Cautare

3180 de rezultate pentru "banca otp bank" (4.13 secunde)
Banca a consemnat un venit net bancar de 1,75 miliarde de lei (422 de milioane de euro), cu 7% mai mare decat in primele sase luni din 2009.
Un grup de 17 institutii financiare, din care o parte nu au subsidiare in Romania, a anuntat banca centrala ca ar putea face operatiuni directe pe piata bancara romaneasca, potrivit site-ului BankNews, care citeaza Agentia NewsIn.
În clubul bancilor care au primit avizul BNR pentru a pune în aplicare propriile conditii de creditare a intrat si Raiffeisen Bank.Începând de luni, si Raiffeisen Bank acorda credite „flexibile“. ... În ceea ce priveste avansul pentru creditele imobiliare, banca solicita un avans cuprins între 0 si 25%.
Incheierea proiectului multi-regional OTP Antreprenor, derulat de OTP Consulting Romania si Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti Rezultatele, concluziile si ideile de sustenabilitate generate pe parcursul acestuia au fost prezentante recent in cadrul conferintei Start-up, don't stop!
Un credit auto in euro, facut pe o perioada de 5 ani, pentru achizitionarea unui autoturism la acest pret ar avea o rata lunara cuprinsa intre 129,80 euro, la creditul Auto de la CEC Bak, si 142,98 euro, daca contractul de creditare este incheiat cu UnicreditTiriac Bank.
Ieri, BRD a deschis portile clientilor pentru programul "Prima casa", in sensul ca banca primeste dosarele pentru credite.
Moody‘s a retrogradat ratingurile pentru depozitele si datoriile National Bank of Greece SA, EFG Eurobank Ergasias SA, Alpha Bank AE, Piraeus Bank SA, Agricultural Bank of Greece si Attica Bank SA, de la ‘B3‘ la ‘Caa2‘, iar calificativele Emporiki Bank of Greece si General Bank of Greece au fost revizuite in scadere, de la ‘B1‘ la ‘B3‘.
Ultima pe care BNR a avizat-o pentru normele proprii de creditare este OTP Bank. ... Prima institutie bancara care a primit avizul BNR pentru normele proprii de creditare a fost Alpha Bank Romania, in luna mai.
In aceasta faza sint Banca Monte dei Paschi di Siena S.p.A., Dexia Bank, EFG Eurobank, Erste Bank, National Bank of Greece, OTP Bank, Rabobank, Raiffeisen Zentralbank Oesterreich Aktiengesellschaft in consortiu cu Raiffeisen International Bank - Holding A.G si Societe Generale.
Banca Comerciala Romana iti ofera aproximativ 90 de milioane de lei vechi pe o perioada de zece ani daca vrei un credit de nevoi personale si ai salariul net de 500 de lei.
Banca Ţiriac Banca Ţiriac nu va avea program de lucru cu publicul in zilele de 30 iunie si 1 iulie, iar tran-zactiile ale caror scadente sau date de valuta vor fi zilele de 30 iunie si 1 iulie 2005 va trebui solicitate de clienti pina pe 29 iunie, au anuntat, reprezentanti ai bancii, intr-un comunicat.
National Bank of Greece si OTP Bank vor participa la ultima etapa a privatizarii CEC. ... Pe de alta parte, un reprezentant al Raiffeisen Bank a recunoscut pentru NewsIn ca National Bank of Greece si banca ungara OTP au avut oferte financiare pentru preluarea CEC mai bune decat Raiffeisen.
La inceputul lunii martie a anului trecut, Banca Nationala a Romaniei a hotarit sa elimine obligativitatea avansului pentru creditele acordate persoanelor fizice, care se situa la 25% din suma imprumutata in cazul celor ipotecare si la 30% pentru creditele de consum, precum si valoarea maxima a gradului de indatorare a persoanelor fizice.
La sfarsitul saptamanii trecute, ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, anunta ca toti cei sapte ofertanti pentru preluarea pachetului majoritar de actiuni la Banca Comerciala Romana (BCR) au indeplinit criteriile de pana acum, ofertele lor financiare urmand sa fie deschise saptamana aceasta.
Incercarile repetate de franare a aprecierii accelerate a francului au pus si Banca Elvetiei intr-o pozitie delicata, tradusa prin pierderi de 36 de miliarde de dolari. ... In acest context avem si prima banca comerciala care a capitulat.
Ca reactie, banca centrala a decis sa plafoneze dobânda ROBOR a pietei monetare, folosita ca referinta pentru multe dintre creditele în lei cu dobânda variabila acordate de banci, la un nivel cu cel mult 25% peste dobânda la facilitatea de credit (sau de credit Lombard) a BNR, care este în prezent de 14,25% pe an.Printre numele vehiculate ca posibili participanti la "cartel" se numara Bancpost, ING Bank, UniCredit-Tiriac si Royal Bank of Scotland (fosta ABN Amro).
BCR, BRD-SocGen, Raiffeisen Bank, CEC Bank, Alpha Bank, Volksbank, Banca Transilvania, Bancpost, Banca Romaneasca, Piraeus Bank, Bank Leumi, ATEbank, Intesa Sanpaolo Bank, Credit Europe Bank, OTP Bank, Unicredit Tiriac Bank, ING Bank, Emporiki, Millennium Bank si Garanti Bank.
Din cele peste 40 de banci din Romania, (cele mai importante fiind Citi Bank, ABN Amro Bank sau BRD Groupe Societe Generale) se pare ca Banca Comerciala Romana continua sa tina capul de afis in planul credibilitatii si al sigurantei oferite clientelei sale.
Erste Bank din Austria a platit 3,751 miliarde euro pentru 61,8% din actiunile BCR.
Clientii Millennium Bank pot beneficia acum de noul Credit Ipotecar, cu dobanzi mai mici - marja incepand de la 5,95% plus Euribor/Robor la trei luni - si zero comision de administrare.
google-analytics.com