Cautare

1352 de rezultate pentru "biteco mall city sibiu" (2.86 secunde)
Doua centre de cumparaturi, Craiova Mall si West-Gate Center, vor fi gata în 2009, iar pentru al treilea - Oltenia Mall - se asteapta investitori. ... Dupa ce multe supermarketuri si-au deschis portile sau urmeaza sa fie inaugurate în Banie, a venit rândul mall-urilor.
PROGRAM MALL BUCURESTI REVELION 2017.
Intentia edilului de a distruge parculetul din spatele Teatrului National "Marin Sorescu" pentru construirea unui mall a fost primita cu reticenta de specialistii in arhitectura, lucru normal de altfel, atata timp cat terenul se afla in zona de protectie a monumentelor istorice.
Filmul Banditul Whisky ruleaza in continuare in reteaua Cinema City din Bucuresti si din tara, in cateva cinematografe independente de retea si in cadrul Cinemobilului.
Steaua - Manchester City 0-5. ... Ce au facut englezii de la City inaintea meciului Steaua Bucuresti a fost surclasata de formatia engleza Manchester City cu scorul de 5-0 (2-0), marti seara, pe Arena Nationala din Capitala, in prima mansa a play-off-ului Ligii Campionilor la fotbal.
De aceea, seria evenimentelor Smart City continua, iar pe data de 20 septembrie 2017, reprezentantii a circa 20 de Primarii ale oraselor din zona de sud a tarii se vor intalni la Calarasi, cu furnizorii de solutii si echipamente IT&C in cadrul conferintei regionale SMART CITY 2017-2020.
Care este capitala europeana a mall-urilor Nu e nici Paris, nici Londra, nici Milano. Capitala europeana a mall-urilor este un oras aflat, surprinzator, in partea de est a continentului.
Astazi, la City Mall, a avut loc inaugurarea primului magazin realizat in parteneriat de catre un producator de electrocasnice si un retailer. ... Situat la primul etaj, in City Mall, magazinul ofera clientilor sai pe o suprafata de 83 mp o experienta aparte:
Alia Apartments (zona Arcul de Triumf), Nordia Residence (malul lacului Grivita), City Point (zona Baneasa Aviatiei), Aerogarii Rezidential (zona Baneasa - Aerogarii), Avrig3 (zona Obor-Avrig), Amfiteatru Residence (Parcul Tineretului), Saphir Stein (Grozavesti-Carrefour Orhideea), Metropolis Residence (zona 1Mai - Grivita), Cosmopolis (zona de Nord-Pipera Tunari), North24 (zona rond Pipera), Rose Garden (sos.
Ce sa faci cu copilul in Sibiu: ... Am petrecut o saptamana in Sibiu cam pe nepusa masa, asa ca am hotarat sa profitam la maximum de timpul de aici si sa nu mai dormim pana la amiaza, ca apoi sa plecam cu cel putin 2 kilograme in plus acasa.
27 noiembrie 2009 a fost ziua in care Aurora Shopping Mall a implinit un an alaturi de buzoieni. Prima aniversare trebuia sarbatorita asa cum se cuvine, de aceea Buzaul a fost pentru trei zile locul in care Aurora Shopping Mall a scris o intreaga poveste pentru publicul sau.
In mall vor functiona hipermarketul Auchan, Norauto (service auto), KIABI (haine), Decathlon (articole sportive) si Leroy Merlin (bricolaj). ... Intr-o saptamana trebuie sa se semneze contractul de vanzare a terenului din incinta uzinei, teren pe care va aparea primul mall din Craiova.
Vineri, 18 noiembrie, la Sephora Mega Mall, va avea loc evenimentul de lansare a unui nou produs Elizabeth Arden:
Vineri, 18 noiembrie, la Sephora Mega Mall, va avea loc evenimentul de lansare a unui nou produs Elizabeth Arden:
Elevii Liceului de Arta din Constanta au avut ocazia de a-si demonstra talentul intr-un concurs de desene graffiti, organizat de City Mall of Constanta.
Steaua - Manchester City, marti, 21:45, la ProTV! ... City il ia pe Bravo! ... Chilianul nu se multumeste cu sistemul de rotatie al lui Luis Enrique si a decis sa plece la City, anunta Sport.es.
Manchester City - Steaua 1-0 | Rezultat onorabil pentru romani Steaua a parasit miercuri seara Liga Campionilor. Sansele sa intoarca rezultatul din primul tur al play-off-ului cu Manchester City erau de domeniul fantasticului, insa romanii au iesit cu fruntea sus din competitie.
Potrivit lui Panico Panayi, presedintele Nova Imobiliare, dezvoltatorul mall-ului Colosseum, data realizarii pasajelor subterane depinde de modul in care decurge parteneriatul companiei cu administratia publica. ... Constructia mall-ului propriu-zis, livrat in doua faze, va incepe in toamna lui 2012.
Cu toate ca in ultimii ani municipiul Constanta a fost impanzit de centre comerciale de tip mall, specialistii in piata imobiliara din Romania apreciaza ca in perioada urmatoare isi vor mai face aparitia si alte spatii comerciale de mari dimensiuni, din aceeasi categorie, in cel mai mare oras romanesc de la malul Marii Negre.
Astfel, unitatile teritoriale retail inclusiv cele din incinta mall-urilor, Centrele de afaceri corporate si administratia centrala nu vor avea program cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie, respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
google-analytics.com