Cautare

1014 de rezultate pentru "botea gabriel" (3.24 secunde)
"Marul discordiei" il reprezinta un mandat de consilier local, conservatorii galateni dorind ca Gabriel Constantinescu sa fie numit ales municipal in locul lui Marian Popa, care a devenit consilier local independent dupa ce si-a dat demisia din partidul pe lista caruia a castigat fotoliul respectiv.
Principalul vizat, ministrul Apararii, Gabriel Oprea, a fost printre cei mai plastici.
Dupa ce scriitorul Mircea Cartarescu a proclamat epoca Basescu terminata, filosoful Gabriel Liiceanu a declarat ca se "indeparteaza" de seful statului, fiindca acesta a sustinut ca Ceausescu ar fi fost un mare presedinte daca ar fi stat doar 10 ani la putere.
Asa cum rezulta din ultima actualizare a actionariatului, datata 25 iunie 1999, asociatii erau Friedman Andreas Ladislav (cetatean german), Stefan Ilinca, Doru Stanescu, Salame Badr (cetatean libanez), Ionel Ilinca, Radu Marin, Constantin Ilinca, Gabriel Scrieciu, General Comi SA (reprezentata prin Victor Bica), SIF Oltenia, SC Transcarpathia SA (reprezentata prin Gabriel Vladucu), GMB Titanic International Trading SRL si SC DOM VICTORIA SA.
Comisarul Ciocan, mesaj pentru Gabriel Cotabita Comisarul Christian Ciocan a postat recent pe o retea de socializare un mesaj prin care isi indeamna prietenii sa transmita ganduri bune catre Gabriel Cotabita, aflat in momente de cumpana, scrie ziarulring.ro.
In replica, Administratia Prezidentiala a emis un comunicat in care se arata ca Traian Basescu nu a avut niciodata intrevederi si convorbiri private cu Gabriel-Aurel Popoviciu.
Numai ca fie un subaltern devotat lui Maior, fie altul din parohia lui Gabriel Oprea, ori din ambele parti, a sifonat catre presa documentele conservate care au acoperit partea ,,tiganeasca" a cazului fratilor Basescu. ... Gabriel Oprea a ordonat:
Laura Vizireanu Sursa foto Facebook UPDATE ORA 19.13 Un elicopter cu echipe de salvatori din Bucuresti se indreapta spre locul accidentului aviatic din judetul Constanta, vicepremierul Gabriel Oprea solicitand, totodata, interventia de urgenta a scafandrilor militari din cadrul Ministerului Apararii Nationale pentru a participa la misiunea de cautare, scrie Mediafax.
Ursescu Gabriel, stud. Calancea Gabriel Departamentul Design: ... Calancea Gabriel, Levarda Bogdan, Khoury Jony, Petros Balius Departamentul Suspensie si Franare: Calancea Gabriel, Levarda Bogdan Departamentul Sasiu si Caroserie:
Pana acum nu pot da decat patru nume de consilieri care si-au exprimat dorinta de a prelua atributiile viceprimarului. Este vorba de Romeo Radulescu, Roxana Iovan, Florian Borza si Eugen Botea", a declarat presedintele democratilor.
Octavian Relu Botea, lider de proiect, ne-a comunicat ca pentru o perioada de 12 luni in cadrul twinning-ului finantat din fonduri comunitare in valoare de aproximativ 800.000 euro se vor desfasura seminarii, ateliere de lucru, intalniri si vizite de studiu in Republica Ungara si Republica Ceha, in vederea indeplinirii urmatoarelor obiective:
ne-am pus toti pe treaba si uite ca am lansat chiar si videoclipul", povesteste Jorge Regia videoclipului apartine lui Florin Botea si Jorge iar filmarile s-au desfasurat in Miami si in Romania;
Videoclipul, in regia lui Florin Botea, este unul fierbinte, in care Gya (solista trupei) joaca rolul principal, aprinzand imaginatia tuturor celor care il vor urmari.
Botea, fetele s-au jucat in mare cu tanarul model de 22 de ani. Care dintre ele a reusit insa sa-l cucereasca si sa-l infierbante cel mai mult, vedeti in cel mai nou videoclip Heaven!
Videoclipul a fost filmat in diferite locatii greu accesibile, la vulcanii Sinabung si Sibayak, dar si pe insula Samosir, sub regia lui Florin Botea.
Procurorii DNA urmeaza sa verifice daca persoanele despre care Munaf sustine ca au avut strinse legaturi cu Omar Hayssam, printre care Viorel Hrebenciuc, Gabriel Oprea si Ion Vasile, au comis sau nu fapte de coruptie sau asimilate acesteia.
Printre colaboratorii primului numar se regaseau Adrian Marino, Ion Alexandru, Gabriel Tepelea sau Ilie Costache.
Deputatul PSD Gabriel Oprea a vandut in 2007 doua terenuri in Pipera - Voluntari, avand o suprafata totala de 5000 mp, contra sumei de 2,5 milioane euro, bani cu care si-a achitat creditele bancare si si-a cumparat un autoturism Mercedes-Benz, fabricat in 2007.
Gabriel Oprea a demisionat joi din PSD, dupa ce miercuri a parasit conducerea PSD Ilfov, iar marti functia de ministru al Administratiei si Internelor.
Corneliu Grosu, senator PSD de Mures, a anuntat vineri ca demisioneaza din PSD, pentru a se alatura grupului parlamentarilor independenti condus de deputatul-general Gabriel Oprea, demis din PSD in anul 2009.
google-analytics.com