Cautare

3180 de rezultate pentru "banca otp bank" (4.74 secunde)
Dupa ce a incercat, fara succes, sa participe la privatizarea Bancii Comerciale Romane (BCR), banca ungara OTP si-a exprimat interesul pentru preluarea Casei de Economii si Consemnatiuni (CEC), pe care o considera un obiectiv important in cadrul programului de extindere in Europa Centrala si de Est.
La creditele noi acordate, Alpha Bank a urcat dobânda la creditele de nevoi personale în lei cu 5,5%, la UniCreditTiriac Bank au crescut cu 5%, iar la Banca Româneasca s-au majorat cu 4%.
Daca iei credit de 150.000 de lei de la banca, trebuie sa restitui 500.000, 600.000 sau chiar 700.000 de lei.
Fondul de investitii norvegian Romania Invest si Bank of Cyprus anunta incheierea unei afaceri de succes pentru acest moment al pietei imobiliare roamanesti.
Ca nu mai intra nimeni într-o banca sa se împrumute se stie de doua-trei saptamâni.
"Oamenii nu trebuie sa intre in panica", au declarat surse din Credit Europe Bank, care au explicat ca multi clienti au impresia ca, odata ce au intarziat la plata ratelor, nu se vor mai putea imprumuta.
Comisia de privatizare a BCR a hotarit prelungirea termenului de depunere a ofertelor finale angajante pentru preluarea pachetului majoritar la Banca Comerciala Romana, pina la data de 17 octombrie 2005, potrivit unui comunicat al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Bancare (AVAS).
Puteti citi in continuare programul de Sarbatori al principalelor banci, printre care Banca Comerciala Romana, BRD, Raiffeisen, CEC si Banca Transilvania. • Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Pentru modificarea dobânzii de baza, banca ar urma sa fie obligata sa notifice clientul prin extrasul de cont, iar clientul va avea optiunea sa accepte majorarea dobânzii sau sa ramburseze integral creditul si sa îl transfere la alta banca.„Legislatia este saraca în modul de stabilire a dobânzilor variabile.
În noiembrie 2005, OTP Bank a fost prima institutie care a introdus în piata creditele în franci.
Banca nu mai ia in consideratie veniturile din chirii, pensii sau indemnizatii pentru copii. ... OTP Bank nu mai accepta veniturile din strainatate, dividende, activitati agricole sau comisioane. ... Banca Romaneasca, Millennium Bank, Garanti Bank, Bancpost, MKB Romexterra Bank, Raiffeisen Bank, Volksbank, Piraeus Bank, Credit Europe Bank.
Cele doua banci din lista de ofertanti pentru privatizarea Casei de Economii si Consemnatiuni (CEC) cu prezenta solida pe piata romaneasca, Société Générale si Raiffeisen Bank, au primit accesul in camera de date a bancii pentru a incepe evaluarea, alaturi de OTP Bank si banca Monte dei Paschi di Siena.
Decizia vine dupa ce a fost deschisa singura oferta imbunatatita care a venit din partea National Bank of Greece. Oferta facuta de banca elena este de circa 560 de milioane de euro pentru 69,9 la suta din actiunile CEC.
Casa de Economii si Consemnatiuni si-a schimbat denumirea in CEC Bank, a adoptat o noua imagine si a lansat un serviciu de internet banking, un card, trei produse pentru accesarea fondurilor europene si vrea sa ofere in curand si un credit ipotecar pentru locuinte, a spus marti presedintele bancii.Noua sigla a bancii infiintate in 1864 este o frunza de stejar, care renaste an de an, iar scutul din sigla CEC Bank semnifica siguranta si protectie.
Erste Bank va pastra denumirea BCR si dupa trecerea celor trei ani specificati in contractul de privatizare, pentru ca banca este una dintre cele mai cunoscute din Romania, a declarat ieri la Bucuresti, presedintele bancii austriece, Andreas Treichl. "Cand cumparam o banca, evaluam si denumirea.
A doua mare banca ca marime din Austria, Erste Bank este foarte interesata de privatizarea CEC, iar presedintele acesteia, Andreas Treichl, sustine ca participarea bancii austriece la licitatie va urca pretul pe care-l va obtine Guvernul roman, chiar daca Erste Bank va pierde competitia.
La acestea se adauga situatia materiala a beneficiarului (banca nu "ofera" bani decat pentru 75% din valoarea imobilului), starea civila a sa, previziunile din piata si alegerea monedei in care urmeaza sa fie contractat imprumutul.
O societate care vrea sa se împrumute la banca trebuie sa stie ca exista zeci de clauze în contract, care, daca nu sunt studiate din vreme, pot duce creditul la costuri exorbitante. ... Mai devreme sau mai târziu, aproape orice firma intra într-o astfel de relatie contractuala cu banca.
O societate care vrea sa se împrumute la banca trebuie sa stie ca exista zeci de clauze în contract, care, daca nu sunt studiate din vreme, pot duce creditul la costuri exorbitante. ... Mai devreme sau mai târziu, aproape orice firma intra într-o astfel de relatie contractuala cu banca.
Alpha Bank, Banca Romaneasca, Piraeus Bank Romania, Volksbank Romania si Banca Transilvania au batut, in secret, palma in privinta comisioanelor pe care urmau sa le aplice tranzactiilor financiare inca din primavara acestui an, iar cazul a ajuns in atentia Consiliului Concurentei din luna martie.
google-analytics.com