Cautare

504 de rezultate pentru "anunt deranjamente" (2.92 secunde)
Metoda de atribuire a contractului a fost negocierea fara publicarea unui anunt de participare, iar suma urma sa fie rambursata din fonduri europene.
Daca le declarati furate, dureaza o luna si trebuie sa dati un anunt in Monitorul Oficial. Pierderea se rezolva in doua zile.
A inserat un anunt in ziare ca asteapta sa i se adreseze persoane care considera ca au fost rapite de exteraterestri, ceea ce este foarte discutabil.
Ce anunt au facut meteorologii. Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Iata cum va fi vremea in intervalul 26 Septembrie - 9 Octombrie 2016, in fiecare regiune a tarii:
Tocmai te anunt ca ai fost abuzata economic si tu nici macar nu ti-ai dat seama. Cand asemenea lucruri se intampla, este pentru ca undeva profund in subconstientul tau inca nu ai clarificat ca meriti sa fii tratata cu iubire, apreciere si respect adevarate.
Dar, asa cum preciza Friedman, un astfel de anunt ar fi o lovitura mai ales pentru nationalism, state nationale, politicieni:
In anunt erau indicate hotelurile in care Santilli urma sa stea si unde urma sa examineze imaginile ofertate si eventual sa le si cumpere, cu bani in numerar.
Chiar Calin Geambasu a facut un anunt socant, pe Facebook, cum ca ar urma sa renunte la numele sau de familie, Geambasu, si la mostenirea de 1.000.000 €.
Actorul a facut tristul anunt pe pagina sa de Facebook. Micutul fusese diagnosticat cu o tumora canceroasa la cap in anul 2016 si cu toate ca fusese supus unei interventii chirurgicale, cancerul a recidivat:
Actorul a facut tristul anunt pe pagina sa de Facebook. Micutul fusese diagnosticat cu o tumora canceroasa la cap in anul 2016 si cu toate ca fusese supus unei interventii chirurgicale, cancerul a recidivat:
- Acest anunt epocal, plin de promisiuni arunca o noua perspectiva asupra viitorului pe care ni-l rezerva noile tehnologii. Dar, indirect, cercetarile acestea pun intr-o alta lumina multe dintre cazurile OZN.
In 2007, Agentia de Informatii a Armatei (DIA) a dat publicitatii un anunt, cerand realizarea unui proiect (AATIP) care sa evalueze 12 zone potentiale de amenintare cu privire la aceste Vehicule Aeriene Avansate:
Evenimente credibile - Multi oameni au crezut - scrie Alexander - ca dupa dezvaluirile recente se va produce o cotitura in atitudinea autoritatilor fata de fenomen, poate un anunt oficial guvernamental, prin care sa se recunoasca faptul ca OZN-urile sunt reale si poate chiar ca extraterestri umbla printre noi.
"Regret ca am facut o nedreptate unor colegi, imi pare rau ca am ales o solutie expeditiva si nedreapta fata de colegii nostri Nora Rebreanu si Dan Tudorache si ii anunt oficial ca am semnat decizia de revocare a acestor sanctiuni", a declarat Mircea Geoana.
"Si pentru ca sa nu se mai gaseasca vreun nemernic care sa scrie nu stiu ce despre Republica de la Cluj, anunt de pe acum ca il vom sustine pe Mircea Geoana ca presedinte", a spus Ioan Rus facand trimitere la Adrian Severin, un critic al pesedistilor clujeni.
Alaturi de acest anunt, consilierul judetean Gheorghe Nicolae, a facut cunoscute cateva dintre pozitiile PRM cu privire la cele mai importante evenimente ale momentului.
"Deci imi anunt candidatura. Dupa parerea mea, ea nu poate fi decat una". Ulterior, insa, cand i s-a solicitat sa fie mai concret, Oprescu a revenit la o atitudine mai putin transanta:
Intrebat de ziaristi pe cine va sustine la presedintia PSD, intre Sorin Oprescu si Mircea Geoana, Miron Mitrea a reluat un anunt pe care l-a facut la Consiliul Na-tional al partidului din 3 noiembrie.
Oprescu a precizat ca nu a facut pana acum acest anunt in cadrul partidului intrucat nu a dorit "polarizarea" organizatiei intre el si Mircea Geoana.
Tariceanu nu a fost surprins Liderul PNL, Calin Popescu- Tariceanu, a declarat ca nu este surprins ca platforma liberala se transforma in partid, apreciind ca prin acest anunt membrii platformei au dovedit ca mesajul lor initial potrivit caruia doresc unitatea PNL a fost unul "cu totul si cu totul mincinos".
google-analytics.com