Cautare

13 de rezultate pentru "bicaz" (2.86 secunde)
Planul de investitii prevede lucrari in cartierele Tismana, Bicaz, Pandurasul, Preajba, Narciselor, Calea Severinului si Calea Bucuresti.
Astazi au fost inaugurate doua magazine PROFI, unul in Bicaz si altul in Pitesti, reteaua ajungand astfel sa fie prezenta in 162 de localitati. Magazinul din Bicaz, Jud.
Ultimul colegiu are 58.724 alegatori si ii sunt arondate orasul Bicaz si comunele Bicaz Chei, Bicazul Ardelean, Borca, Damuc, Ceahlau, Farcasa, Grinties, Hangu, Pipirig, Pangarati, Poiana Teiului, Tarcau, Tasca si Vanatori Neamt.
Bunicul matern, profesorul de drept economic Aristide Basilescu, a fost, la randul sau, detinut politic in lagarul de exterminare de la barajul Bicaz. ... El era la sectia in care erau incarcerati intelectualii si preotii, ce prestau munca fortata la constructia barajului Bicaz.
"Domnul Mihai Constantin, partener Carrefour de 11 ani, are 71 de ani si a inceput sa lucreze la Statia de Cercetare Salmonicola Potoci Bicaz a Universitatii Alexandru Ioan Cuza, inca din 1968.
La randul sau, compania HeidelbergCement a intrat pe piata romaneasca in 1998, prin achizitionarea pachetului majoritar al societatii Moldocim Bicaz, iar in 2000 a devenit actionar majoritar al societatii Casial Deva.
USL Neamt a mai castigat orasul Bicaz, dar a pierdut atat presedintia Consiliului Judetean, cat si primariile municipiilor Piatra Neamt si Roman, si a orasului Roznov.
Bicaz, str. Viseu; sud: str. Siretului, limita de sud a Cimitirului Lascar Catargiu, limita de sud a perimetrului construit dintre str.
El a precizat ca Hidroelectrica va moderniza, din 2010, hidrocentrala de la Bicaz, alte proiecte vizand unitatea de la Islaz, de pe Olt, si cea de-a treia centrala de pe Dunare.
Bicaz nr. 21. Suprafata sa totala este de 416,67 mp, iar sala de vanzari este de 293 mp. Astfel, in localitate sunt prezente sase magazine iar la nivelul judetului numarul lor se ridica la 11.
- Paul Vancea, clasa a III-a B - Scoala cu clasele I-VIII, nr 1, Bicaz; - Peter Bernad, clasa a II-a B - Scoala Generala Vaskertes, Gheorgheni.
"Institutul Inimii" din Targu Mures a fost reinfiintat, spitalul de la Bicaz se va redeschide in curand, iar potrivit declaratiilor recente ale ministrului Sanatatii Nicolae Banicioiu va continua procesul de redeschidere a spitalelor inchise samavolnic de Emil Boc, accentul urmand sa fie pus, in perioada imediat urmatoare, pe maternitati.
Nu au fost inregistrate apeluri la 112, dupa seismul cu magnitudinea 3,3 produs joi dimineata in judetul Neamt, anunta ISU Neamt, dar pompierii au fost trimisi pe teren, inclusiv in zona Barajului Bicaz, pentru eventuale pagube.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
google-analytics.com