Cautare

607 de rezultate pentru "blog" (3.67 secunde)
Incapabil sa explice, incapabil sa reactioneze", a scris Nastase, pe blog-ul sau. Deranjat de un comentariu, potrivit caruia Basescu "beneficiaza" de aceeasi antipatie ca si el in 2004, Nastase a scos la bataie cifrele.
Roxana Iordache sustine, pe blog, solutia situatiei complicate in care se afla Romania dupa 6 decembrie: Crin, premier al coalitiei PNL-PSD-UDMR-Minoritati.
" Nu stiu nimic despre mersul meu la Cotroceni!, scria Dancu pe blog. Vroiam sa mai fac ceva saptamana asta si apoi sa ma apuc de scris.
Nu imi aduc aminte de alt personaj in afara de Ceausescu care sa devina subiect de bancuri, asa cum a ajuns presedintele PSD. A, ba da...Bula", afirma Anca Alexandrescu pe Blog.
Sub titlul "Onor Impostorului Suprem", Constantin Gheorghe publica pe blog un articol plecand de la scenele de cosmar petrecute la CC, dupa validarea noului mandat de presedinte.
Dan Mihalache este profund nedrept cu Mircea Geoana, intr-un articol postat pe blog, intitulat "Lasa-ne, pleaca, du-te!" Bizar mod de a se raporta la o realitate cumplita:
Roxana Iordache saluta, pe blog, decizia inteligenta a PNL de a nu intra la guvernare alaturi de PD-L, unde pe liberali i-ar fi asteptat numai rele.
Roxana Iordache publica pe blog articolul "20 de ani de la scanteia revolutiei romane. Si acum?", pe care il puteti citi in continuare.
Roxana Iordache a scris pe blog un articol cu titlul "Crin Antonescu, reperul demnitatii nationale", pe care il puteti citi in continuare.
Asta va doresc tuturor celor care v-ati obisnuit sa faceti din acest blog o parte din viata voastra. A trecut un an complicat si va urma unul si mai complicat.
Liderul PSD Adrian Nastase sustine, intr-o postare pe blog, ca, din 2004, partidul s-a destructurat organizatoric, si-a pierdut combativitatea si a devenit o formatiune mica, "de rangul doi", fata de care PD-L, "exceptand excesele antidemocratice si lipsa de ideologie", este mai bine organizat.
Intr-o postare pe blog, Preda raspunde criticilor directe formulate ieri de Boc pe tema observatiilor lansate de europarlamentarul PD-L pe tema necesitatii modernizarii partidului.
Castigatorul nu va primi numai admiratia "mogulului", ci si un premiu in valoare de 1.000 de euro, se arata pe blog.
Bloggerul clujean Sorin Platon comenteaza pe blog drama Romaniei, condamnata la "insclavagizare" prin rezultatul alegerilor prezidentiale. Puteti citi in continuare articolul lui Sorin Platon, intitulat "Concluzii preliminare ale alegerilor".
Adrian Nastase a publicat pe blog un text intitulat "Efortul de echipa da roade. Primele evaluari", pe care il puteti citi in continuare (intertitlurile apartin redactiei estiri.ro).
Intr-un Post Scriptum la o postare pe blog, Adrian Nastase afirma ca actuala putere din Romania doreste sa mute Parlamentul in cladirea Bibliotecii Nationale.
Adrian Nastase a publicat pe blog un text, intitulat "Schimbam legea electorala. Dar cum?", pe care il puteti citi in continuare.
Puteti citi in continuare un comentariu despre Silviu Prigoana, postat pe un blog. 'Silviu Prigoana a fost ales deputat de Bucuresti din partea PD-L.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, publica pe blog un text intitulat "Precizari", in legatura cu candidatura lui Adrian Nastase la sefia PSD.
Secretarul Camerei Deputatilor, deputatul Mihai Voicu, a precizat vineri, pe blog, ca liberalii nu vor prezenta un candidat pentru colegiul obtinut de Daniela Popa.
google-analytics.com