Cautare

504 de rezultate pentru "anunt deranjamente" (3.70 secunde)
Anunt de ultima ora al lui Liviu Dragnea pentru pensionari si salariati: ... Cornel Dumitrescu) Anunt de ultima ora al liderului PSD, Liviu Dragnea, pentru pensionari, dar si pentru salariati.
Anunt mortuar Anunt mortuar din Austria: - Dupa o viata grea, chinuita si plina de lipsuri, domnul Gunther Fisher, nascut la 13.11.1943, si-a gasit, in sfarsit, pacea si linistea.
Minivacanta de cinci zile in 2022 pentru romani. Anunt de ultima ora de la Guvern
Ministrul Sanatatii, anunt important despre variola maimutei: Pe teritoriul Romaniei nu a fost inregistrat niciun caz de variola a maimutei sau suspiciune de imbolnavire.
Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, anunt de ultim moment in mijlocul crizei economice
Prapad facut de furtunile puternice cu grindina in Romania. Elena Mateescu, directorul ANM, anunt de ultima ora
Un anunt ingrijorator vine din SUA. Antony Blinken, secretarul de stat american, face o declaratie fara precedent privind planul lui Putin de a folosi armele nucleare.
Un anunt ingrijorator vine din SUA. Antony Blinken, secretarul de stat american, face o declaratie fara precedent privind planul lui Putin de a folosi armele nucleare.
Anunt de ultima ora de la Banca Nationala. Scumpiri uriase la finalul anului si tot anul viitor din cauza preturilor la energie, avertizeaza guvernatorul BNR.
Referindu-se la semnalul politic al declaratiei liderului liberal, care a servit practic gratuit pesedistilor o tema de atac, Nastase a apreciat ca acest anunt este menit sa mobilizeze electoratul pentru sustinerea lui Traian Basescu, dar ca ramane de vazut daca este vorba despre o strategie de perspectiva sau despre “un proiect de conjunctura“ pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale.
Daca cel de-al doilea anunt a starnit ropote de aplauze in randul asistentei, prima iesire l-a facut pe Mazare sa se ridice furios si sa explice atitudinea de acum a lui Murad:
Insomar si Metro-Media canta victoria lui Nastase A doua zi dupa gratularile prietenesti televizate - "Mai Traiane, mai Adriene” - murdariile electorale au reaparut la suprafata odata cu un anunt conform caruia Politia s-a apucat sa cerceteze originea unor false comunicate trimise ca din partea BEC la unele ambasade romanesti.
Dupa un anunt triumfal - "astazi semnam protocolul cu UDMR si PUR” - pesedistii sunt lasati cu ochii-n soare de Marko Bela.
Acest anunt vine in conditiile in care surse din piata media sustin ca cea mai mare parte a redactiei cotidianului Libertatea, in frunte cu redactorul-sef Adrian Halpert, isi va da demisia si va merge la ziarul Averea.
Deputatul PRM Lucian Bolcas a precizat ca pentru validarea in noua calitate de chestor, simplul anunt al grupului este suficient, nefiind neaparat necesara votarea acestuia.
O prima masura in acest sens pare a fi restaurarea Delegatiei Permanente a PSD in drepturile sale firesti, un anunt de ultima ora mentionand deja convocarea unui Birou Executiv Central la sfarsitul acestei luni - posibil pe 31 ianuarie, Birou despre care se stie ca va alege o noua Delegatie Permanenta.
"Va anunt ca, incepand de astazi, voi face parte din grupul parlamentar al Partidului Democrat Liberal", a spus Cosea in plenul Camerei Deputatilor.
"Vreau sa anunt dupa o indelunga reflectie, ca om venit in PSD din Partdiul Socialist al Muncii, ca astazi imi dau demisia din PSD", a declarat Ion Sasu.
Oprescu a mentionat ca a facut acest anunt pe fondul unor discutii legate de neparticiparea sa la competitia pentru functia de primar general al Capitalei.
In cazul unui asemenea control se merge fara anunt prealabil si referitor la faptul ca nu a fost lasata nici o decizie la Inspectorat este pentru ca ei erau demisionari si pentru ca raportul acestui control se redacteaza si se transmite dupa 2-3 saptamani”, a afirmat Paloma Petrescu.
google-analytics.com