Cautare

205 de rezultate pentru "cablu tv" (4.96 secunde)
cum poti inlocui firma de cablu cu un dispozitiv simplu si ieftin. ... Nu vei mai plati vreodata pentru cablu sau abonamente? Acest dispozitiv te ajuta sa urmaresti gratuit programe TV! ... Facturile de cablu mult prea scumpe, abonamentele pentru servicii precum Netflix si Sports on demand sunt frustrante.
Mai multe filiale ale companiei Electrica, precum si operatorul de telefonie RomTelecom au anuntat companiile de cablu din mai multe zone ale tarii ca nu le vor mai permite sa-si instaleze noi cabluri pe stalpii pe care ii detin, din diferite motive, in special de ordin tehnic.
Contraofensiva declansata de UPC Romania pentru atragerea de noi clienti vine in contextul in care operatorul de cablu concurent RCS&RDS a scos, joi seara, de pe retelele sale de cablu (care au aproximativ doua milioane de abonati, n.r.) toate canalele operate de compania Discovery Networks, inclusiv Discovery Channel.
Cablu TV s-ar putea scumpi cu aproximativ 16% in aceasta primavara, daca Parlamentul va aproba ordonantele nr.
camera single are TV color, cablu satelit, cablu internet, telefon, aer conditionat, frigo-bar, baie cu dus, bideu, uscator de par, panorama deosebita;
Acest receptor poate fi DVB-C (pentru transmisia pe cablu), DVB-T (pentru transmisia terestra) sau ambele.
Dupa cum bine se stie, placerea romanilor de a se uita la televizor, mai precis de a se bucura de programele TV transmise pe cablu, depinde acum de vointa unor companii de a da sau nu voie operatorilor de cablu sa mai foloseasca stalpii lor.
Potrivit presedintelui Asociatiei de Comunicatii prin Cablu (ACC), Radu Petric, „peste 80% dintre intreruperile de transmisie sunt cauzate de interventii ilegale pe cablurile la vedere.
123/2005, care se refera la drepturile de autor si drepturile conexe, poate conduce la o scumpire cu cel putin 15% a abonamentului la cablu si la o scadere a capacitatii televiziunilor si a radiourilor de a oferi programe publicului, a declarat ieri Radu Petric (foto), presedintele Asociatiei de Comunicatii prin Cablu (ACC).
Intram in "Era iPad" Televiziunea prin cablu a inceput sa piarda teren in fata noilor tehnologii si a programelor disponibile pe Internet, care sunt mult mai ieftine.
Abonamentele la cablu TV se vor scumpi cu 19 % de la 1 iunie, ca urmare a introducerii de catre Executiv a taxei pe valoare adaugata pentru serviciile de transmisie de programe TV prin cablu, au anuntat ieri reprezentantii Asociatiei de Comunicatii prin Cablu.
Un exit e exclus Compania americana UPC (Liberty Global - LGI) nu are "in acest moment" planuri de a face un exit de pe piata de cablu TV din Romania, a declarat la Bruxelles Mike Fries, directorul executiv al companiei, fara a comenta sau nega insa informatiile de pe piata, potrivit carora in ultimul an LGI a purtat discutii de vanzare cu firma romaneasca de cablu RCS&RDS.
Aceasta va include si dezbateri intr-un ministudio de televiziune, care sa fie transmise prin intermediul satelitului sau al firmelor de cablu. ... Liderul Camerei a spus ca nu stie daca se va iesi la public, prin intermediul firmelor de cablu sau prin satelit.
Romania si Turcia au cazut de acord asupra proiectului comun care prevede construirea unui cablu electric submarin care sa conecteze sistemele energetice ale celor doua tari.
ANPC atentioneaza operatorii de cablu care percep plata in avans a abonamentului ca aceasta modalitate de plata e interzisa.
Aproximativ 80% dintre romani sunt abonati la servicii de televiziune prin cablu, Romania detinand astfel cea mai mare rata de penetrare a televiziunii prin cablu din Balcani.
In ceea ce priveste infrastructura de acces la utilizatorul final, cele mai importante cresteri semestriale in valori absolute le-au inregistrat conexiunile care utilizeaza cablu UTP/FTP (o crestere cu 200 de mii conexiuni, pana la 2,2 milioane conexiuni).
Chirita voia sa puna in functiune in Craiova o instalatie comunitara de televiziune prin cablu pentru retransmiterea televiziunilor terestre si prin satelit, avind totodata si un canal propriu cu denumirea TV Cin.
Abonamentele la cablu s-ar putea scumpi anul acesta cu peste 15%, daca firmele din domeniu vor fi obligate sa plateasca o taxa mai mare pentru drepturile de autor.
O agenta de la Postul de Politie Giurgita a tras mai multe focuri de arma pentru a prinde un grup de hoti care incercau sa fure un cablu telefonic suprateran al Romtelecom.
google-analytics.com