Cautare

607 de rezultate pentru "blog" (3.25 secunde)
Jurnalistul de la Gandul ii raspunde dur politologului Vladimir Tismaneanu care la randu-i il atacase pe blog. ... Reactia lui CTP apare dupa ce Tismaneanu scrisese pe blog urmatoarele:
Prima reactie a venit din partea realizatorului Antena 3, Mircea Badea, care l-a catalogat, pe blog, pe Victor Ponta drept acest "groupie" al serviciilor secrete, adaugand ca prefera sa voteze cu Basescu, Boc si Udrea, decat cu liderii USL, in acest nou context.
Reproducem doua articole bizare, publicate de Mircea Badea pe blog. ... "Tolo, murim de foame!" Posted on 24/02/2014 by Mircea Badea Iata un comentariu primit de Tolontan pe blog despre ceea ce acesta considera a fi "situatia dramatica din redactia Romaniei Libere":
Analistul politic Ion Cristoiu isi detaliaza pe blog de cateva ori pe zi, dimineata, la pranz si seara, gandurile sale despre evenimentele politice ale zilei.
Adrian Nastase a scris astazi pe blog un text in care a folosit un limbaj de neimaginat la adresa lui Radu Banciu, pe care il desfiinteaza. ... Adrian Nastase pe blog:
www.imodeblog.ro este primul blog din Romania dedicat unui produs din sectorul telecomunicatiilor mobile.
informeaza ca, intr-un articol de blog publicat sambata, Google a marturisit ca noul mobil combina partea de hardware, fabricata de un partener pe care nu l-a numit, cu soft-ul Android.
Intr-o postare blog de saptamana trecuta, Matt Cutts (foto), seful echipei Google Webspam, a scris despre progresul inregistrat de echipa in demersurile de reducere a cantitatii de spam strecurate in rezultatele oferite de motorul de cautare. ... In postarea sa blog, Cutts explica:
Pe blogul Google Chrome Blog, compania a anuntat ca "vitezistul Chrome" va rula mult mai rapid servicii web ca Facebook, Twitter, Google Maps sau Amazon.
Politia Romana are blog si canal TV Live Politia Romana si-a deschis blog si va posta, incepand de sambata, declaratii oficiale ale managementului de top, comunicate de presa si articole media, pe aceeasi aplicatie fiind lansat si canalul TV Live, unde pot fi vizualizate imagini in direct de la actiunile politistilor.
• Dupa emisiunea Nasul, "avand in vedere ca avem un blog foarte animat, ii vom lasa sa ia atitutine pe fanii nostri de pe blog".
Potrivit DIICOT, hackerul a postat datele informatice pe un blog si pe un site. ... Hackerul a conceput un program pe care l-a scos la vanzare pe blog-ul personal, unde a postat si o inregistrare video care a surprins atacurile informatice exercitate asupra site-ului oficial al administratiei americane.
Crede ca a fi redactor de sex la o revista sau a scrie 3 articole pe tema asta pe blog o face sa aiba un vibe de specialista in facut sex.
Super Blog 2016 - concurs pentru bloguri / by Gabriel Inscrierile la SuperBlog editia 2016 au inceput pe 1 septembrie. Deja s-au inscris 80 de bloggeri care doresc sa isi prezinte calitatile de comunicare si sa castige premiile puse la bataie.
Oare suntem cel mai rapid blog de IT din Romania?Sper ca va place, daca gasiti bug-uri sau lucruri de imbunatatit puteti sa le lasati pe adresa de contact sau in comentarii.
Basescu Traian - Ingenuncheat si acoperit de rusine Dan Voiculescu a postat pe blog un text in care vorbeste despre cartea sa "Uniunea Social Liberala - ideea care l-a ingenuncheat pe Basescu Traian", dar si despre regimul Traian Basescu. ... Puteti citi in continuare textul integral postat pe blog.
Daca maine , eu Hapi, pasnica si vesela postaca de pe acest blog as intra in politica, m-ar uri jumatate din cei care ma citesc.
Cea mai indragita emisiune de divertisment - late night show - Wow Biz Cea mai indragita emisiune - talent show - Vocea Romaniei Cel mai indragit blog de vedeta - Ela Craciun Cel mai indragit cuplu de vedete - Andra si Catalin Maruta Cea mai indragita piesa a anului 2017 - De unde vii la ora asta?
Poti afla pe site ul www.cardiomix.ro sau la sectiunea blog, unde de altfel poti viziona cum s-au desfasurat editiile precedente .http://cardiomix.ro/blog/?p=1488,sau poti trimite un email la [email protected] cu mesajul Vreau sa ma reformez‘’ si pasii iti vor fi indrumati.
Acum, incercarile DNA de a-i interzice lui Adrian Nastase dreptul de a scrie pe blog din inchisoare reprezinta o penalizare a dreptului de opinie.
google-analytics.com