Cautare

1352 de rezultate pentru "biteco mall city sibiu" (2.91 secunde)
Sunt mandra sa va spun ca in aceasta primavara sunt imaginea Ploiesti Shopping City. ... Dragilor, am o veste foarte faina, sunt imaginea Ploiesti Shopping City in accest sezon!
De asemenea, City FM - post de radio pe frecventele caruia ar urma sa se lanseze Click FM - va continua sa emita doar online, au declarat surse apropiate proiectelor de televiziune si radio ale Adevarul Holding.
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat, in noul Sistem Electronic de Achizitii Publice (SICAP), doua anunturi de intentie privind atribuirea lucrarilor de proiectare si executie a unor sectiuni totalizand 68 de kilometri din Autostrada Sibiu-Pitesti.
In inima padurii, chiar la marginea unei paduri de langa Sibiu, are loc festivalul de muzica psy - Transylvaliens-, in Bucegi se vor auzi cele mai indragite trupe de rock si electro de la noi din tara, la Padina Fest, pe litoral isi face debutul un nou festival, Musai Fest, iar in Piata Constitutiei din Bucuresti canta Muse si Iron Maiden in cadrul festivalului Rock The City.
"Acolo nu a fost niciodata Biblioteca Nationala, a fost o cladire construita de Ceausescu in vederea crearii unei biblioteci, ea a ramas in paragina de 20 de ani, acum a inceput intr-un avant pionieresc Ministerul Culturii sa faca investitie de 64 de milioane de euro, asa-numitul Mall Cultural, dar eu cred ca 300 de deputati sau senatori sau cum va fi in unicameral, au loc acolo, in cladirea aceasta, iar aceasta minunata cladire sa aduca plusvaloare poporului roman", a spus Prigoana.Intrebat daca actualul sediu al Parlamentului va fi transformat in mall, Prigoana a raspuns:
Adunarea Generala a Actionarilor societatii Tomis SA a hotarat contractarea unui credit de 33 milioane de euro, de la banca Romexterra Bank, ce urmeaza sa fie folosit pentru modernizarea mall-ului Tomis.
Proiectele de construire a mall-urilor se apropie din ce în ce mai mult de centrul Craiovei. Ultima idee de acest fel îi apartine omului de afaceri Constantin Popeci, care a si realizat un proiect pentru ridicarea unui mall pe locul halelor fostei întreprinderi „7 noiembrie“.
Un centru comercial de tip mall va functiona în Slatina, de anul viitor. ... Mall-ul va fi amplasat pe strada Pitesti, în apropiere de ALRO.În prezent, Plazza Centers, societatea care realizeaza investitia, a depus documentatia necesara la Comisia de urbanism si asteapta autorizatia de constructie pentru a începe lucrarile.
Desi dezvoltatorul Plaza Centers anuntase in 2008 ca, pana la sfarsitul anului, va inaugura un mall in municipiu, peste proiectul Slatina Plaza s-a asezat praful. Proiectul care viza constructia unui mall la Slatina a fost abandonat de compania israeliana Plaza Centers.
Se construieste un nou mall in Capitala In aceasta toamna, vor incepe lucrarile de constructie la un nou mall in Bucuresti.
Carrefour va deschide marti cel de-al optulea hipermarket din Capitala, in mall-ul Colosseum Marti, retailer-ul francez Carrefour va deschide hipermarketul cu numarul opt din Capitala si cel de-al 24-lea de la nivel national.
Mega Mall va beneficia de 1.000 de noi locuri de parcare. Mega-Mall se va intinde pe o suprafata de teren de 5,6 hectare. ... Mega Mall urmeaza sa fie construit pe o suprafata de 5,6 hectare de teren in strada Pierre de Coubertin nr.
Mall-ul Liberty Center din Rahova a fost vandut la prima licitatie Centrul comercial Liberty Center din cartierul bucurestean Rahova, executat silit, a fost vandut la prima licitatie publica, organizata marti, mall-ul fiind adjudecat la pretul de pornire stabilit la 60 de milioane de euro, de catre firma Rosequeens Properties, detinuta de Rosequeens Properties Limited, inregistrata in Cipru.
AFI Europe opereaza in Romania din 2005, unde compania a dezvoltat AFI Cotroceni, cel mai mare mall din Romania si unul din cele mai mari centre comerciale din Europa Centrala si de Est.
Compania RCS&RDS asigura acoperire WiFi si in mall-urile Afi Palace Cotroceni, terasa centrului comercial Baneasa Shopping City si restaurantele Ancuta si Dynasty din Bucuresti Mall (Mall Vitan), restaurantele Hanul cu Tei, Hanul lui Manuc, La Jaratic, La Mitocanu, Malagamba, N.Tonita nr.3, Niste Domni si Fiii, Promenada, Casa Mara, Robinhood, Excalibur, The Floor si pe str.
Vineri, 9 August 2013, a avut loc deschiderea celui de al 100-lea magazin Carpisa din afara Italiei, ocazie cu care a avut loc o prezentare de moda cu tema "Carpisa, all day long!" in Iulius Mall Cluj Napoca Manechinele au defilat pe covorul rosu si au aratat, inca o data, ca gentile Carpisa pot accesoriza cu success orice tinuta si ca ele pot fi purtate de dimineata pina seara, in orice loc si cu orice ocazie.
Controversele intretinute de o parte dintre ONG-urile constantene, dintre care se remarca "Mare Nostrum”, referitoare la constructia Complexului Multifunctional City Park din parcul Tabacariei, cunoscut si sub numele de MALL, au fost repuse pe tapet ieri cu prilejul unei prezentari a completarilor la studiul de impact asupra mediului organizate la hotel Bulevard de investitorul Holland Development Group SA.
20, 21 si 22 octombrie au fost zilele dedicate marii deschideri Gymboland din City Park Mall Constanta, timp in care copiii au putut lua parte la nenumarate activitati distractive, petreceri si competitii.
Andreea Marin Banica, Dragos Bucur, Dana Rogoz si micuta Patricia Poslusnic vor veni in intampinarea fanilor, alaturi de regizorul Jesus Del Cerro, in cinematografele Cinema City din Iasi si Bacau pe 24 noiembrie, urmand ca pe 25 noiembrie sa ajunga la Braila.
Primarul Dumitru Nicolae era bucuros ieri ca, in sfarsit, persoana menita de el inca din primele minute de dupa alegeri, social-democratul Florin Popa, a ajuns city-manager, acesta fiind inlocuit in Consiliul Local de urmatorul pe lista, social-democratul Nicolae Rainea.
google-analytics.com