Cautare

607 de rezultate pentru "blog" (4.02 secunde)
Moshe & Mordechai, un blog politic cu "poezie" "Moshe & Mordechai" a luat doi ani la rand premiul pentru "Cel mai bun site politic", la roblogfest. ... Scriam pe atunci intr-un alt blog, de cu totul alta factura, alt registru, alte preocupari.
Despre mine Numele complet e Alexandru Adrian Negrea (Facebook, Twitter, Linkedin, Google+ sau [email protected]) Din martie 2013 coordonez departamentul de Facebook Marketing in cadrul agentiei Spada Am 29 de ani si sunt pe net din 1999, de cand m-am inscris la Colegiul Gh Airinei din Bucuresti, la sectia mate-info Scriu pe acest blog din martie 2006 si sunt unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri romani Sunt pasionat de marketing si comunicare online, citesc tot ce-mi pica in mana pe tema asta si experimentez orice nou instrument online care ma poate ajuta sa inteleg mai multe despre comportamentul utilizatorului de internet Sunt trainer in cadrul Social Media School, platforma de training-uri pe care am pus-o la cale impreuna cu Andrei Rosca in 2012 Nu ca ar conta prea mult, dar sunt formator acreditat de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei si Cercetarii Am colaborat in ultimii ani, ca blogger sau ca trainer, cu mai bine de 100 de companii din Romania (si pana acum nu s-a plans nimeni) In perioada octombrie 2010 - februarie 2013 am ocupat functia de Social Media Manager laBCR In paralel cu acest blog mai scriu si pe marketing20.ro, blog despre marketing si comunicare online Vorbesc despre social media pe la mai toate conferintele si evenimentele dedicate mediului online Colaborez cu majoritatea asociatiilor studentesti din Bucuresti si incerc sa-i conving pe studenti sa profite de oportunitatile profesionale oferite de mediul online Sunt fan Android si Windows si imi place sa testez orice gadget care foloseste unul dintre aceste sisteme de operare Mai am mici pasiuni, dintre care amintesc fotografia, ceasurile si limbajele de programare (CSS/HTML si PHP) Imi place sa cred ca sunt cel mai relaxat om in viata • Despre blog Am inceput acest blog scriind despre orice, despre societate, despre Bucuresti, despre calatorii si despre cum as putea sa castig bani pe internet.
Pagina de FB blog beneficiaza de o unealta cantitativa, mai exact pot vedea in timp real cate persoane au vazut materialul pe care l-am urcat on-line (acesta le-a aparut prietenilor in Feed).
La un moment dat, m-a desfiintat si pe mine la el pe blog, cred ca mi-a dedicat chiar un foileton.
Portretul bloggerului roman, potrivit studiului, arata ca locuieste in Bucuresti, este barbat, are varsta cuprinsa intre 18 si 44 de ani, a terminat o facultate si a inceput sa scrie pe blog candva dupa 2007.
Ragaz De ceva vreme nu am mai scris nimic, aici, pe blog. E pentru prima data, de cand exista acest blog, cand am simtit nevoia de lua o pauza mai lunga. ... Doi ani la rand, acest blog a primit un premiu: "cel mai bun blog politic din Romania".
Este la moda sa ai blog. ... Chiar sunt o groaza de persoane care au ceva de spus, dar nu au timp sa o faca pe blog.
buget, relatia cu FMI, Consiliul National de la sfarsitul lui ianuarie", mai scrie pe blog Adrian Nastase. Puteti citi in continuare textul integral al lui Adrian Nastase de pe blog. ... Nu cunosc si nu intuiesc varsta fiecaruia dintre cei care intra pe acest blog.
Intreba cineva zilele trecute pe facebook daca se poate trai din blog in Romania. ... Si mai greu le este celor care se ocupa de un blog in paralel cu un serviciu cu norma intreaga.
Mi-a placut chestia notata de Udrea pe blog, la final de articol: ... Finalul textului postat de Nastase pe blog strica insa totul: ... Poate, pe viitor, va povesti si despre astfel de lucruri pe blog.
Chat-ul si blog-ul sunt doua dintre mijloacele de comunicare la care va apela comisarul roman pentru multilingvism, Leonard Orban, pentru a determina tinerii sa invete mai multe limbi straine.
In acest sens, sunt atent monitorizate contactele cu reprezentanti ai PSD, PNL si PC", mai arata Adrian Nastase pe blog.
"Basescu are o retorica schizofrenica" Traian Basescu are "o retorica schizofrenica" deoarece face tot posibilul sa pozeze in orice altceva decat intr-un politician, afirma ex-premierul pesedist Adrian Nastase, pe blog, el propunand un concurs in care internautii trebuie sa ghiceasca ce este cu adevarat Traian Basescu, daca nu un politician.
Vorbe intr-o doara Azi n-am un subiect anume pe care sa ma asez, asa ca imi fac norma de blog risipind vorbe intr-o doara.
Pacat ca vrea sa se priceapa la toate", scrie Cristi Brancu pe blog. In acelasi articol, el anunta ca a incetat sa mai vorbeasca despre Madalina Manole chiar daca subiectul i-a adus audiente notabile atat la emisiune, cat si pe blog.
Impreuna cu el, Arianna a discutat despre crearea unei platforme care sa fie o combinatie intre stiri de ultima ora si blog colectiv.
Impreuna cu el, Arianna a discutat despre crearea unei platforme care sa fie o combinatie intre stiri de ultima ora si blog colectiv.
Mircea Badea a scris pe blog ca prefera sa-l voteze pe Basescu. ... Si Victor Ciutacu a intervenit la "Subiectiv", repetand, in mare, ceea ce a scris, deja, pe blog.
Desi pâna în prezent nu exista date care sa arate vreun scriitor de blog putred de bogat, activitatea poate genera un venit lunar frumusel pentru micii întreprinzatori plini de idei. Investitia initiala într-o afacere este, de multe ori, mult prea mare pentru majoritatea tinerilor.
Pentru ca el are un blog subintitulat: Blogger cu greutate pe un blog cu de toate. ... Ideea nu este sa faci asta, nu pe blog, nu intr-un articol de 500 de cuvinte (plus minus 50, sa zicem).
google-analytics.com