Cautare

30189 de rezultate pentru "bagoli ana stefan cel mare" (5.04 secunde)
De cand fostul conservator Ion Stefan conduce Partidul Verde, acestuia ii surade ideea de a candida pentru fotoliul de primar al orasului si chiar crede ca are sanse, dar il cam "incurca" imprumutul dorit de Consiliul Local (CL).
Pe data de 28 februarie, la sedinta de Consiliu Local convocata de primarul Tudorel Calapod, au fost repusi pe functie mai multi consilieri locali, dar si fostul viceprimar Stefan Galbau, care a fost anterior exclus din aceasta functie intrucat migrase de la un partid la altul, ceea ce legea interzice.
Presedintele Partidului Alternativa Ecologista din Romania (PAER), Ion Stefan, a depistat o noua neregula in ce priveste o parte dintre romani. Ion Stefan a constatat faptul ca Legea nr. ... Nu stiu ce s-a facut cu aceste fonduri si de ce nu este aplicata legea", a spus Stefan.
Cu toate acestea, presedintele Partidului Alternativa Ecologista, Ion Stefan spune ca nici macar nu a fost intrebat daca ar vrea sa adere la polul creat de restul formatiunilor ecologiste, desi si-ar dori sa faca parte din acesta.
Cu toate acestea, presedintele Partidului Alternativa Ecologista, Ion Stefan spune ca nici macar nu a fost intrebat daca ar vrea sa adere la polul creat de restul formatiunilor ecologiste, desi si-ar dori sa faca parte din acesta.
Stefan Galbau, propunerea PD-L pentru "scaunul" de viceprimar a fost invitat ieri de primarul orasului sa inaugureze cazile din Cresa nr.
Viorel Stefan (PSD), seful Comisiei de buget-finante din Camera, a sustinut ca Guvernul si-a asumat in cunostinta de cauza acest demers.
Deputatul PDL Stefan Seremi pleaca din partid Dupa ce a renuntat la functia de presedinte al PDL Bihor, deputatul Stefan Seremi a anuntat ca va pleca din aceasta formatiune.
Acesta a tinut sa infirme zvonurile care ii dadeau pe Gheorghe Stefan sau Culita Tarata la USL daca PDL esueaza in alegeri.
Mi se pare normal sa migreze, sa se indrepte spre unitatile de unde obtin cele mai bune avantaje", a afirmat Sevastian Stefan, director Bancpost, Regiunea Sud - Est.
Au fost insa aprobate patru proiecte cu privire la drumurile forestiere din Valcea si Gorj", a declarat Stefan Vinereanu, directorul adjunct al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) - fosta Agentie SAPARD - Centrul Regional 4 S-V Oltenia.
In acest sens Ion Stefan, presedintele Asociatiei Judetene a .Pescarilor Sportivi, i-a transmis ministrului Agriculturii ca organizatia pe care o reprezinta se declara impotriva promovarii unui ordin emis de oficialul de la Bucuresti.
Declaratia ii apartine presedintelui Federatiei Nationale a Sindicatelor din Agricultura, Alimentatie, Tutun, Domenii si Servicii Conexe (Agrostar), Stefan Nicolae.
Presedintele comisiei de buget finante din Camera Deputatilor, Viorel Stefan, a anuntat rezultatul negocierilor.
Astazi, avand experienta celor 21 de ani, am ajuns sa dezvoltam un sistem informatic care ne face printre cei mai performanți din lume, fapt confirmat de catre colegii nostri de la Consiliul Societatilor pentru Gestiunea Colectiva a Drepturilor Interpretilor (SCAPR) prin proiectul VRDB2, o metabaza de date comuna a celor peste 80 de organisme de gestiune colectiva din lume, care permite identificarea cu rapiditate a locului unde are loc radiodifuzarea si a organismului de gestiune colectiva (OGC) mandatat sa colecteze pentru respectiva prestație artistica, a declarat Stefan Gheorghiu, directorul general al CREDIDAM.
Laurentiu Stefan, Campion National de Barista 2013, este prezent week-end-ul acesta la Festivalul Ceaiului si al Cafelei de la Sala Dalles. ... Am facut lumea sa se simta bine!", ne-a spus Laurentiu Stefan.
Stefan Stan si Andreea Mantea au avut o relatie scurta, dar pasionala, care s-a terminat cu un amantlac, iar bruneta nu a uitat ca a fost inselata de cantaret, cu toate ca-si pusese inima pe tava.
Stefan Banica da viata unui nou personaj fascinant din galeria dramaturgului Neil Simon, Jake, singurul rol masculin din piesa Jake si femeile lui.
Festivalul national de teatru Stefan Banica. Ce spectacole sunt in program Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi organizeaza in perioada 8 - 10 noiembrie 2018, Festivalul National de Teatru STEFAN BANICA -editia a XVI - a.
Seful statului major al armatei, generalul Stefan Gusa, si seful statului major al trupelor de graniceri, colonelul Petre Geanta, s-au opus solicitarii de ajutor militar din partea URSS. ... Totusi, a lipsit acordul din partea persoanei abilitate - generalul Stefan Gusa -, este mentionat in rechizitoriu.
google-analytics.com