Cautare

454 de rezultate pentru "barbacaru ruxandra sat vorovesti" (2.74 secunde)
In 1991, sora-sa ramasa in sat ii da telefon si ii spune cu voce plingareata ca s-a desfiintat CAP-ul si le da pamintul inapoi. ... Niculaita s-a intors in sat dupa 27 de ani de pribegie.
In 1991, sora-sa ramasa in sat ii da telefon si ii spune cu voce plingareata ca s-a desfiintat CAP-ul si le da pamintul inapoi. ... Niculaita s-a intors in sat dupa 27 de ani de pribegie.
Faptul ca rromii de aici nu aveau si nu au alta modalitate de existenta decat furturile si praduielile si ca au instaurat atunci in sat o atmosfera de teroare, care se mentine si acum (mai ales acum!), a determinat o reactie normala din partea unei comunitati exasperate.
Cineva care si-a petrecut vacanta intr-un sat din Oltenia si s-a intors zilele trecute mi-a spus ca pe tarani nu-i mai intereseaza politica. ... A tras o concluzie pripita pe baza experientei dintr-un singur sat?
lichidarea diferentelor dintre sat si oras. ... Si la oras si la sat erau proprietari a zece, douazeci, cinzeci de carti sau niciuna.
Alerta intr-un sat din Bistrita. O drona, de dimeniunile unui mic avion, a picat pe terenul unui localnic. Tanarul era la arat cand a vazut aparatul de zbor prabusit.
La sapte ani, cand am devenit elev al scolii primare dintr-un sat de la poalele Fagarasilor, stiam deja sa citesc si sa scriu. ... Pe vremea aceea scoala era, alaturi de biserica, institutia cea mai respectata in sat.
Nu il mai vazusera de mult sa conduca prin comuna cu viteza mare, pentru ca a fost plecat la munca in Spania, dar acum, intors acasa, se plimba deseori cu masina prin sat. ... Il cunoastem bine, e de aici din sat.
nuntul eliberarii unui sat din Donetk de catre armata ucraineana a venit la cateva ore dupa ce presedintele Volodimir Zelenski a admis ca actiunea contraofensiva este in desfasurare.
Liviu Negoita (PDL), Robert Sorin Negoita (USL), Catalin Zamfira (PP-DD), Iulian Popescu (UNPR), Gheorghe Ovidiu Emil Stoenescu (PP-PS), Florian Cristache (Partidul "Totul pentru tara"), Ilie Pepenel (Forta Civica), Cristiana Matei (Partidul National Democrat Crestin), Tudor Florian Ivan (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Cornelia Lalu (Partidul Verde), Cristian Ciocea (Partidul Poporului), Ion Uta (Uniunea Populara Social Crestina), Ruxandra-Georgeta Lungu (Partidul Romania Mare), Marton Illyes (Uniunea Democrata Maghiara din Romania), Gheorghe Mazilu (Partidul Socialist Roman), Mihael Zorzini (Partidul Alianta Socialista), Gasca Dragos Eugen (Partidul Uniunea Ecologista din Romania), Parpala Gabi (Partidul Noua Generatie Crestin Democrat) si Dumitrescu Danut Octavian (Partidul Ecologist Roman).
Fotini Teodorescu (Dobrogea), Ruxandra Nicola (Rompetrol), Veronica Serb (Comcereal), Doina Pauleanu (Muzeul de Arta Constanta), Lucretia Ardeleanu (consilier local Costinesti) - sunt doar cateva dintre doamnele premiate pentru "Profesionalism si Eleganta".
Ruxandra Dumitrescu, medic primar obstetrica-ginecologie (centrul medical Fertilia) iti spune adevarul. Cele mai multe dintre femeile care nasc natural se tem ca atunci cand se afla pe masa vor scapa involuntar, in timpul efortului de a impinge, gaze, urina sau...nr 2.
nutritionist Ruxandra Plesea, iti vor dezvalui cum poti adopta un stil de viata sanatos, combinand reguli benefice de nutritie cu exercitii fizice adaptate corpului tau.
In perioada 2-4 iunie, pe esplanada Teatrului National "Marin Sorescu", craiovenii vor putea intalni si chestiona vedete ale TVR (Catalin Maruta, Cosmin Cernat, Ruxandra Gheorghe, Iuliana Tudor, Gianina Corondan, Alexandra Velniciuc) si membri ai echipei TVR 50 cu privire la munca in televiziune.
Gheorghe Funar (PRM), Antonie Iorgovan (PSD), Norica Nicolai (PNL), Ungureanu Vasile Ioan Danut (PSD), Gavrila Vasilescu (PC), Titu Nicolae Ghiorghiof (PNL), Florin Iordache (PSD), Ruxandra Jipa (PRM), Mircea Costache (PRM), Eugen Nicolicea (PSD).
Initiativa depusa de 10 parlamentari PNL (Norica Nicolai, Titu Gheorghiof), PSD (Antonie Iorgovan, Eugen Nicolicea, Florin Iordache, Vasile Ungureanu), PRM (Gheorghe Funar, Ruxandra Jipa, Mircea Costache), PC (Gavrila Vasilescu) ii anuleaza sefului statului dreptul de a decide prin decret asupra datei si problemei supuse referendumului national.
In plus, schema s-ar completa si cu Ruxandra Sararu, fiica dramaturgului, in prezent sefa departamentului de marketing al Radioului public si mana dreapta a presedintelui institutiei, Maria Toghina.
Berceanu, de exemplu, refuza sa respecte acordul cu UDMR si sa o schimbe pe protejata sa, Ruxandra Brutaru, de la conducerea TAROM, desi aceasta companie a inregistrat anul trecut pierderi de 21 de milioane de euro.
• Senatorul Serban Nicolae va ocupa functia de membru pe locul ramas vacant dupa numirea ca judecator al Curtii Constitutionale a domnului senator Toni Grebla. • Doamna senator Vasilica-Steliana Miron a fost inlocuita cu doamna senator Florina-Ruxandra Jipa
PNL-UDMR-Geoana au la ora actuala un numar de 78 de voturi si in extremis pot scoate inca un vot de la senatorul Ruxandra Jipa, care a candidat si nu a fost bagata in seama de PSD-isti.
google-analytics.com