Cautare

504 de rezultate pentru "anunt deranjamente" (3.48 secunde)
El a declarat ca va face un anunt, dupa ce se va consulta cu cativa prieteni. "Nu poti sa mergi pe munti de unul singur.
"Acest anunt simplifica dezbaterea, anuntul a fost facut dupa ce l-a numit pe Blaga la Interne, pentru a fi sigur ca pe partea de control al alegerilor are omul cel mai disciplinat.
De asemenea, referitor la protestul politistilor de vineri, Blaga a precizat ca acestia au dreptul sa protesteze dar intr-un cadru strict legal. Dupa anunt, Blaga a facut un scurt bilant al ministerului Administratiei si Internelor.
Mi se pare o prostie politica sa faci un astfel de anunt, stiut fiind si construindu-ti tu insuti discursuri pe aceasta tema, ca serviciile secrete, conduse de domnii pe care spune dl Ponta ca vrea sa-i pastreze, nu sunt niste institutii, ci sunt niste apendice ale politicului, sunt prelungirile de mana forte ale partidului de guvernamant cu ajutorul carora sunt doriti adversarii politici, sunt controlati aliatii politici, sunt puse la cale tot felul de inscenari si diversiuni.
Aceasta ar fi fost de acord ca Salubritatea sa participe la negocierea directa, anunt care ar putea fi facut public in aceste zile si care, cu siguranta, strica planurile cuiva legate de activitatea de salubrizare din oras.
Miscarea Populara, ca alianta, nu va ajunge mai mult ca sigur la tribunal, raminind in stadiul de proiect, in schimb PDL si-ar putea asigura serviciile lui Becali, Oprea, Vadim, Pavelescu si poate chiar Dan Diaconescu, cel care tot ameninta cu o candidatura la Capitala al carei anunt oficial, insa, nu mai vine.
Sarkozy a facut acest anunt in cadrul unei reuniuni cu apropiatii sai, printre care si ex-premierul Francois Fillon.Le Figaro scrie ca Sarkozy "obosit si incercanat"
Concomitent, Iliescu a tinut sa asigure pe toata lumea ca nu a fost vorba de nici un infarct iar starea sa de sanatate este buna - anunt care, in opinia sa, ii va "dezamagi” pe unii.
De altfel, actiunea a demarat chiar in cursul zilei de ieri, 17 mai a.c., primul post de politie "vizitat”, fara un anunt prealabil, fiind cel de la Mangalia, dupa cum ne-a declarat seful IPJ Constanta, Sorin Oprea.
Parlamentul se reuneste, luni, intr-o sedinta solemna pentru a marca implinirea a 26 de ani de la Revolutia din 1989. Sedinta este programata la ora 16:00, potrivit unui anunt al vicepresedintelui Senatului, Ioan Chelaru.
Acestia sunt selectati (in baza criteriilor stabilite) in urma unui anunt publicat pe pagina de internet a Consiliului de monitorizare (conform procedurii aprobate), de catre o comisie formata din presedintele, vicepresedintele si 3 inspectori de monitorizare din cadrul Consiliului de monitorizare.
- Expertii independenti sunt selectati in urma unui anunt publicat pe pagina de internet a Consiliului de monitorizare, de catre o comisie formata din presedintele, vicepresedintele Consiliului de monitorizare si 3 inspectori de monitorizare din cadrul acestuia.
Banca de stat ATEbank, a cincea mare banca din Grecia in functie de capitalizarea de piata, a anuntat ieri ca a incheiat un acord preliminar privind preluarea participatiei majoritare la banca romaneasca Mindbank, parte a strategiei de extindere a activitatilor in zona Balcanilor, transmite Reuters "Operatiunea de due dilligance (verificarea registrelor contabile - n.r.) este in curs si intentionam sa finalizam tranzactia intr-o luna", se arata intr-un anunt al bancii elene, transmis bursei, fara a se preciza insa valoarea tranzactiei.
Astfel, un anunt publicat pe Internet la data de 19 iulie a.c. preciza ca pretul unei garsoniere "cocheta si utilata" din cartierul constantean Faleza Nord se cifra la 80 RON pe zi.
Spectrul anticipatelor continua sa ingrozeasca PSD-ul, chiar daca un anunt facut ieri de Mircea Geoana a fost de natura a mai calma, cat de cat, tulburarea rozelor:
„Nu pot sa semnez o astfel de decizie privind subventionarea indirecta a uzinei 'Tractorul', dupa ce pana acum am blamat asemenea initiative. Am facut acest anunt si in sedinta de joi a Executivului“, a afirmat ministrul Finantelor.
„Am spus de la bun inceput ca nu voi tolera abaterile de la lege si actele de coruptie si asa voi face”, a precizat premierul. Dupa cum era de asteptat acest anunt al premierului a creat bulversare.
„Va mai fac un anunt. Romania va intra in Uniunea Europeana la 1 ianuarie 2007“, a spus presedintele la finalul discursului sau tinut la seminarul cu tema „Noua Europa:
Acest anunt a fost facut in plenul Senatului de Gheorghe Funar, secretarul acestei formatiuni politice, care a mentionat ca motiunea a fost semnata de 40 de senatori.
Daca presedintele Camerei Deputatilor nu va rezolva nici in termen de doua saptamani problema votului electronic, anunt de acum ca subsemnatul voi incepe o greva japoneza la care voi solicita sprijinul si al altor colegi deputati“, a aratat Ghise.
google-analytics.com