pentru finalizarea picturii interioare, apreciind ca astfel ar fi realizat un tratament echitabil cu catedralele protopopiale din Carei si Negresti- Oas, care au beneficiat fiecare de un ajutor de cate 1 miliard de lei toamna trecuta de la Guvern.
Primul moment al vizitei l-a constituit depunerea expeditiva a unei coroane de flori la Monumentul Ostasului Roman din municipiul Carei.
a) posesorul permisului de conducere valabil pentru categoria B are dreptul sa conduca tractor rutier, cu masa maxima autorizata de pana la 3.500 kg, la care se poate atasa o remorca a carei greutate maxima autorizata sa fie mai mica de 750 kg;
In declaratia de avere a lui Eckstein-Kovacs Peter mai este mentionata si cumpararea in 2005 a unei case de locuit, de 70 de metri patrati, a carei valoare impozabila este de 10.000 de euro si al carei titlu de proprietate este detinut impreuna cu sotia.
- Laura este o persoana a carei tarie de caracter transpare cumva pe ecran, spune Condon. ... casete video si audio, printre care se numarau filmele personale ale savantului si un documentar, precum si cartea Taking a Sex History, in a carei redactare fusese implicat Pomeroy.
Nascuta ca o copie fidela a Armatei Republicane Irlandeze (IRA), organizatia bretona apartine aripii extremiste a miscarii nationaliste Emgann, miscare al carei obiectiv este independenta Bretaniei fata de Franta.
2011 a insemnat, la nivel planetar, o cotitura spre deglobalizare, ale carei efecte se resimt deja:
Peste 15.200 de petarde au fost confiscate in pietele din Carei si Negresti Oas, la sfirsitul saptaminii. Doua cazuri de comercializare ilegala a materialelor explozive au fost depistate in municipiul Carei, iar un caz a fost depistat la Negresti Oas.
Magazinul ocupa o suprafata totala de 390 m2, a carei suprafata de vanzare este de 276 m2. ... Magazinul in format Loco are o suprafata totala de 350, 2 m2, a carei suprafata de vanzare este de 230 m2.
Pe numele celor doi a fost intocmit un dosar penal, care urmeaza sa intre pe rolul Judecatoriei Carei. ... incepind cu saptamina viitoare, dosarul va intra pe rolul Judecatoriei Carei.
Guvernul mentiona printre argumentele impotriva cresterii salariilor profesorilor apropierea unei crizei economice globale ale carei semne erau deja mai mult decat vizibile in plan extern.
Imperialismul contemporan sau neoimperialismul nu mai administreaza direct, ci controleaza teritorii si popoare prin intermediul propriilor lor forme de organizare politica, impunandu-le acestora reguli de functionare conforme cu o ordine globala a carei logica, fundamentand o miscare de tip concurential aparent libera, face ca in jocul schimbului de activitati hegemonul sa castige permanent.
7 ani mai tarziu, in 1997, am fost ministrul de externe al unei Romanii neutre dar aflate in situatia inconfortabila de a se vedea tot mai inghesuita intre un Occident euro-atlantic in expansiune, care insa intentiona sa se opreasca pe Carpati, spre a lasa spatiu de manevra favoritului sau Boris Eltin, si o Rusie ale carei aspiratii la un nou statut de putere globala incepeau sa renasca.
Consilierii au aminat discutarea privatizarii celor doua societati Drumuri Judetene Satu Mare si Carei. ... Privatizarea SC Drumuri Judetene a fost aminata inca o data Privatizarea SC Drumuri Judetene Satu Mare si SC Drumuri Judetene Carei a fost aminata, consilierii cerind refacerea caietului de sarcini.
“Victoria mineriadei politice PNL-PRM-PD“ Presedintele-director general demisionar al TVR, Valentin Nicolau, a declarat ieri ca respingerea raportului SRTV in Parlament este o “farsa parlamentara montata de o garnitura politica a carei incompetenta este dublata doar de agresivitate“.
Daca in urma cercetarii agentul operativ constata ca dobandirea averii, unei cote-parti din avere, anumitor bunuri determinate sau valori nu are caracter licit, va dispune prin ordonanta motivata trimiterea cauzei spre solutionare, curtii de apel in raza careia domiciliaza persoana a carei avere este supusa controlului, in vederea confiscarii acestora.
In timp ce Dinel Staicu are doua luni la dispozitie sa utilizeze toate parghiile pentru a convinge membrii AGA de la SIF sa nu-l debarce din functia de presedinte, Curtea Europeana a Drepturilor Omului se pregateste de o pronuntare in plangerea adresata de actionarii Bancii Internationale a Religiilor - institutia bancara la a carei scufundare a pus umarul si afaceristul craiovean.
Si nu ma pot impiedica sa nu ma gandesc ca in istoria tarii noastre am putut fi guvernati de incompetenti - a se citi tradatori sau corupti - dar niciodata nu am fost guvernati de nimic, de o ectoplasma al carei sange nu este rosu si mai roz delicat.
Aveti datoria de prevedere de a nu umbla cu foc prin lumea plina de praf de pusca, lume a carei istorie si ale carei probleme nu le cunoasteti destul si in care nu mai avem demult de spus ceva important.
google-analytics.com