Cautare

503 de rezultate pentru "asirom vienna insurance group" (3.44 secunde)
Asiguratorul Unita care, la finalul anului trecut era pe pozitia a opta in clasamentul asiguratorilor din Romania a fost preluat, de la Vienna Insurance Group (VIG), de grupul austriac de asigurari Uniqa.
De la jumatatea lunii septembrie, Pan Group s-a lansat sub o noua sigla, un nou brand: „Fabrica de Pâine Pan Group“.
Cu aceste cuvinte a fost deschisa dezbaterea in cadrul Health Forum - cel mai important forum pe teme medicale, organizat joi, 21 noiembrie, de Intact Media Group la Palatul Parlamentului.
Firma este prezenta pe piata asigurarilor de 12 ani si detine a treia pozitie in ierarhia companiilor de profil, dupa criteriul veniturilor din asigurari generale si de viata aferente anului 2006. Totodata, compania este controlata de Vienna Insurance Group, grupul austriac avand o participatie de 97,7%.
Statiile de carburanti ale grupului austriac OMV din Romania, Croatia si Bulgaria vor prezenta informatii despre asigurarile practicate de filialele locale ale Vienna Insurance Group (VIG) din statele respective, in baza unui acord de cooperare in zece state din zona Europei Centrale si de Est.
Grupul austriac Uniqa a incheiat, luni, preluarea asiguratorului Unita de la Vienna Insurance Group (VIG), intrucat a obtinut toate aprobarile necesare, si a devenit al patrulea mare jucator de pe piata romaneasca de asigurari generale.
Cele trei achizitii au adus Groupama o cota de 11,95% din piata romaneasca a asigurarilor generale si de viata si au echilibrat structura capitalului strain prezent in aceasta industrie, dupa ce, in ultimii ani, lupta pentru suprematie s-a dat intre grupurile austriece Vienna Insurance Group (VIG), Uniqa si Grawe, care detin peste 40% din piata, si Allianz (Germania) - circa 17%, conform datelor Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) aferente anului 2007.
"Omniasig Vienna Insurance Group confirma faptul ca aeronava implicata in tragicul accident de luni, 20 ianuarie, apartinand Scolii Superioare de Aviatie, era asigurata lacompania noastra prin intermediul unei polite de raspundere civila fata de terti si a unei polite de asigurare de accidente a personalului navigant si a pasagerilor.
Fondul austriac de investitii Vienna Capital Partners (acelasi care intentioneaza printr-un consortiu sa cumpere actiunile Balkan Petroleum de la Rafo, dupa cum spunea recent Marin Anton, consilierul presedintelui Balkan Petroleum), vrea sa achizitioneze pachetul majoritar al combinatului Oltchim Ramnicu-Valcea.
Mai trebuie spus ca firma Calder-A International face parte din grupul de companii Vienna Capital Partners. Avocatul Vienna, compania Salans, a infirmat recent, printr-un comunicat de presa, interesul pentru RAFO si, potrivit reprezentantilor Salans, pana in prezent nu au facut nici o revenire asupra acestui comunicat.
Dupa ce anul trecut aceasta s-a aflat in line-up-ul unor festivaluri precum Rock for People (Cehia), EXIT (Serbia), Sziget (Ungaria), dar si B’estfest (Romania), in 2013 Grimus confirma prezenta la Waves Vienna (Austria) si Arezzo Wave (Italia).
Directoratul pentru Competitie al Comisiei Europene a comunicat ca nu a primit o notificare cu privire la tranzactia dintre The Rompetrol Group si compania KazMunayGaz.Ofiterul de presa al Directoratului pentru Competitie al Comisiei Europene a declarat ieri pentru NewsIn ca The Rompetrol Group si compania KazMunayGaz nu au trimis o notificare privind tranzactia de vânzare a 75% din compania olandeza The Rompetrol Group (TRG) catre compania kazaha KazMunayGaz.Potrivit reprezentantului Directoratului pentru Competitie, „companiile trebuie sa-si calculeze cifra de afacere si, în functie de dimensiunile acesteia, sa notifice tranzactia fie Comisiei Europene, fie autoritatilor nationale de concurenta“.
În dorinta de a reduce constant consumul si emisiile, BMW Group a atins un nou prag.
Membrii CNA au aprobat in unanimitate modificarea avizului de retransmisie pentru platforma Digi a RCS&RDS, in sensul scoaterii televiziunilor Antena Group - Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia TV si Gsp TV - din oferta, in urma solicitarii companiei de telecomunicatii.
fie ramane la pupitrul stirilor, fie continua ca Redactor-sef la revista "The One", aflata in portofoliul Mediafax Group, detinut de Adrian Sarbu, fostul sau mentor, scrie reportervirtual.ro.
"Te iubim frumoasa!" In cadrul workshop-urilor organizate de "LA DUCHESSE Romania" si ALFAPARF Group Milano, anuntam oficial doua noutati exclusive pe piata din Romania, ale caror detalii vor fi prezentate pe larg in cadrul conferintei de presa.
De exemplu, companiile de asigurare Astra, Asiban, Asirom, Ardaf, Unita, InterAmerican au in linii mari aceleasi tarife la politele RCA. ... Oficiali ai Asirom sustin ca “trendul este mult mai bun ca anul trecut si, desi sezonul inca nu s-a incheiat, cresterea este foarte buna“.
Printre acestea a fost introdus si pachetul minoritar detinut de Autoritate la ASIROM si asta datorita importantei acestei companii. ... Interesant este cazul companiei de asigurari ASIROM, unde AVAS are o participatie de doar 6,38%.
Este vorba de Boris Schneider - Asirom, Dumitru Ceraceanu - Asiban, Bogdan Stan - Asitrans, Radu Mustatea - Astra-Uniqa si Constantin Toma - Omniasig. ... Aceasta este politica firmei", a spus Marius Flori, director Asirom SA - Sucursala Dolj.
279,4 lei, fara TVA, pentru asigurarile de viata ale celor 149 de membri ai echipajului, catre Asirom. Cele doua contracte au fost incheiate pe 09.
google-analytics.com