Cautare

504 de rezultate pentru "anunt deranjamente" (3.73 secunde)
"Azi, 16.08.2010, anunt public demisia mea din Realitatea Media", noteaza Turcescu pe Twitter. Robert Turcescu a anuntat ca si-a dat demisia din Realitatea Media.
Daca nu mai realizez venituri trebuie sa anunt casa de pensii in 3 zile. intelegeti, deci? Daca am venituri de genul asta ma duc LUNAR sa le declar.
Acest anunt face referire la un plan de crestere, de dezvoltare pe care il vad foarte proaspat. Ford Europa urmeaza sa lanseze in urmatorii trei ani 20 de noi produse sau produse total revizuite.
Pe site-ul thefoxinsider.com am gasit un anunt ce pare seducator: cum poti inlocui firma de cablu cu un dispozitiv simplu si ieftin.
Ca sa intelegeti, cu exemple, un blog care posteaza un anunt (in gradina Doamnei F.) in zilele noastre " are sansa sa fie vazut de aproximativ 6% dintre prietenii sai.
O tipa da anunt la ziar: Tanara, frumoasa, situatie materiala buna, caut barbat frumos, viril, casa, masina, cont gras in banca.
si scandalului nascut in fata acestui anunt public. Fosta componenta a trupei Spicy a postat pe contul de Facebook mai multe poze in care apare nemachiata.
Pe contul de Facebook al cantaretei INDILA a aparut un anunt: Indila a distribuit un link. Descoperiti-o pe Indila live!
Iosif a publicat pe Facebook un anunt: Va asteptam alaturi de noi la sarbatoarea hramului Catedralei Sf. Iosif, sambata, 19 martie 2016 - la ora 10.30 - Sf.
Ea a publicat pe Facebook un anunt privind vernisajul primei sale expozitii de pictura: Se intampla in sfarsit! Debutul meu in lumea artei, la prima mea expozitie de pictura, intitulata FEMINISTICE!
Primaria municipiului Calarasi a postat pe pagina de Facebook a institutiei urmatorul anunt: - Stimati calaraseni si oaspeti ai orasului !!! Duminica, 27 mai 2018, va invitam sa sarbatorim impreuna Hramul orasului Calarasi.
Ionela Greiere nu a fost singura persoana care a facut ieri cale intoarsa de la Policlinica Spitalului de Urgenta, cand s-a trezit in fata usilor inchise, citind un anunt sec:
In cazul ca nu reusim sa aflam proprietarul nici cu ajutorul politiei, publicam un anunt in ziarele locale cu caracteristicile si amplasamentul masinii", a spus Mihaita Fetoiu, seful departamentului de profil din Primaria Craiova.
Raspunsul lui Larson nu a fost o declaratie oficiala cu privire la problema OZN, ci doar un raspuns pe baze stiintifice pentru cetatenii care asteapta un anunt privind contactul cu extraterestrii.
Atitudinea lui Clarke poate fi ilustrata si prin declaratia sa, cum ca citatul sau preferat din ecourile aparute in mass-media in primele doua zile dupa anunt este cel din New York Times, care scrie:
"Cei care cred ca acest asa-numit acord mutual de cooperare intre gentlemani va functiona si va deschide calea pentru un Birou international OZN sunt niste visatori, sau folosesc acest anunt pentru a se promova pe ei insisi.
SETI are deja pregatit un document in acest sens, intitulat "Declaratia de principii privind desfasurarea cautarii inteligentei extraterestre", revizuit pe 30 septembrie 2010. In esenta, dupa prima detectie, ar trebui sa existe o verificare corespunzatoare, urmata de un anunt public.
Urgent vand sau inchiriez pe termen lung vila in Soseaua Chitilei nr. 385, sector 1, Bucuresti, ce are suprafata construita de 300 metri patrati:
Am intrat in celula sa-i anunt pe cei ce se aflau acolo. Cand am iesit afara, luminile erau deja deasupra noastra".
Dupa ce in luna iulie 2014 a obtinut, in urma procedurii de negociere fara anunt de participare, un contract de peste jumatate de milion de lei pentru serviciul de ordine si curatenie in parcarile si grupurile sanitare de pe Autostrada A2, Romprest si-a mai adjudecat in luna septembrie un contract in valoare de peste 2 milioane de lei pentru aceleasi servicii, in aceleasi 23 de parcari de pe tronsonul amintit.
google-analytics.com