Cautare

772 de rezultate pentru "cara marin" (2.88 secunde)
Pai l-am vazut pe la niste sedinte de partid pe Gelu Visan venind cu unu’ care-i cara servieta… In politica romaneasca nu l-am mai vazut asa decat pe Vadim Tudor, or nu suporta comparatie… GdS:
Instabilitate exista si acum, cu un Guvern care-si cara canapelele spre Bruxelles, neuitand sa umfle statele de plata ale ministerelor cu tot felul de cartite utile in viitor.
Cum jumatate din populatia judetului traieste la sate, taranul simplu iese tot cu sapa la prasit, isi cara produsele tot cu caruta si la anul insamanteaza tot din patul.
In meciul de dublu, Monica Niculescu si Klara Zakopalova au pierdut in fata perechii Cara Black si Sania Mirza (Zimbabwe / India), cap de serie numarul 6, scor 5-7, 1-6.
In cele din urma a aparut Phoebe care cara dupa ea un geamantan sperand ca fratele sau va fi de acord sa o ia si pe ea.
Cum jandarmii nu au chef de asa ceva, se vor cara curand. Ca pentru 50 de lei, cat sa țopai?
Ultimul sosit la sediul PSD pentru a-l felicita pe presedintele partidului a fost senatorul Antonie Iorgovan, care a spus ca, fiind mai vechi in politica, a trecut si prin perioade "in care cara cadouri".
"Baietii care tot cara bani, inclusiv pe la Bucuresti, si-au pierdut accesul in sectorul minier si aici e lupta, care va mai dura multa vreme".
"In ultima vreme cara cu tir-uri faina si tarate pe Valea Somesui, poate pacaleste lumea sa mai primeasca un mandat de deputat.
Vom cauta in perioada urmatoare cele mai bune variante de echipe de conducere tocmai pentru a raspunde unei anumite stari de dezamagire cara exista in randul colegilor si simpatizantilor nostri.
Drept este ca aceasta aura tremuranda a fost intunecata de frigul lui 1 Decembrie, la Arcul de Triumf si de vorbele grele ale lui Basescu, dupa care fostul sau adversar cara un munte de mizerie, ramasa neridicata din campania electorala.
Au uitat, cand ii cara Basescu cu elicopterul la Neptun sa se sfatuiasca cu ei in privinta reformei: daca sa aleaga modelul "Johnny Walker" sau "Balantines".
Blaga si-asa are destui de carat, Berceanu cara pentru el, Videanu a umplut si cavoul cu ei... Da-i dracului de lei!
Mereu va cara cu sine, orice ar face si oriunde s-ar duce, acuzatiile de frauda, pe care nu le-a demontat niciodata, tratandu-le cu nepasare si suficienta.
"Pedelistii cara cu masina dosare din ministere" Dupa alegerile locale, in PDL va izbucni "marea rafuiala" pentru conducerea partidului, afirma analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics, el fiind de parere ca Emil Boc "e terminat", Vasile Blaga e "cel mai influent om din PDL" iar Elena Udrea "nu mai are nici resurse financiare, nici politice".
Criza a fost doar pentru unii, in schimb oamenii regimului au facut averi pe cara au obiceiul sa le arate fara jena.
Copiii cara cu carca in Portul Constanta Insa, cel mai ingrijorator este faptul ca in ultima vreme in Portul Constanta a crescut numarul minorilor care muncesc, evident, fara forme legale.
El a dat exemplu in acest sens contrabandistii de la granita cu Republica Moldova, care nu mai cara marfa in camioane, ci vin cu ea in sacose, pe tren, fiind foarte greu de depistat.
Oamenii cara cu ele lubenite sau se plimba, pur si simplu, pe strada, ca si cand ar fi masini inmatriculate normal.
Iar ca bonus, pianistul din Botosani care a plecat in Norvegia pentru a cara copiatoare si a ajuns sa castige inimile a milioane de oameni, la un concurs de televiziune, a fost invitatul special al show-ului aniversar al Antenei 3.
google-analytics.com