Cautare

454 de rezultate pentru "barbacaru ruxandra sat vorovesti" (2.64 secunde)
Cand avea noua ani, popa din sat 1-a trimis sa spele vase intr-un restaurant legionar. ... - Aveam in sat o orezarie si ca sa-mi cistig cartile si uniforma scolara intram dimineata in lanul de orez si ieseam seara, cu lipitorile curgand pe mine, in noroi si taiat de cioburi.
Sinistratii, mutati cu aprobarea guvernului In paralel cu demersurile legale are loc si intocmirea schitelor pentru noua localitate, care se doreste a fi o replica a vechiului sat Rast.
Desi in sat nu mai exista apa potabila si curent electric, satenii prefera sa doarma in patule si sa pazeasca bunurile care le-au mai ramas. ... Nu mai stim cati stau acum in sat si cati in tabara, deoarece aici este un du-te-vino", a spus Silisteanu.
Intalnirea a fost comentata in sat. ... In sat s-au mai petrecut si alte intamplari ciudate, unele puse pe seama "fetei padurii", altele cu oameni care apareau de nicaieri si apoi dispareau, cu premonitii, stafii s.a.m.d.
La mai bine de o luna de la dezastru, o parte din localitate a fost deja trasata, iar satenii asteapta ca saptamana aceasta sa primeasca pamant in noul sat. Noul sat Rast incepe, lent, dar sigur, sa capete contur.
"Nevoile unui sat resedinta de comuna sunt altele decat cele ale unui simplu sat. Dezvoltarea este diferita si apar mereu schimbari in aspectul localitatii.
Mai multi oameni din sat plecasera la munte, la lucru. ... Am povestit oamenilor din sat intamplarea si vreau sa va spun ca nimeni nu s-a mirat.
Stiam ca oamenii din sat erau suparati pe mine pentru ca lucram cunecuratulÂ'. ... Oamenii din sat apelau la el pentru ca era un bun torcator.
Locuia in Shipska, un sat invecinat din munte, in care au mai ramas cateva zeci de familii de batrani, deoarece majoritatea aromanilor au plecat la munca in Grecia.
Deputatul liberal Emil Strunga a anuntat ca la inceputul urmatoarei sesiuni parlamentare va depune un proiect de act legislativ referitor la infiintarea unei noi comune - Suhurlui, care in acest moment are statutul de sat.
In plus, comunele se pot infiinta doar daca satele din componenta lor sunt situate la distante mai mari de 5 km fata de actualul sat resedinta de comuna, daca exista legaturi intre satul resedinta de comuna si celelalte sate, drumuri modernizate, sedii pentru scoala, primarie, politie, dispensar sau farmacie.
Ceea ce in vara parea imposibil de realizat, un nou Rast care sa stearga din amintiri dezastrul pe care l-a lasat Dunarea dupa ce a intrat noaptea, pe furis, in sat, se apropie de finalizare.
"Pentru ca nu i-am gasit la benzinarie, am mers in sat, la restaurantul pe care il detin.
Mamaia Sat, acolo unde candidatul PRM considera ca este nevoie sa fie construit un centru medical de permanenta; ... Midia-Sat - zona pentru care Ticuleanu propune constructia de locuinte usoare, gasirea unor solutii pentru racordarea acestora la utilitati, dar nu numai.
Unele partide au inteles mai repede decat altele care sunt interesele alegatorilor, in consecinta au decis ca, probabil la nivel de sedinta de partid (de cele mai multe ori o filiala locala inseamna 10-15 membri), activitatea politica sa se desfasoare in punctul central de socializare a unui sat.
Candidatul PD-L s-a aratat convins de victoria in alegerile locale, prezentand si cateva din proiectele sale, cum ar fi transformarea grupului social Nazarcea in sat, pentru a putea accesa fonduri, asfaltarea, racordarea la apa potabila si gaze naturale a zonei, ridicarea unei gradinite cu program prelungit in Ovidiu si elaborarea unei strategii de dezvoltare durabila, tinand cont de faptul ca in cativa ani actualul sat Poiana va deveni un cartier al orasului Ovidiu, datorita dezvoltarii imobiliare a zonei.
"Daca ati lua un sat din Olanda si l-ati muta aici si un sat din Romania l-ati duce in Olanda, in cateva luni, prin sistemul lor de munca, ati fi o lume bogata.
"Daca ati lua un sat din Olanda si l-ati muta aici si un sat din Romania l-ati duce in Olanda, in cateva luni, prin sistemul lor de munca, ati fi o lume bogata.
Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Dolj a anuntat ca duminica, in jurul orei 17.00, politistii au fost sesizati ca in comuna Scaesti - sat Valea lui Patru, in apropierea sectiei de votare, au oprit trei autoturisme ai caror pasageri erau suspectati de turism electoral.
600 mp situat in Mamaia Sat, la intersectia Strazilor M10 cu M13, dar si concesionarea unui teren in suprafata de 13.
google-analytics.com