Cautare

164 de rezultate pentru "capatina mia" (2.53 secunde)
Ceea ce Rusia a anuntat pentru Ucraina, 230 dolari pe mia de metri cubi, precum si in urma afirmatiilor presedintelui Ucrainei ca 15-20% din gazele importate sint destinate tranzitului, ajungem la un pret de livrare pentru luna ianuarie intre 274 si 276 dolari/1.000 mc", a precizat ministrul Economiei.
Bucatarul-sef al restaurantului, Mia Nadia Iorgulescu, ocupa aceasta functie de sase ani. ... Atunci noi trebuie sa adaptam reteta la gusturile lor", a declarat Mia Iorgulescu. ... Si poti invata meseria asta la 20 sau la 40 de ani", a adaugat Mia Iorgulescu.
Prima etapa care a insemnat o rata anuala a plecarilor de sub trei la mia de locuitori s-a consumat in primii ani dupa 1989 si a avut drept tinte Turcia si Israelul, unde concetatenii nostri au gasit o remunerare mai buna pentru munca prestata.
De la 1 iulie, un pachet de tigari se scumpeste in medie cu 0,4 lei din cauza majorarii accizei de la 35 la 41 de euro pe mia de tigari.
Pe trimestrul I din 2009, ANRE a stabilit tarifele obligatorii la gazele naturale de 480 de dolari pe mia de metri cubi de gaz, in conditiile in care cheltuielile de transport si cele de inmagazinare reprezinta aproximativ 10% din pretul final al gazului de import.
Un pachet de tigari care costa in prezent 5,90 lei se va scumpi la circa 7,40 lei de la 1 septembrie, dupa ce accizele la tigari vor fi majorate de doua ori cu cate 7 euro la mia de tigari, a apreciat directorul de afaceri corporative al JTI, Gilda Lazar.
Pentru ocaziile speciale, reteta preferata a Juliei este Muschiul de vita flambat Mia Musica cu garnitura de broccoli. ... "Muschiul de vita flambat este o reteta pe care am invatat-o la restaurantul meu favorit, La Mia Musica. ... "Ca si modalitate de pregatire, muschiul de vita Mia Musica:
La nivelul anului 2012, Romania avea 1,9 medici la mia de locuitori, fata de o medie de 3,6 la mia de locuitori la nivelul Uniunii Europene. In anul 2014, dupa deblocarea unui numar semnificativ de posturi, Romania a atins 2,23 medici la mia de locuitori.
ANRE a prevazut pentru primul trimestru un tarif pentru gazele din import de 370 de dolari pe mia de metri cubi, dar Distrigaz Sud spune ca acest pret ar trebui sa creasca la 420 de dolari pe mia de metri cubi din al doilea trimestru al acestui an.
Anul trecut, in trimestrul al doilea (potrivit ANRE), gazul s-a importat cu 370 de dolari mia de metri cubi, iar acum, doar cu 350 de dolari, potrivit datelor oficiale furnizate de Autoritatea in domeniu.
Hai sa vezi Mamma Mia! O luam de la capat la orice cinematograf din Romania, pana pe 31 august si apoi intra pe aceasta postare si spune-ne la ce tinuta spectaculoasa te-a dus acest film cu gandul.
La targul de la MTR, am gasit un stand cu obiecte hand-made superbe, de la brandul Mia Patchwork create de o doamne foarte creativa. ... Mai multe detalii despre aceste genti hand-made gasiti pe Facebook, la mia.quilt.pathcwork.
Romanii au cele mai putine masini din Europa Intr-un studiu prezentat ieri si realizat de un mare importator de masini se arata ca Romania se afla pe penultimul loc din Europa din punctul de vedere al autoturismelor detinute la mia de locuitori.
Dupa calculele UNPR, producatorii interni ar urma sa incaseze peste un miliard de dolari in perioada 2005-2007, in urma cresterii pretului gazului din productia interna de la 60 de dolari pe mia de metri cubi la un nivel situat intre 170 si 200 de dolari pe mia de metri cubi.
La gazele naturale, consumatorii din prima categorie (cei care consuma anual mai putin de 2.400 de metri cubi) vor plati 6.947.700 de lei (694,77 lei noi) pe mia de mc la Distrigaz Nord si de 6.997.900 de lei (699,79 lei noi) pe mia de mc la Distrigaz Sud.
Majorarea pretului de la 50 de dolari pe mia de metri cubi la 230 de dolari i-a iritat pe oficialii de la Kiev.
14 IMM-uri la mia de locuitori Media in Uniunea Europeana este de 52 de IMM-uri la fiecare o mie de locuitori, in timp ce in Romania media este de numai 14 IMM-uri la mia de locuitori.
In ceea ce priveste gazele din productia interna, ANRGN arata ca pretul se va mentine la nivelul de 330 de lei pe mia de metri cubi si in trimestrul patru. ... In functie de societatea furnizoare, clientii casnici vor plati circa 840-850 de lei pentru mia de metri cubi.
Reamintim ca din 11 noiembrie gazele se vor scumpi cu pana la 8,5%, intrucat pretul gazelor din productia interna pentru trimestrul al patrulea urca de la 330 la 397 de lei pe mia de metri cubi.
Asta pentru ca pretul de livrare aferent noilor contracte care urmeaza a fi semnate intre producatorii si distribuitorii de gaze cresc la 397,5 lei/mia de mc de la 330 lei/mia mc.
google-analytics.com