Cautare

30189 de rezultate pentru "bagoli ana stefan cel mare" (3.83 secunde)
Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei, sotia Regelui Mihai I al Romaniei, a murit la varsta de 92 de ani, la Spitalul din Morges, in Elvetia, a anuntat Casa Regala printr-un comunicat.
Motivul era acela ca, asa cum anuntau reprezentantii firmei "Vermont Royal Romania" SRL, ei sunt concesionarii de drept al portului pe care "Ana Hotels" (firma care apartine lui Copos) l-a preluat ulterior.
Povestea din Ana, mon amour este inspirata de romanul lui Cezar Paul-Badescu, Luminita, mon amour.
Dupa o pauza impusa de pandemia coronavirus, marti, 12 ianuarie 2020, s-a redeschis Galeria Senso, cu expozitia artistei Ana Ștefania Andronic BUZU, intitulata IPOSTAZE TULBURATOARE.
Seful Departamentului de Politici Economice si Financiare al Partidului Social Democrat, deputatul Viorel Stefan (foto), a declarat, sambata seara, ca gestionarea acordului cu FMI ridica multe semne de intrebare si ca PSD, daca va ajunge la guvernare, ar putea trece inclusiv la renegocierea acordului.
Stefan Banica, turneu national prin opt orase! ... Eduard) Stefan Banica sustine in luna noiembrie un turneu national in 8 orase din tara. Un concert incendiar cu Stefan Banica si invitatii sai!
Stefan Banica Jr. ... Stefan Banica Junior, care recent a dezvaluit ca va fi tata pentru a treia oara, a avut un frate vitreg, Alexandru, care a pierit in anul 2011.
Stefan Stanciu, Mata Hari Liberalul Mircea Cristea a explicat ca vinovat pentru cele intimplate in consiliul Judetiului, alaturi de PC, este si democratul Stefan Stanciu, director al Muzeului de Istorie si fost membru PSD pina acum citeva luni.
Candidatii pentru locale, provocati la dezbateri publice cu poligraf Presedintele Partidului Alternativa Ecologista (PAE), Ion Stefan, care este si candidatul Organizatiei Judetene a acestui partid pentru sefia Consiliului Judetului (CJ), isi doreste ca toti candidatii, fie ei pentru conducerea Primariei, a CJ sau cei de pe listele pentru CJ si Consiliul Local sa participe la dezbateri publice pentru ca oamenii sa-si poata face o idee exacta asupra celor care le cer votul.
Atunci, Seuleanu l-a mandatat pe Stefan Mihai sa dea Asociatia in judecata, lucru care s-a si intamplat in 2004.
Doljeanul Ion Vasile Stefan, de 37 de ani, candidat din partea PNL la functia de primar al comunei doljene Carcea, a ajuns in aceasta seara la Spitalul de Urgenta Craiova cu suspiciune de fractura de mandibula, dupa ce ar fi luat un pumn in fata de la contracandidatul sau de la PSD, actualul primar din Carcea Valerica Pupaza, de 44 de ani.
divortul dintre Stefan Banica Junior si Andreea Marin. ... Stefan Banica si Andreea Marin au decis sa anunte divortul pe pagina de facebook. ... Prin atitudinea fata de presa si, in primul rand, fata de ei, cei doi, Stefan si Andreea pot da un exemplu celorlalte cupluri.
Catalin Ion Patrascu Stefanescu - chitara si alte instrumente cu coarde, aranjamente Marius Bob (Neuro) - chitara si aranjamente Victor Panfilov - chitara, claviaturi, percutie si aranjamente Nunu Racris - tobe Vlady Sateanu - bass Stefan Mardale - voce Toate compozitiile si versurile apartin lui Stefan Mardale. ... Stefan Mardale.
Muzica folk, mai vie ca niciodata la On Air Music Awards Emeric Imre, Zoia Alecu, Grupul Poesis, Adrian Sarmasan si Cristi Dumitrascu sunt cei 5 nominalizati la sectiunea Cel Mai Bun Folk din cadrul Galei de premiere a excelentei in industria muzicala din Romania, care va avea loc luni, pe 15 aprilie, la Teatrul National din Bucuresti.
Mare Mucenic Gheorghe - purtatorul de biruinta Supranumita Capela Sixtina a Estului. ... Manastirea Voronet constituie una dintre cele mai valoroase ctitorii ale lui Stefan cel Mare.
Fratii Pacionel, Emilian si Stefan, fac eforturi si parcurg 144 km ca sa joace fotbal cu sigla Universitatii Craiova pe piept Pentru multi, fotbalul este pus la mare rang si, din multa pasiune, acestia fac sacrificii nebanuite pentru a calca pe urmele idolilor.
Vedeta isi doreste acum ca in certificatul de nastere al Mayrei, fetita ei cea mare, sa fie trecut numele tatalui acesteia!
Ne puteti face un scurt istoric?!Stefan:Nu este una spectaculoasa. ... Se stie ca cel mai de valoare asset al unei companii, nu sunt masinile, sau aparatura ce o detine, ci oamenii din acea companie, iar reusita noastra cred ca de aici deriva :
Este o mare responsabilitate, dar in acelasi timp o placere, avand in vedere candidatii pe care ii avem atat la presedintia Consiliului Judetean si la Primaria Craiova, dar si la celelalte primarii si la consiliile locale.
Actiunea s-a desfasurat pe plaja din Saturn, si l-a avut drept protagonist pe Denis Stefan, actorul principal din serialul "Inima de tigan".
google-analytics.com