Cautare

1408 de rezultate pentru "balan dumitru" (4.71 secunde)
Ilie Platica-Vidovici, fost senator PSD, care s-a aflat ani de zile in fruntea organizatiei judetene a partidului (1992-2003), este cel care l-a propus acum 8 ani pe Dumitru Nicolae drept candidat din partea partidului la functia de primar al Galatiului.
Organizatia PNL Covasna s-a declarat ieri solidara cu liderul sau, Ioan Balan, pe care presedintele interimar al PNL, Calin Popescu-Tariceanu, l-a amenintat ca il da afara din partid.
Din data de 18 martie a.c., comisarul sef Vasile Balan, omul care asigura din data de 1 martie a.c.
intrucat Mihai Vlad si-a exprimat dorinta de a fi mentinut in functia pe care o detine, iar marcel Sampetru si George Balan sunt in asteptarea unei oferte de ocupare a unor posturi de conducere in interiorul Ministerului Public (Parchetul General si alte Parchete), au convenit sa uzeze de informatiile la care Mihai Vlad are acces datorita functiei detinute (sef Serviciul Informatii Ilfov).
a fost zdrobita, sacrificata prin numirea unui prefect UDMR in acest judet“, a explicat presedintele PNL Covasna, Ioan Balan. ... Balan a precizat ca, in aceste conditii, Alianta D.A.
Simona Balan sustine reintegrarea tinerilor in viata sociala si administrativa Atributii Simona Balan este consilier judetean din partea Partidului National Liberal si face parte din Comisia nr.
Directorul general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, Ioan Balan (foto), considera normale relatiile cu partenerii din PSD, in ciuda contestatiei depuse de acestia cu privire la convocarea Adunarii Generale a Actionarilor.
Cum s-a vazut moartea lui Dumitru Tinu in redactia Adevarul. ... Dumitru Tinu, directorul ziarului Adevarul, a murit intr-un accident de circulatie. ... El mi-a spus ca in dimineata respectiva, Dumitru Tinu avusese un accident pe DN1, la Romanesti si ca a decedat.
Cat priveste fosta conducere, se pare ca starea de oboseala a nasului Traian Jipa s-a luat si la finul Vasile Balan, cel despre care inspectorul general al IGPR, chestorul Valentin Fatuloiu, a declarat ca este un incompetent.
Ce a facut primarul dupa, cum a semnat vecinatatile si ce terenuri a scos la licitatia-propriu zisa, pe noi nu ne-a mai iformat", a declarat actualul edil al comunei Nicolae Balcescu, Viorel Balan.
Florin Condurateanu si Sorin Ovidiu Balan, ministri in guvernul OTV Jurnalistii Sorin Ovidiu Balan si Florin Condurateanu vor fi ministri in guvernul lui Dan Diaconescu, primul la Interne, al doilea la Educatie sau la Sanatate, a afirmat seful OTV, la B1 TV, in emisiunea "Ultimul cuvant", moderata de reputatul ziarist Ion Cristoiu.
Prin numirea lui Silviu Dumitru ca prefect de Dolj, fiscul a ramas fara sef.
xxx Sfantul Mare Mucenic Dimitrie, izvoratorul de Mir sau Sfantul Dumitru, izvoratorul de Mir (in greaca: Sfantul Dumitru de la Tesalonic / Salonic) a fost un martir crestin, sfant militar din veacul al III-lea care a trait in vremea imparatilor Maximian si Diocletian in cetatea Tesalonic.
Cel putin asta sustin democrat-liberalii, din ultimul sondaj intocmit de acestia reiesind ca Dumitru Bocai, candidatul PDL pentru Primaria Ovidiu, este cotat cu 52 de procente, devansandu-l astfel pe actualul edil al orasului.
Andrei Tinu ii ataca pe CTP, Chirieac si Ursu, dar incurca ritualul ortodox Andrei Tinu, fiul fostului director al ziarului Adevarul, a facut pomenirea lui Dumitru Tinu la cimitirul din Breaza, unde Dumitru Tinu este inmormantat.
De fapt, ajunsesem in comuna in cautarea unui mester, Mustatea Balan, despre care se vorbise la un simpozion de etnografie, si chiar daca mesterul acela, care facuse 300 de case, din pari, paianta si zidarie, nu mai este, totusi urmele trecerii sale prin acest colt de lume, casele si fantanile durate de el exista si vor continua sa dainuie mult timp de acum incolo.
Prefectura judetului Constanta se intalneste, in instanta, cu primarul din localitatea Nicolae Balcescu, Viorel Balan (foto). Motivul este acela ca edilul democrat-liberal a procedat la schimbarea viceprimarului, liberalul Dumitru Timofte, fara a avea insa motive intemeiate, hotararea adoptata de Consiliul Local Nicolae Balescu fiind considerata ilegala.
Liderul PNL Covasna, Ioan Balan, a demisionat ieri din partid, considerand ca este un gest corect fata de formatiunea politica avand in vedere situatia din judet. Balan a declarat ca nu se regaseste, acum, in conducerea PNL si ca nu vrea sa ajunga sa fie manipulat.
VUNK, Hara si Cristina Balan (Vocea Romaniei) la Hard Rock Cafe Saptamana aceasta va asteptam la 3 concerte cu 3 nume care nu mai au nevoie de nicio prezentare.
Constantin Balan, fostul viceprimar al comunei Cumpana, conform declaratiei de avere, semnata pe data de 14 aprilie 2008, a incasat de la administratia locala pentru activitatea desfasurata un salariu anual de 170. ... In traducere libera, Constantin Balan primea lunar de la Primaria Cumpana 14.
google-analytics.com