Cautare

164 de rezultate pentru "capatina mia" (2.69 secunde)
Suma este si cam cat a mia parte din bugetul NASA, care, in ansamblu, a fost de aproximativ 18,4 miliarde USD in anul fiscal 2011.
La un ratecard mediu de 7 Euro per mia de afisari, waste-ul ar fi fost la ratecard (666000-288000) x 7/1000 = 2646 Euro cheltuiti in plus.
Alaturi de artizani si bucatari, ne vom bucura de prezenta Fundatiei Tedi si Copiii, Touched Romania, Second Chance Romania, Asociatiei P.A.V.E.L., Our Lady of Mercy, Atelierului MIA, Fundatiei Inocenti, Light Into Europe, Hope for Health, Help the People, Asociatiei M.A.M.E.
Si atunci, nu e cumva normal ca un tanar, care-si face o socoteala de baza, sa faca o comparatie cu mia de euro pe care ar lua-o in afara tarii?
Kievul a platit 280 de dolari pe mia de metri cubi de gaz, mai mult decat Germania, a remarcat presedintele ucrainean.
De fapt, prin invitatia la reconciliere, Basescu aplica a mia oara singurul sau principiu de functionare:" Daca e cu mine e bun, daca nu e cu mine e un nenorocit." Corect ar fi sa-si faca el guvernul exclusiv din pedelistii minunati si gata.
"Dar o spun a mia oara, poate pana la urma reusesc sa explic: noi si liberalii, indiferent de formula, aliati sau nealiati, n-avem numarul necesar de voturi.
"Sunt dezamagit a mia oara de comportamentul opozitiei, pentru ca mie mi se pare ca aceasta competitie politica sterila, care nu are absolut nici o relevanta pentru cetatenii loviti de criza, ar trebui sa se transforme un pic in altceva.
Toti s-au manifestat intr-un fel sau altul, mai putin cel care a initiat tot acest spectacol absolut jenant, toti mai putin cel care era asteptat sa se ridice macar in ceasul al treisprezecelea la inaltimea rangului prezidential si, daca tot "a dat cu ratul in troc" pentru a mia oara, sa-si prezinte scuzele.
Iar asta seara, in loc de Adina Valean, este invitat a mia oara Vadim Tudor, la Razvan Dumitrescu, care isi compromite statutul profesional riscand sa se transforme in baiat de mingi al unui impostor imund, cantaret al lui Ceausescu si slujitor al regimului Basescu chiar daca n-ar fi decat prin mediatizarea lui obsesiva ca adversar dezaxat.
Avem, de exemplu, mult mai multi morti la mia de locuitori. Si asa mai departe. Si raportul dintre angajati si someri e dat peste cap.
Basescu a comis din nou o gafa politica de proportii care pune Romania pentru a mia oara intr-o ipostaza care nu-i face deloc cinste.
Asta si pentru ca, desi numarul cercetatorilor in UE a crescut, de la 5,4 la mia de angajati in 1999 la 5,7 in 2001, aceasta cifra se afla inca la o distanta uriasa de nivelul din SUA (8,1) sau Japonia (9,1).
"Banutul” a suferit o modificare un an mia tiziu cind a fost adaugat o stea la stema. In 1975 s-a lansat ultima moneda de 5 bani.
Astfel, pentru un consum care nu depaseste 2.400 de metri cubi/an si daca se afla in aria de distributie a societatii Distrigaz Nord, populatia va plati un abonament de 4.500 de lei/zi, la care se adauga costul gazelor, al caror pret de livrare pentru aceasta companie este de 4.808.290 de lei pentru mia de metri cubi.
“In functie de operator, consumatorul va plati intre 6 milioane de lei si 7,7 milioane de lei pe mia de mc pe an, daca se afla in cate-goria B1, si intre 5.392.000 si 7.394.000 de lei, daca se regaseste in categoria B2.
Cea mai mare scumpire anuntata este cea a gazelor naturale, al caror pret s-a majorat, de la 1 ianuarie, cu aproximativ 17%, ca urmare a cresterii pretului gazului din import, de la 250 de dolari/mia de metri cubi, la 285 de dolari.
Majorarea, care in termeni reali este de 25 de dolari la mia de metri cubi a pretului gazelor ce provin din productia interna reprezinta o obligatie asumata de tara noastra in negocierile de aderare la Uniunea Europeana.
Mai trebuie spus ca, dupa ultima scumpire din ianuarie, romanii platesc in jur de 800 RON pe mia de metri cubi de gaze.
Astfel, mia de metri cubi de gaze va costa peste 10 milioane de lei vechi, aproape dublu fata de 2004.
google-analytics.com