Cautare

607 de rezultate pentru "blog" (3.27 secunde)
Ion Iliescu publica pe blog cuvantul rostit la reuniunea de la Institutul National de Cercetari Economice "Costin Kiritescu", consacrata academicianului MIRCEA MALITA. Puteti citi in continuare a treia parte a articolului postat pe blog, intitulat "Acad.
Ion Iliescu publica pe blog cuvantul rostit la reuniunea de la Institutul National de Cercetari Economice "Costin Kiritescu", consacrata academicianului MIRCEA MALITA. Puteti citi in continuare a treia parte a articolului postat pe blog, intitulat "Acad.
Ion Iliescu publica pe blog cuvantul rostit la reuniunea de la Institutul National de Cercetari Economice "Costin Kiritescu", consacrata academicianului MIRCEA MALITA. Puteti citi in continuare a doua parte a articolului postat pe blog, intitulat "Acad.
Ion Iliescu publica pe blog cuvantul rostit la reuniunea de la Institutul National de Cercetari Economice "Costin Kiritescu", consacrata academicianului MIRCEA MALITA. Puteti citi in continuare prima parte a articolului postat pe blog, intitulat "Acad.
"Nu Breivik a comis atentatul, ci actualii lideri care conduc in UE!" Senatorul PDL Iulian Urban scrie pe blog ca nu Anders Behring Breivik a comis atentatul din Norvegia, ci actualii lideri ai UE care "au bagat europenilor pe gat multiculturalismul" si nu s-au opus "colonizarii musulmane", generand in schimb gesturi criminale precum cel al scandinavului, relateaza NewsIn.
Pana acum nu s-a discutat nimic, probabil este o initiativa a domnului Voiculescu in calitate de senator", a declarat Voicu pentru Hotnews.ro Vicepresedintele Senatului, Dan Voiculescu a scris, duminica, pe blog, intr-un text intitulat "Apel catre Romania tacuta", ca vrea sa initieze o activitate de strangere de semnaturi pentru a revizui Constitutia Romaniei.
Intr-o postare pe blog, Dan Voiculescu dezvaluie ca Vasile Caciula - Deleanu, proprietarul firmei Rovigo, administrator judiciar al Realitatea Media SA, a dat note despre el la Securitate. Voiculescu prezinta pe blog documente prin care arata ca Vasile Caciula a fost ofiter de securitate in timpul regimului Ceausescu.
• In primul rand, am aratat pe blog cand s-ar putea prescrie faptele vizate in aceste dosare. ... Nu stiu cand se prescriu, va rog sa va uitati la mine pe blog.
Geoana ne-a demonstrat, din nou, ca nu ne putem baza pe el Liderul PSD Adrian Nastase sustine, pe blog, ca Mircea Geoana le-a demonstrat social-democratilor ca nu se pot baza pe el. ... Mircea Geoana ne-a demonstrat, din nou, ca nu ne putem baza pe el", scrie, Nastase, pe blog.
"O fi spus ce o fi spus pe blog, dar in niciun caz aceea nu e pozitia partidului, ele se stabilesc in niste intalniri in care se voteaza si se analizeaza". Acuma toata lumea scrie cate ceva pe blog, dar asta nu inseamna ca aia e pozitia PDL.
"Traian Basescu este un fel de Viktor Orban!" Dispretul lui Traian Basescu fata de Constitutie si norme democratice il aseamana pe seful statului cu premierul ungar Viktor Orban, afirma europarlamentarul pesedist Corina Cretu, pe blog.
Dupa zile intregi de tradari, zvonuri care au umplut media pana la saturatie, informatii pe surse din tabara opozitiei sau a puterii, situatia s-a transat", scrie Udrea pe blog. ... Ca ne place sau nu, cred ca suntem obligati acum sa pornim pe acest drum", scrie Udrea pe blog.
Dar si Basescu rimeaza cu Eminescu" Dupa ce europarlamentarul PDL Cristian Preda a scris, pe blog, despre evenimentele politice de vineri atacand USL, Varujan Vosganian raspunde, aratand lipsa de argumente a afirmatiei lui Preda, potrivit careia "256 rimeaza cu Nastase".
Intr-un blog asociat New York Times, Judy Dempsey scrie despre o posibila suspendare a dreptului de vot pentru Romania si Bulgaria in cadrul Uniunii Europene • Partidul Democrat Liberal (PDL) a cerut marti romanilor sa boicoteze referendumul din 29 iulie privind demiterea presedintelui Traian Basescu, afirmand ca "le este teama de frauda".
dezastru!", scrie Udrea pe blog. ... Daca si acum continuam sa ne dezicem de propria guvernare le dau dreptate celor care spun ca se poate si mai rau pentru noi decat ce am patit pe 9 decembrie!", mai scrie Udrea pe blog.
Adrian Nastase, pe blog: "Sa iesim din pozitiile defensive si sa amplificam dialogul bilateral la Washington, pentru ca cel de la Bucuresti pare a fi virusat" De-a lungul anilor, relatiile romano-americane au evoluat, in mod obiectiv, spre un parteneriat solid, bazat pe interese comune.
O sa lansez in curand o noua formula de blog, am avut 9 milioane de accesari pe blog. Scriu despre politica, fac observatii, unii poate nu iau in considerare ce scriu.
Toti consumatorii, inclusiv cei casnici, isi vor putea, teoretic, alege furnizorul de energie electrica de la 1 iulie, potrivit blog-ului de marfuriladisponibil.ro, lansat ieri de Bursa Romana de Marfuri (BRM).
"54 de ani de activitate continua" Pe blog-ul propriu, Ion Iliescu explica: ... In schimb a agravat polarizarea sociala si a marit consumul de lux, parazitar, agravand balanta comerciala a tarii", polemizeaza Ion Iliescu, pe blog-ul propriu.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, scrie pe blog ca isi doreste ca si criticii ei sa inteleaga ca este nevoie de o sala sportiva in Bucuresti.
google-analytics.com