Cautare

861 de rezultate pentru "capota teodor" (3.49 secunde)
ACCIDENT| Batran aruncat pe capota masinii in parcare la Kaufland In aceasta seara, in jurul orelor 18:30, un tanar sofer din Calarasi a lovit un biciclist in parcare la Kaufland. In urma impactului, biciclistul a fost aruncat pe capota autoturismului.
Ministrul de externe Teodor Baconschi a recunoscut luni la TVR 1 ca scandalul de spionaj izbucnit in urma cu cateva saptamani la Moscova, implicand un diplomat roman, are legatura cu ce se intampla in prezent in Republica Moldova si cu sprijinul pe care Romania il da unor forte din tara vecina.
Presedintele Traian Basescu l-a propus pe senatorul PNL Teodor Melescanu (foto) pentru functia de director al SIE, a anuntat ieri presedintele Senatului, Vasile Blaga.
Printre cei nominalizati de consilierul Stroe se numara fostul primar Vasile Bulucea, deputatul PSD Ion Calin, precum si consilierul local democrat Radu Teodor. ... Am fost facut comunist o data de Radu Teodor, un pensionar care a facut parte din militie.
Un episod care a ascutit lupta dintre Guvern si presedinte a fost mandatarea de catre conducerea PNL, la finele lunii iunie 2006, a ministrului Apararii, Teodor Atanasiu, de a solicita CSAT retragerea trupelor romanesti din Irak, avand in vedere pierderile de vieti omenesti.
Teodor RADUCAN (Nascut la 4 iulie 1938, in Bucuresti) artist vizual cu specializarea pictura.
• 6 ian 2010 - Ministrul de Externe, Teodor Baconschi, spune ca spera sa faca o deplasare in R.Moldova la sfarsitul lunii ianuarie, adaugand ca doreste ca pana atunci sa avanseze si propunerea pentru un nou ambasador al Romaniei la Chisinau.
Teodor Radu a mai spus insa ca algoritmul dupa care vor fi propuse persoanele in CA-uri va fi tot cel al rapoartelor pe partide in consiliul local, dar numai prin respectarea normelor.
Conditia este sa existe interes, toti cei 14 consilieri PD si PNL sa se afle in sala la sedinte a consiliului local si sa voteze la fel, dupa cum a aratat Teodor Radu, consilierul juridic personal al primarului Antonie Solomon.
In mod surprinzator, candidatul PSD, Teodor Iloiu, fost primar al comunei, nu a reusit sa stranga decat 267 de voturi.
Vicepresedintele PSD Titus Corlatean declara, luni, pentru MEDIAFAX, ca senatorii PSD si PNL vor depune, la Senat, o motiune simpla la adresa ministrului de Externe, Teodor Baconschi.
Acesta a declarat ca depunerea motiunii simpla este indreptata impotriva ministrului de Externe, Teodor Baconschi.
Teodor Melescanu:
„Piata imobiliara e ca la fiecare început de an - oferta e mica pentru ca potentialii clienti asteapta sa vada ce se întâmpla“, a declarat Teodor Popescu, directorul agentiei Dorcas Imobiliare.
„Piata imobiliara e ca la fiecare început de an - oferta e mica pentru ca potentialii clienti asteapta sa vada ce se întâmpla“, a declarat Teodor Popescu, directorul agentiei Dorcas Imobiliare.
Cu capota alungita, pozitia scaunului soferului mai in spate si caroseria pusa la punct, noul model Z4, disponibil in opt variante de culori, reprezinta o abordare moderna a designului clasicului roadster.
„Trebuie sa fie incitant sa ai o masina decapotabila, cu multi cai putere sub capota. ... „Cel mai mult conteaza marca, designul si, bineînteles, ce este sub capota.
capota fixa care înglobeaza si aripile plus o trapa simpla, care permite accesul la functiile ce tin de întretinerea vehiculului (verificarea uleiului, a lichidului de parbriz etc.).În ceea ce priveste protectia mediului înconjurator, C-Cactus dispune de o motorizare diesel-hibrid, asociind un propulsor HDi cu filtru de particule, care dezvolta 70 CP, cu un motor electric, care furnizeaza un plus de 30 CP.
O capota noua si-a facut loc pe BWM, sistemul de frânare a fost înlocuit cu unul performant, jantele au fost iarasi schimbate, iar la interior, Alfonso a instalat câteva „jucarii“ pentru divertisment. ... Capota portbagaj Euro-Spec din fibra de carbon;
Masina a fost adusa in stare de functionare dupa un an, cei care au lucrat la reconditionarea ei fiind motivati si de motorul V8 original de sub capota, de 365 de inci cubici capacitate, dupa stilul american.
google-analytics.com