Cautare

504 de rezultate pentru "anunt deranjamente" (6.77 secunde)
Odata facut acest anunt, Primaria Mangalia precizeaza ca persoanele interesate se pot adresa Centrului de Informatii pentru Cetateni, aflat la parterul institutiei, iar documentele necesare sunt:
Am sa ma duc si am s-o anunt oficial si la Senat", a explicat Berceanu. El a mai sustinut ca oricum ar fi trebuit sa-si dea demisia din Senat peste o luna si jumatate, dupa anuntarea rezultatelor la alegerile locale.
"Nu cred ca aveam eu obligatia sa ii chem sau sa ii anunt altceva. E sarcina secretarului orasului". Tot Brailoiu a mai precizat ca "sunt oameni in PDL care nu-si recunosc infrangerea.
In ceea ce-l priveste pe Miron Mitrea, acesta a declarat ca nu stia de intentia lui Adrian Nastase de a candida si daca a facut un astfel de anunt este decizia lui pentru momentul ales, moment pe care nu il comenteaza.
Sorin Paveliu a tinut sa mentioneze ca nu este "o premiera" faptul ca ameninta Guvernul cu motiunea simpla pe tema infiintarii acestei comisii de acreditare a spitalelor, prima data cand a facut acest anunt fiind in luna aprilie a acestui an, iar apoi la sfarsitul sesiunii parlamentare de vara.
"Ii anunt pe adversarii nostri politici ca nu trebuie sa se bucure de aceasta decizie, pentru ca Iliescu ramane el insusi o institutie cu o influenta majora in luarea deciziilor politice la nivelul conducerii centrale a PSD", declara Vacaroiu.
"Contrar dorintelor unor lideri politici de la alte partide, tin sa anunt ca PSD traieste, a inceput sa munceasca si sa fie mai implicat in viata politica a judetului.
"In cazul in care presedintele PSD, Mircea Geoana, si premierul Calin Popescu Tariceanu staruie si insista in aplicarea acestei legi proaste, a votului uninominal, de fapt o ruleta ruseasca, ii anunt ca unde candideaza Geoana voi candida si eu, iar unde candideaza Tariceanu va candida Irina Loghin.
Doresc sa-i anunt ca bugetul tarii nu este atat de elastic", a mai adaugat Lakatos, criticandu-se inclusiv pe sine insusi.
"Vreau sa va anunt ca astazi in sedinta de plen a Senatului, cand probabil se va alege presedintele Senatului, PNL va propune pentru aceasta inalta functie pe domnul senator Radu Campeanu, presedintele fondator al PNL.
Acest anunt a fost facut chiar de vicepresedintele PDL, Petru Filip, liderul democrat-liberalilor bihoreni. Convins ca PDL va guverna incepand cu 1 ianuarie 2009, Petru Filip a declarat ca o parte dintre candidatii PDL Bihor vor primi functii importante.
"Va anunt ca, asa cum am promis, ma retrag din viata publica. Probabil voi mai iesi o data la 3-4 luni, la o emisiune televizata.
Daca domniile lor au crezut ca acestea sunt prioritatile in Romania, pot sa anunt ca s-ar fi putut, foarte bine, sa fi uitat robinetul deschis de la capitolul cheltuieli al bugetului si sa ne trezim cu cheltuieli efectuate in ultimele zile ale anului care nu erau corelate cu veniturile", a afirmat Tariceanu.
Si va anunt ca s-a luat o decizie in cadrul primariei ca mass-media sa fie actionate in instanta in cazul in care refuza sa publice drepturile la replica trimise de institutie", a spus Gutau, uitand ca razboiul sau este cu procurorii si nu cu jurnalistii.  La final, acesta a precizat ca va solicita stramutarea procesului de la Tribunalul Valcea in cazul in care vor aparea presiuni.
Il anunt pe domnul Tusac ca nu poate conduce orasul fara Consiliul Local (. . . ). Intentia domnului Tusac de a scapa de un Consiliu Local doar pentru ca nu ii agreeaza simpatiile politice si modul de a administra orasul nu reprezinta un motiv legal de a cere dizolvarea lui”.
Inainte de acest anunt, nu se stia cine sunt cei 20 de oameni cu cagule si imbracati in uniforme de camuflaj care, potrivit purtatorului de cuvant al Naftogaz, au fortat ieri intrarea in sediul companiei, din centrul Kievului.
, OCPI a trimis un anunt catre Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), in vederea organizarii organizarii licitatiei publice pentru construirea noului sediu al institutiei.
liberalii in 2008) prin care ati majorat veniturile publice cu 5,6 miliarde, cheltuielile cu 6,5 miliarde si vreau sa va anunt ca deficitul realizat de dumneavoastra a fost de 5,4%", subliniind inca o data ca situatia in care se afla Romania astazi s-ar datora guvernarii liberale.
Faptul ca Geoana a decis sa-si anunte retragerea din CSAT in ziua alegerilor pentru Parlamentul European este catalogat de Roberta Anastase drept un "anunt electoral".
Nu cred ca il avantajeaza sa faca vreun tip de anunt acum pentru ca nu a facut mare treaba la Bucuresti.
google-analytics.com