Cautare

607 de rezultate pentru "blog" (2.92 secunde)
cardiomix.ro/blog informeaza: ... http://cardiomix.ro/blog/?p=1765 - 4 saptamani de cardio Mix !Am slabit inainte de Paste ! http://cardiomix.ro/blog/?p=1733 - Despre cum sa slabesti sigur si natural in patru saptamani
Sub titlul "Basescu nu are cum sa castige decat prin frauda", Roxana Iordache a scris un comentariu exceptional, publicat pe blog, pe care il puteti citi in continuare. ... Comentariul postat pe blog are si un Post Scriptum adresat celor speriati de fantasma comunismului.
Adrian Nastase face sondaje de opinie pe blog Ex-premierul Adrian Nastase s-a apucat sa faca sondaje de opinie pe blog-ul propriu.
Aici sunt cuprinse dialogurile noastre purtate pe blog-uri si in corespondenta timp de 4 ani, din 2007 pana in 2011. ... In mare, totul se petrecea pe blog-ul meu.
in acelasi timp, am oferit agentiei un stimulent si un exemplu pentru a incarca intreaga sa baza de date pe un mediu on-line, a scris Best intr-o postare pe blog.
"Ma intreb, inutil, inca o data, cat de departe putem sa mergem cu lipsa de respect intre noi si cu incapacitatea de a vedea lucrurile bune facute macar in cazul mortilor si sa-i lasam sa se odihneasca in pace", a scris pe blog Adrian Nastase.
Citind mesajele primite pe blog, constat insa ca asupra votului uninominal exista o totala lipsa de informare', sustine Ion Iliescu. ... Comentariile facute pe blog de catre Ion Iliescu se refera si la practicile externe in materie de vot uninominal.
Purtator de cuvant al social-democratilor, Diaconescu a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa la Constanta ca se gandeste sa renunte la blog, dar nu a luat o decizie definitiva in acest sens.
Plecand de la faptul ca "anul 2009 nu va fi un an usor pentru economia tarii, Iliescu mentioneaza pe blogul personal ca la aceasta situatie "se adauga confuzia din viata politica si ingrijorarea exprimata de unii colegi de blog, in legatura cu soarta stangii romanesti si a PSD, si anume "cum va reusi PSD sa-si mentina identitatea, linia de conduita si platforma sa politica, in contextul actual" si "cum va reusi sa imbine raspunderea pentru guvernarea tarii, in cadrul aliantei cu PDL, nerenuntand la obiectivele sale strategice si pastrand si consolidand legaturile cu propriul electorat".
Sorin Rosca Stanescu scrie pe blog-ul personal ca fratele presedintelui Romaniei a participat la o operatiune ultrasecreta de trafic international cu mari cantitati de explozibil. ... Sorin Rosca Stanescu specifica pe blog ca "Autorul isi asuma intreaga raspundere civila si penala pentru informatiile prezentate".
Termenul limita de depunere a candidaturilor la sefia PSD, stabilit pentru astazi, la ora 16.00, de catre Comitetul Executiv National, reprezinta o masura nestatutara luata de actuala conducere a partidului, acuza ex-premierul Adrian Nastase, pe blog-ul propriu.
Liderul fondator al PC publica pe blog un plan de zece masuri pentru combaterea crizei economice.
Am vorbit cu informaticieni din domeniu si mi-au spus ca accesul la blog a fost distrus cu premeditare. In prezent se incearca repararea sa.
Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, scrie pe blog ca pentru a exista unitate si respect in interiorul Opozitiei nu e nevoie de o alianta intre PSD si PNL pe motiv ca este suficienta o reactie responsabila din partea fiecarui partid in fata adversarilor politici.
Presedintele CN al PSD Adrian Nastase reitereaza pe blog ca PSD ar prelua guvernarea in conditiile in care ar obtine, in urma alegerilor parlamentare anticipate, votul care sa-i permita sa-si formeze propria echipa in Guvern.
Victor Ponta publica pe blog un text despre menajeria puterii, din care puteti citi un fragment in continuare, selectat de site-ul www.stirileazi.ro.
Emilian Isaila publica pe blog articolul ' Basescu, de la baia calda de multime la dusul rece cu huiduieli', pe care il puteti citi in continuare. ... In prezent scrie pe blog.)
Emilian Isaila publica pe blog articolul ' Basescu ii face cu ochiul lui Roman ', pe care il puteti citi in continuare. ... In prezent scrie pe blog.)
Geoana poate ajunge la Cotroceni pentru cinci ani daca este suspendat Basescu Varianta suspendarii pana in 2012 a presedintelui Traian Basescu ar fi cea mai probabila sa il aduca pe Mircea Geoana in functia de sef al statului pentru un mandat de cinci ani, sustine, intr-o postare pe blog, consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu.
Nu este exclus ca aceasta motiune sa fie o buna oportunitate pentru acei pedelisti care isi doresc indepartarea lui Emil Boc din fruntea guvernului", scrie Nastase pe blog, adaugand:
google-analytics.com