Cautare

1251 de rezultate pentru "biris olga maria" (3.33 secunde)
Sfanta Maria Magdalena Maria Magdalena, sarbatorita pe 22 iulie, era din semintia lui Neftalim, din Magdala Galileei, un sat situat intre orasele Capernaum si Tiberiada. Maria Magdalena o desfranata?
UGIR-1903 solicita Executivului efectuarea unor studii de impact pentru fiecare mmasura propusa in proiectul de modificare a Codului Fiscal si considera ca atragerea in zona legalitatii a 10% din economia subterana poate asigura resurse financiare substantiale pentru cresterea Produsului Intern Brut Cota unica nu respecta principiile clasice economice Cota unica introdusa in Romania, cu principiile pe care aceasta le cuprinde, nu respecta teoriile economice clasice a apreciat avocatul Gabriel Biris.
Actrita Olga Tudorache traieste o drama: Nu a mai iesit din casa de cateva luni Olga Tudorache nu a mai iesit din casa de cateva luni. ... Acum, Olga Tudorache a ramas singura. ... Olga Tudorache a trecut prin momente grele la inceputul acestui an.
Olga Simionescu (Autor: ... Aici intervine medicul Olga Simionescu.
La rindul sau, analistul financiar Gabriel Biris spune ca aceasta exceptie poate fi de un real folos celor care vor sa scape de impozit. ... Astfel, nu se plateste impozit”, spune Gabriel Biris.
Desi este purtat de Maica Domnului, semnificatia numelui Maria este alta pentru lingvisti. ... In interpretarea latina, semnificatia numelui Maria este stea de mare". In acceptiunea evreiasca semnificatia numelui Maria este mare a amaraciunilor”.
Ca absolvent al Facutatii de istorie, si caruia profesorul Gheorghe Dumitrascu (Dumnezeu sa-l odihneasca), slobod la gura, ii spusese ceva despre vremurile cand acest oras apartinuse Romaniei si unde Regina Maria construise o frumoasa resedinta de vara, am incercat sa gasesc urmele a ceea ce fusese candva Balcicul.
Inima Reginei Maria vine la Peles in cadrul expozitiei "Casele de vis ale Reginei Maria - Castelul Balcic" Muzeul National Peles anunta deschiderea expozitiei temporare "Casele de vis ale Reginei Maria - Castelul Balcic" in cadrul festivitatii "Noaptea Muzeelor", sambata 18 mai.
Mihaela Biris, de 18 ani, fiica lui Gavril Biris, fost consilier judetean PSD si om de afaceri din Simleu Silvaniei, si-a pierdut viata, azi dimineata, intr-un grav accident petrecut la ora 6.00, la intrarea in Cizer dinspre Plesca, pe DJ 108 G.
Maria Basescu, ca multe neveste de romani, are parte de multe mitocanii din partea sotului-presedinte. ... "Fa!" Traian catre Maria: ... Cu putin inainte, in culise, organizatorii intalnirii se chinuisera sa repare gafa de a fi pus-o pe Maria Basescu langa Elena Udrea, in grupul sustinatorilor presedintelui.
Olga Kurylenko, eroina din seria James Bond, Quantum of Solace, si-a gasit o noua pasiune - masinile Ford. Olga Kurylenko este o frumoasa actrita de origine ucraineana. ... Americanii de la Ford au rugat-o pe Olga sa fie imaginea noilor masini, care vor fi lansate pe piata in 2010:
Olga Simionescu prezinta informatiile esentiale despre coronavirus: ... Florin Puscas) Dr Olga Simionescu, profesor universitar doctor la Catedra de Dermatologie a Universitatii Carol Davila Bucuresti si sef al Clinicii Dermatologie I a Spitalului Colentina din Capitala, ofera o serie de explicatii inedite, puse in context, despre pandemia de coronavirus.
Oana-Maria Bogdan este membra in conducerea centrala a PLUS (Autor: ... Undeva la mijloc intre bancul prost al lui Dragos de la Vice Romania si Justine Sacco e Oana-Maria Bogdan. Fosta tehnocrata, intrata in politica odata cu PLUS, Oana-Maria e membra in conducerea centrala a partidului lui tati Ciolos.
Pe Maria Matei - director de productie la Atelierul Marulia am cunoscut-o la Balul revistei Trend din resturantul H20 din Calarasi.
Specialistul pe probleme fiscale Gabriel Biris a declarat ca modalitatea cea mai raspandita de plata a angajatilor care nu isi primesc integral salariul pe carnetul de munca este cea prin intermediul drepturilor de autor.
de curiozitate mergi pe pagina lui biris si ai explicatiile acolo.
In prezent, are un proiect cu Silviu Biris si Taraful Cleante. ... - Cum ai ajuns sa colaborezi cu actorul Silviu Biris? ... In iarna aceasta, impreuna cu taraful Cleante si Silviu Biris voi sustine un concert la Monte Carlo.
MARIA TANASE, aniversata de Google la 100 de ani de la nastere. Google Doodle pentru MARIA TANASE MARIA TANASE, celebra cantareata de muzica populara, este omagiata de Google la 100 de ani de la nastere. Noul logo al Google o prezinta pe MARIA TANASE in timp ce canta.
Maria Basescu a venit ieri in judetul Gorj, la doua camine de batrani, unde a impartit cadouri persoanelor institutionalizate, dar si angajatilor centrelor sociale. ... Maria Basescu a venit in Gorj la invitatia sotiei omului de afaceri Ion Firiza, prieten apropiat al lui Traian Basescu.
Vizitarea Casei Fecioarei Maria a fost una din cele mai impresionante excursii din sejurul nostru in Efes. ... Fecioare Maria, cu bratele deschise, asteptand crestinii sa vina la ea, stand cu fata spre orasul Efes de odinioara, vrand parca sa dea de inteles ca ea vegheaza asupra lui!
google-analytics.com