Cautare

3814 de rezultate pentru "butnaru gheorghe" (3.32 secunde)
, ca Marian Butnaru (foto) sa fie retrogradat din functia de director coordonator al Autoritatii Rutiere Romane (ARR) Constanta, iar lui Elluchian Magardici i se va desface contractul de munca.
Daca ar fi sa-i dam crezare lui Marian Butnaru (foto), seful Autoritatii Rutiere Romane (ARR) Constanta, institutia pe care o conduce nu face parte din "hora" descentralizatelor. Din acest motiv, Butnaru spune ca nu-si face griji referitor la o eventuala schimbare din functie.
Constanta mai are un reprezentant in structura de conducere a Partidului National Liberal la nivel national, in persoana lui Aurel Butnaru, fost viceprimar si in prezent consilier local municipal.
Iordache ne-a marturisit ca nu mai este director al ARR Constanta de trei luni de zile, ci doar simplu inspector, si asta pentru ca - asa cum arata ziarul nostru cu ceva timp in urma - fostul director (marca PSD) Marian Butnaru a castigat procesul intentat impotriva deciziei de schimbare a sa pe criterii...
Revenind la intalnirea prefectului Dan Culetu cu mass-media, potrivit acestuia, numirea lui Osman Fedbi in functia de consilier judetean, si nu a lui Butnaru Marian, a fost facuta in mod ilegal, nu s-au respectat legile 67/2004 si 215/2001, prin care numirea trebuia facuta in ordinea supleantilor declarati la data alegerilor locale de catre PSD.
00, trei documente in care se precizeaza faptul ca Marian Butnaru (foto) a fost retrogradat din functia de director coordonator al institutiei, iar contractul de munca al lui Elluchian Magardici a fost desfacut, in urma unor nereguli depistate in activitatea derulata.
Fata de aceasta situatie, directorul coordonator al Autoritatii Rutiere Romane, filiala Constanta, Marian Butnaru (foto), este de parere ca o astfel de decizie este aberanta.
'Stimate domnule Butnaru, increderea pe care ne-o acordati ne face sa urcam cat mai sus in afaceri si sa imbunatatim permanent calitatea serviciilor noastre.
Sedinta a fost condusa de Valer Dorneanu iar atmosfera dominanta a fost de nepasare din partea celor care stiau dinainte rezultatul alegerilor si de vadita speranta din partea celor care credeau ca se va produce in sfirsit o schimbare, tinind cont de faptul ca de data aceasta, desi si-a anuntat candidatura doar inainte de impartirea buletinelor de vot, Gheorghe Ciocan nu a fost singurul candidat la functia de presedinte a Organizatiei Judetene a PSD, ci l-a avut drept contracandidat pe Dorel Coica.
Este vorba despre o "firma de apartament” din Bucuresti care a contestat metodologia aplicata la licitatia ce ar fi trebuit sa aiba loc la sfarsitul anului trecut sub organizarea Ministerului Comunicatiilor, ne-a declarat Marian Butnaru, seful Agentiei Constanta a Autoritatii Rutiere Romane.
Reactiile sefului Autoritatii Rutiere Romane, Agentia Constanta, Marian Butnaru au fost pe masura acuzatiilor:
Saledin Agiacai, Andrei Trandafir, Aurel Butnaru si Dumitru Becsenescu au doar cateva zile la dispozitie pentru a incropi un plan de bataie, pe care intentioneaza sa-l prezinte presedintelui Traian Basescu, inainte ca acesta sa promulge legea adoptata zilele trecute de Camera Deputatilor.
Il invit pe domnul secretar de stat Katalin Kibedi, care va raspunde la o intrebare pusa de domnul senator Gheorghe Funar, in legatura cu incalcarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. ... - Logica parlamentara Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Funar: ... Gheorghe Copos (din sala):
Pe scena Teatrului Foarte Mic din Bucuresti a avut loc aseara premiera spectacolului "Interpretul", in regia lui Radu Gheorghe. ... La toate aceste intrebari, doar Dumneavostra veti putea raspunde vizionand spectacolul nostru", spune actorul Radu Gheorghe, care semneaza si regia acestui spectacol.
Acesta si-a schimbat numele din Gheorghe in George, avea dosare penale pentru violenta, fusese angajat la Baza centrala pentru Asigurarea tehnica a Misiunilor, apoi fusese soferul unor demnitari din cadrul MAI, printre care fostul subsecretar de stat MAI Florin Mecliu. ... Pana prin 2006-2007 VLADAN purta numele de GHEORGHE.
Narciz Amza, Madalina Popa, Danut Moisoiu, Catalin Gabriel Filisan, Florin Gheorghe, iar in eventualitatea in care vor fi 6 mandate va deveni consilier local si Mircea Banias. ... Un alt consilier local al democrat-liberalilor este Florin Gheorghe, reprezentant al tineretului PD-L.
Daniela Buruiana - 0% prezenta, Ioan Turc (PNL) - 2%, Miron Mitrea (PSD) - 4%, Bogdan Pascu (PC) - 6%, Titu Gheorghiof (PNL) - 8%, Liviu Almasan (PDL) - 9%, Floriana Jipa (PRM) - 13%, Florin Zamfir (PNL) - 14%, Gheorghe Mirel Taros (PNL) - 16%, Dan Ioan Popescu (PC) - 16%, Gabriel Vlase (PSD) - 19%, Bogdan Niculescu-Duvaz (PSD) - 21%, Lavinia Sandru (independent) - 22%.
Dupa ce presedintele PD, Emil Boc, a aprins fitilul afirmand ca partidul sau nu este anexa primului-ministru, ieri vicepresedintele Ioan Oltean l-a invitat pe vicepremierul Gheorghe Seculici sa devina un concurent serios pentru Tariceanu.
, un numar de 10 perchezitii la domiciliile declarate ale lui Teodor Catalin Radacina, de 29 ani, Victor Silvian Butnaru, de 25 ani, Iulian Vasile Gosa, de 33 ani, Tudor Emanuel Cristache, de 31 ani, toti din Medgidia, si Gheorghe Iacob, de 32 ani, din Fetesti, judetul Ialomita, in imobilele utilizate fara forme legale si la sediile sociale ale societatilor administrate de acestia.
Procurorii si politistii valceni au in lucru un amplu dosar legat de defrisarile masive din zona Voineasa, in care principalul suspect este tocmai fostul sef al Ocolului Silvic, Gheorghe Deaconeasa.
google-analytics.com