Cautare

503 de rezultate pentru "asirom vienna insurance group" (2.92 secunde)
Eurom Broker de Asigurari, Broker de Asigurare-Reasigurare SRL, Excelsior - Broker de Asigurare, Risk Star Broker de Asigurare, Atlassib Broker de Asigurare si First Insurance Broker de Asigurare au ramas fara autorizatie de functionare.
- Din cele 10 societati autorizate sa practice asigurari RCA, un numar de 5 societati (City Insurance, Euroins, Astra, Generali si Allianz) - cu o cota de piata de 52,6% - au transmis deja Autoritatii aceste notificari.
- Din cele 10 societati autorizate sa practice asigurari RCA, un numar de 5 societati (City Insurance, Euroins, Astra, Generali si Allianz) - cu o cota de piata de 52,6% - au transmis deja Autoritatii aceste notificari.
- Avem cele trei mari cazuri: Astra, Carpatica, City Insurance. ... Sper ca lucrurile sa nu mearga in aceeasi directie si la City Insurance.
Cel mai scump cuvant din Google AdWords este "insurance" (asigurare). ... "Insurance" asigura pentru Goole 24% din veniturile totale de publicitate.
Tribunalul Bucuresti a admis miercuri cererea Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) privind deschiderea procedurii de faliment a City Insurance, compania de asigurari urmand sa fie dizolvata.
Ultima zi de valabilitate pentru politele RCA de la CIty Insurance. Ce trebuie sa faca cei 500.000 de soferi care raman fara asigurare, desi au platit.
Cu sanse reale de castigare a licitatiei organizate in luna august au intrat doua asocieri de firme, anume, pe de o parte, Proiect Bucuresti SA, Ecoterra SRL, Metroul SA, Western Outdoor SRL, Alpha Studio, pe de alta parte, Iptana SA, asociata cu WSP Group SRL.
La CNA s-au prezentat, joi, atat Dan Capatos, cat si directorul general Antena Group, Adrian Nanulescu, pentru a-si sustine punctul de vedere. Pozitia Antena Group, transmisa CNA: ... Adrian Nanulescu, director general Antena Group, la CNA:
Societatile straine sunt DAB Grecia in asociatie cu ELECTROMEC, firma suedeza BOMBARDIER, concernul american GENERAL ELECTRIC, austriecii de la A-TEC Industries, HORVATH HOLDING Ungaria, GIEBEREI HEUNISCH GmbH si GOETZPARTNERS CORPORATE GmbH din Germania, PRAMAC GROUP Italia, MYTILINEOS Grecia, SKODA HOLDING Cehia, BHARAT HEAVY ELECTRICALS LIMITED India si ZHUZHOU TIMES ELECTRIC GROUP China si fondul american de investitii MASTERFIELD INVESTMENT GROUP.
Dezvoltatorul imobiliar Fortune Group din Emiratele Arabe Unite intentioneaza sa lanseze, anul viitor, doua proiecte in Romania, in valoare de mai multe miliarde de euro. ... Fortune Group va realiza cele doua proiecte in colaborare cu firma romaneasca Sadek Architects SRL.
Boerro Group, firma controlata de Boerica, a intrat în procedura de insolventa. ... SC Boerro, la un pas de faliment  Alta firma aflata pe lista este SC Boerro Group SRL. ... Conform tabelului preliminar al creditorilor, acestia au de recuperat de la Boerro Group aproximativ 390.000 de lei.
Grupul Rompetrol (The Rompetrol Group) a inceput sa pregateasca documentatia necesara lansarii ofertei publice de preluare in cazul Rompetrol Well Services (PTR), unde detine 51% din capital, dupa ce recent anuntase ca intentioneaza sa faca oferta si la Rompetrol Rafinare (RRC).
• In septembrie a.c., Intact a anuntat ca va reuni aproape toate publicatiile sale in cadrul unei noi companii, Intact Publishing, condusa de Dan Matiescu, director financiar al Intact Media Group si director general al Editurii Intact.
Despre UNIQA UNIQA Group Austria este unul din cele mai mari grupuri de asigurare din Europa Centrala, care imbina in mod constient individualitatea sa austriaca cu statura sa europeana. UNIQA Group s-a pozitionat rapid pe piata locala, dar si pe cea central si est europeana.
Problema Antenelor nu este doar sediul, ci una mult mai grava care poate duce, in cel mai rau scenariu, la insolventa Grivco SA si TV Antena 1 SA au imprumutat prin doua credite, luate in 2008, 46 milioane euro pentru care au fost gajate terenuri si cladiri, cele mai valoroase fiind sediul Grivco - acelasi cu al Antena TV Group SA - si cel al Antena 3 SA.
In perioada 8 - 24 decembrie, Silva Group Romania, liderul pietei de arbori si arbusti ornamentali si de pomi de Craciun, deschide in Bucuresti, pentru al 5-lea an consecutiv, cea mai mare suprafata de vanzare brazi din tara, cu o acoperire totala de peste 30.000 mp de pomi naturali, ecologici.
Astfel, subsidiarele American International Group ar putea sa-si schimbe denumirea sub care activeaza in Romania pentru a limita riscul de business, ca urmare a asocierilor negative cu brandul AIG.
Cumpararea bancii de catre companiile cu capital privat, printre care si WL Ross & Co si Carlyle Group, catalogata drept "mult subcapitalizata" de catre autoritatile americane, a fost cea mai ieftina solutie, potrivit unui comunicat al Federal Deposit Insurance Corp (FDIC).
UNIQA Insurance Group, cu sediul central in Austria, este unul dintre cele mai importante si dinamice grupuri de asigurari din Europa Centrala si de Est.
google-analytics.com