Cautare

3180 de rezultate pentru "banca otp bank" (8.96 secunde)
Depozitele bancare ale persoanelor fizice si juridice la sucursalele din Romania ale institutiilor de credit cu sediul in statele membre ale UE sunt garantate de la 1 ianuarie 2007 de sistemul din tara unde isi are sediul banca-mama, potrivit Fondului de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar (FGDB).
Cine depune câteva mii de lei la banca încaseaza tot 7,5% pâna la maximum 9%.Majoritatea bancilor bombardeaza potentialii clienti cu oferte dintre cele mai variate în ceea ce priveste depozitele bancare.
Cine depune câteva mii de lei la banca încaseaza tot 7,5% pâna la maximum 9%.Majoritatea bancilor bombardeaza potentialii clienti cu oferte dintre cele mai variate în ceea ce priveste depozitele bancare.
Majoritatea analistilor cred ca Banca Nationala nu va modifica dobanda-cheie si nici rezervele minime obligatorii. Banca centrala are nevoie de o perioada de analiza de la ultima sedinta.
Una dintre bancile care si-a aratat interesul pentru privatizarea BCR este Deutsche Bank, cu active de peste 900 de miliarde de euro. Deutsche Bank este cea mai mare banca germana si are deja o reprezentanta in Romania.
Cel putin asa reiese dintre declaratiile de intentie ale unora din cele mai puternice banci de la noi, precum BCR, BRD sau Raiffeisen Bank. ... Pe de alta parte, Raiffeisen Bank vrea sa deschida un numar dublu de unitati, adica peste 100, fata de 51 inaugurate in 2006.
Banca portugheza BCP Millennium nu va intra intr-un razboi al ofertelor la privatizarea celei mai mari banci din Romania - BCR, a declarat ieri presedintele bancii, Paulo Teixeira Pinto, citat de Reuters.
Dupa ce a preluat Banca Comerciala Romana (BCR), Erste Bank este interesata sa cumpere si actiunile detinute de angajatii bancii romanesti si de societatile de investitii.
Pioneri in implementarea acestei variante au fost HVB Bank si ¥iriac care, inainte de fuziune, au majorat cu cinci ani perioada maxima de rambursare a creditelor imobiliare, respectiv ipotecare, pana la 25 de ani.
Alpha Bank România, de exemplu, a initiat o campanie prin care posesorii cardurilor de credit sau de debit AlphaCard VISA pot câstiga premii constând în produse multimedia (un laptop, iPod-uri Nano si iPod-uri Shuffle).
Doljenii care doresc detalii cu privire la fondurilor europene si la modalitatea de obtinere a prefinantarii si cofinantarii o pot face la CEC Bank, sucursala Craiova. Vineri, banca a inaugurat oficial Biroul de Fonduri Europene.
Actionarii majoritari ai BCR isi propun sa transforme noua achizitie in cea mai profitabila banca din intreg grupul Erste Bank, potrivit Deutsche Welle.
Raiffeisen Bank a incheiat procesul de convertire a celor 850 de ATM-uri ale sale la leul nou. Banca intentioneaza sa schimbe si structura cupiurilor eliberate de ATM-uri, prin introducerea bancnotei de 100 de lei.
Clientii din America ai Bank of China vor putea sa schimbe yuani in SUA. Filiala new-yorkeza a bancii chineze a declarat ca schimbul se va face direct si din sucursalele Bank of China din SUA, practica deja posibila in bancile occidentale.
Urmeaza in top BRD, Raiffeisen, Unicredit, CEC si Banca Transilvania. ... Profit ceva mai mic au inregistrat OTP, Millenium Bank si Bancile elene National Bank of Greece (NBG), Alpha Bank si EFG Eurobank. ... De unde sa luam mai multi bani decat de la banca", a declarat altul.
Avand in spate o experienta de aproape 500 de ani de activitate si sucursale in peste 30 de tari din lume, Banca italiana SanPaolo a deschis o filiala si in Banie, pentru a veni in intampinarea oamenilor de afaceri care doresc sa-si dezvolte activitatea.
Daca familia noastra ipotetica are banii de avans, nu mai are credite si nici copii în întretinere si vrea sa împrumute circa 200.000 de lei, atunci nu ar trebui sa aiba probleme la banca.
Pentru ca in momentul contractarii unui imprumut cei mai multi dintre cei care apeleaza la serviciile unei banci prefera o rata lunara cat mai mica, astfel prelungindu-si creditul la perioada maxima de creditare, in viitor ajung sa plateasca de la doua sau chiar de cinci ori suma luata initial de la banca.
Banca te rezolva, dar iti mai ia un comision baban. ... Si ce face banca? ... Pentru „depuneri in cont de moneda metalica la casa de circulatie in valuta“ banca percepe un comision de 20% din valoare.
Conducerea Raiffeisen Bank Craiova s-a întâlnit joi cu reprezentantii a aproximativ 20 de microfirme din localitate pentru a le prezenta portofoliul de produse si servicii ale bancii destinate Întreprinderilor Mici si Mijlocii (IMM).
google-analytics.com