Cautare

187 de rezultate pentru "bindar luminita" (3.02 secunde)
Numai ca acest important actor al economiei constantene tinde sa devina si cel mai mare poluator al judetului, obiectivele sale productive punand in pericol sanatatea unui numar impresionant de locuitori din orasul Medgidia si din catunul Luminita.
Spotul care promoveaza crema Garnier, in care apare Luminita Anghel - candidat din partea PSD la alegerile parlamentare - nu va putea fi difuzat pe posturile de televiziune si radio pe perioada campaniei electorale, potrivit unei decizii luate, marti, de Consiliul National al Audiovizualului (CNA).
Antrenorul campioanei la handbal feminin, Radu Voina, a declarat ieri, pentru Mediafax, ca portarul Luminita Hutupan Dinu ar putea reveni pe teren la Oltchim, la aproape trei ani de la retragere, daca va putea recupera perioada de inactivitate. "Luminita isi doreste foarte mult sa revina.
Luminita Popescu din Calarasi participa zilele acestea la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Lucrez diverse modele in functie de duritatea si de grosimea pielii", mai spune Luminita Popescu.
Cu aceeasi dieta, Luminita Anghel spune ca a scapat de 30 de kilograme. ... Organismul meu asa a functionat, am incercat si cu salate, dar cel mai bine am reactionat la gratar sau la friptura la cuptor", a spus Luminita Anghel.
Sotia lui, Luminita, a facut un gest pentru care toata familia ii va multumi pentru totdeauna.
De parca nu aveam destule bube pe capetele noastre amarate, vestea despre cumplitul asasinat comis de catre Luminita Zamfira Solcan a cazut ca un trasnet. ... Nu stim care va fi decizia autoritatilor din Franta in ceea ce o priveste pe Luminita Solcan.
Au mai participat, pentru a mima legitimitatea intalnirii, Ema Stoica (studenta la Facultatea de Jurnalism), Adrian Despot, Tudor Benga (OKIAN), Alexandru Bindar (Uniunea Studentilor din Romania), Clara Matei (Asociatia Medicilor Rezidenti din Romania).
Cantareata Luminita Anghel a reusit ca, dupa un regim strict, sala si masaje, sa slabeasca 30 kg. ... Asta pentru ca doresc sa raman din nou insarcinata si trebuie sa fiu in forma maxima", a declarat Luminita Anghel pentru wowbiz.ro.
Dupa ce fosta conducere a Agentiei Judetene a Taberelor Constanta a oferit cele mai bune tabere unor societati private, pe tava si la niste preturi de inchiriere derizorii, la ora actuala, Claudiu Teliceanu, directorul executiv al Directiei Judetene de Tineret, se pregateste de o lunga lupta prin instante, pentru a readuce taberele "Schitu" si "Luminita" in administrarea statului.
Noul purtator de cuvant al Organizatiei Judetene PIN Galati, Maria Luminita Mihai, a tinut sa aminteasca ieri faptul ca din partid nu ar fi plecat decat sase membri catre PD-L, si nu 260, asa cum afirma fostul presedinte al organizatiei municipale PIN, Dumitru Rascanu, in momentul in care a poposit in curtea democrat-liberala, cu cateva zile in urma.
PSD Arges a decis, miercuri, ca in locul lui Nicolae Vacaroiu in Senat sa mearga medicul Luminita Gheorghiu, fost vicepresedinte la Autoritatea Nationala pentru Persoanele cu Handicap.
Aceasta deplorabila stare de fapt este demonstrata de datele statistice si exemplele transmise la solicitarea noastra de catre Adriana Luminita Iacob, directorul general al Oficiului National al Registrului Comertului (ONRC).
Pugilista slatineana Luminita Turcin a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Londra deoarece s-a oprit in optimile de finala ale Campionatului Mondial de box de la Quinhuangdao (China). Luminita a fost invinsa la categoria 75 de kilograme de Elena Vistropova (Azerbaidjan).
A fost urmat de Casa Presei cu 8.552 de puncte si de Luminita Anghel cu 7.469 de puncte.
Luminita Popescu din Calarasi participa zilele acestea la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)!, organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Lucrez diverse modele in functie de duritatea si de grosimea pielii", mai spune Luminita Popescu. "Voi mai veni la targul organizat la MTR de Sfanta Marie!", mai spune Luminita.
Ion Popescu Gopo, Victor Antonescu, Calin Cazan, Luminita Cazacu, Constantin Paun etc. ... Luminita Cazacu vor incanta spectatorii mai mici sau mai mari din Calarasi. ... Luminita Cazacu Cu (voci):
Luminita Ciobanu de la Sophye - artizani din pasiune pentru bunul gust, participa in acest week-end la 100 de traditii romanesti organizat in curtea MTR.
In acest demers, el a fost ajutat de Andra-Luminita Rasnoveanu si de Romulus-Benone Dragomir, cel din urma intocmind trei rapoarte de expertiza extrajudiciara false, desi nu avea calitatea de expert tehnic autorizat judiciar.
Purtatorul de cuvant al Organizatiei Judetene a Partidului Initiativa Nationala, Luminita Chipaila ne-a precizat ca la inceputul lunii decembrie a facut o solicitare, adresata primarului Dumitru Nicolae, in care a cerut repartizarea unui sediu in care filiala judeteana a PIN sa-si poata desfasura activitatea.
google-analytics.com