Cautare

30189 de rezultate pentru "bagoli ana stefan cel mare" (4.92 secunde)
Ion Stefan, presedintele interimar la nivel central al Partidului Alternativa Ecologista, spune ca acum singuras alternativa pentru cetateni, avand in vedere scena politica actuala, este partidul pe care-l conduce.
, cand, urmare a acuzatiilor aduse de liderii sindicali si de angajatii societatii, fostul director, Cristian Bujicu, si-a dat demisia, interimatul fiind asigurat de Stefan Buzatu, directorul sucursalei SNIF Tulcea. ... Situatia ramane incerta si pentru mine", a precizat Stefan Buzatu.
Cei trei au fost insotiti de presedintele local al CNSLR Fratia, Stefan Frunza. ... Ministrul a spus ca in principiu este de acord cu propunerea", ne-a declarat Stefan Frunza. ... Acum ramine de vazut ce decizie va lua ministrul dupa intilnirea cu pilotii din Galati", a completat Stefan Frunza.
8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, de catre Directiva 2014/26/UE a Parlamentului European si a Consiliului din 26 februarie 2014, privind gestiunea colectiva, a declarat Stefan Gheorghiu, director general al CREDIDAM.
Mai mult, pretul apei trecut in acest contract este, potrivit spuselor lui George Cubasa, cel care va fi aprobat abia astazi, in sedinta Consiliului Local. Ion Stefan sustine legalitatea contractului Contactat telefonic, directorul societatii Apa-Canal, Ion Stefan, a precizat ca respectivul act este 100% legal.
Directorul demis de la Apa-Canal, Ion Stefan, s-a plins la Prefecturia si la Primarie de modul in care a fost demis de consilierii locali din functia pe care a ocupat-o pina la finele anului trecut.
De altfel, vicepresedintele PSD Galati, Simion Stefan, sustine si ca materialele didactice, desi au fost comandate si platite, nu au ajuns la scoli, iar mobilierul scolar este depozitat in alte locuri decit unitatile de invatamint.
Unul dintre ei este poetul Mircea Dinescu, ales in functie pe 30 ianuarie, iar cel de-al doilea - Cornel Panait, ales intr-o noua Adunare Generala a asociatiei, pe 25 aprilie. ... Cornel Panait - presedinte, Sorin Didu si Stefan Marin - vicepresedinti, si membri:
Grupul Societatile Comerciale Romane (SCR), care este si actionar majoritar al societatii Chimcomplex Borzesti, controlat de un tanar om de afaceri, Stefan Vuza, si-a exprimat, la inceputul acestei saptamani, intentia ferma de a prelua contractele de privatizare a societatilor Rafo si Carom Onesti, relateaza “Ziarul de Bacau“.
In conditiile in care cel ce asigura interimatul, Stefan Buzatu, directorul sucursalei SNIF Tulcea, nu a asigurat continuitatea lucrarilor, muncitorii nici nu spera ca vor primi curand salariile.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat, duminica, la scoala de pregatire politica a TSD, ca i se pare jenant cand il aude pe premierul Emil Boc, comparat cu Stefan cel Mare, sau cu Muc cel Mic - cum ar sugera unii - vorbind despre reforma statului.
Douazeci de oameni de afaceri se vor intalni pentru prima oara in aceeasi sala - sunt sigur ca va fi o experienta utila si profitabila pentru participanti", explica Directorul General al Camerei de Comert si Industrie Dolj, Stefan Voinea.
criticul de arta Ana Amelia Dinca, prof.
"Marita" ii are in distributie pe actorii Alexandru Potocean, Adrian Titieni, Lucian Iftime, Victoria Cocias, Andrei Hutuleac, Bogdan Dumitrache, Ana Ciontea.
Chiar daca nu a fost anuntat in mod oficial, directorul de la societatea Apa Canal, Ion Stefan, stie ca hotarirea de consiliu local referitoare la demiterea sa fost validata de prefectul Mihai Capra. ... Din punctul meu de vedere, demiterea mea a fost un abuz”, ne-a spus Ion Stefan.
In ceea ce priveste societatea de apa si canalizare e clar ca nimeni nu poate spune ca este surprins de anunt, Ion Stefan fiind deja demis de consilierii locali din functia de director general al societatii din subordinea municipalitatii.
Ion Stefan a ramas somer Pentru ca a trecut intr-un alt partid, Ion Stefan a fost dat afara din functia de consilier judetean. In urma votului secret de ieri doar doi consilieri dintre cei 31 prezenti au dorit ca Ion Stefan sa ramina in rindul lor.
Directorul demis al SC Apa Canal, Ion Stefan, a depus in instanta o cerere prin care solicita anularea hotaririi emise de Consiliul Local care a dus la inlaturarea din functie pe motiv ca documentul nu a fost emis de actionarii societatii, ci de administratia publica locala.
Presedintele Organizatiei Judetene a Partidului Verde, Ion Stefan, este ingrijorat cu privire la rapida crestere a preturilor la legume si fructe ca urmare a secetei din acest an si tocmai de aceea s-a gindit ca reprezentantii Consiliului Local si cei care gestioneaza activitatea pietelor agroalimentare ar putea participa la reglarea acestor preturi, care au crescut de circa trei-patru ori fata de anul trecut, prin scaderea taxelor si impozitelor la tarabe.
Este concluzia la care a ajuns seful verzilor, Ion Stefan, privind "inselaciunea practicata de primarul Dumitru Nicolae" cu cele 5.000 de familii galatene carora li s-au trimis adrese in anul 2004 prin care li s-au repartizat terenuri in cartierul Siret.
google-analytics.com