Cautare

504 de rezultate pentru "anunt deranjamente" (3.08 secunde)
b) Orice anunt de reducere de preturi, indiferent de forma, modul de publicitate si motivatia reducerii, trebuie sa se adreseze ansamblului consumatorilor si sa indice in cifre o reducere in raport cu preturile de referinta, exceptie facand:
Potrivit legii, institutiile de credit din Romania sunt obligate sa afiseze in orice anunt publicitar valoarea Dobanzii Anuale Efective (DAE).
Dintre cele 25 de state membre ale UE (27 cu Romania si Bulgaria) 11 au anuntat ca vor restrictiona accesul romanilor pe pietele muncii, iar celelalte au luat decizia de a lasa libera circulatia romanilor in scop de munca sau nu au facut nici un anunt in acest sens.
A fost mai mult un anunt de intentie, o testare a pietei. Dupa ce strategia de privatizare va fi aprobata de guvern, se va publica un anunt cert si se va putea achizitiona si caietul de sarcini", a declarat Lucian Lutaru, directorul ACSA.
Vânzarea va fi precedata de publicarea unui anunt sau a unei oferte de vânzare, valabila cel putin 30 de zile, dar nu mai mult de 180 de zile de la data publicarii.Reamintim ca anuntul de vânzare prin negociere pe baza de oferte finale, îmbunatatite si irevocabile a 80,93% din capitalul social al SC AVIOANE Craiova SA a fost publicat de MEF (OPSPI) pe 14.09.2006.
Daca aveti mai putina experienta decât se cere în anunt nu înseamna neaparat ca ati iesit din cursa pentru postul respectiv.
A început sa repare calculatoarele prietenilor, apoi a prestat pentru necunoscuti, dupa ce a dat un anunt în GdS. ... Am dat un anunt în GdS si asa au venit primii clienti.
A început sa repare calculatoarele prietenilor, apoi a prestat pentru necunoscuti, dupa ce a dat un anunt în GdS. ... Am dat un anunt în GdS si asa au venit primii clienti.
"De la momentul aprobarii proiectului legii bugetului de stat au fost promovate acte normative cu impact asupra bugetului general consolidat urmare a luarii unor masuri in vederea evitarii efectelor crizei financiare declansate la nivel international", se precizeaza intr-un anunt publicat pe site-ul ministerului.
Rompetrol Downstream a încheiat un contract cu Posta Româna, în valoare de 100 de milioane de lei, în urma unei negocieri directe, fara anunt de participare, pentru furnizarea de carburanti auto, potrivit unui anunt al companiei Posta Româna de pe portalul de achizitii publice.
Ulterior, Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI), cel care gestiona la vremea respectiva problemele uzinei, a publicat un nou anunt de vanzare, de data aceasta fiind interesate doua firme: ... Nu poti vinde asemenea active prin anunt la mica publicitate.
Potrivit oficialilor Nuclearelectrica aceasta societate plateste 1,99 milioane lei companiei Nuclear Risk Insurers Limited din Marea Britanie, pe asigurarea de raspundere civila pentru daune nucleare a reactoarelor 1 si 2 de la Cernavoda, potrivit unui anunt al companiei.
Magistrala va fi realizata pe traseul Alexandriei-Piata Unirii-Voluntari si va asigura legatura pe directia sud vest-nord est, intre zona centrala si cartierele Rahova si Colentina, se arata intr-un anunt al Metrorex.
Voi incepe declaratia mea politica de astazi cu un anunt:
RAR, anunt important pentru orice detinator de autoturisme Registrul Auto Roman anunta ca, incepand de joi, 23 mai 2013, va fi implementat proiectul "call-center national", proiect care face parte din strategia de dezvoltare a Registrului.
Ce anunt important au facut oficialii bancii - Se va intampla pe 1 ianuarie (Autoare: Ancuta Paraschivoiu) Banca Comerciala Romana, parte a grupului austriac Erste, a facut un anunt foarte important care vizeaza absolut toti clientii institutiei bancare.
Cu toate acestea, la o licitatie organizata pe eBay un cumparator a oferit 7500 de euro pentru un laptop Vaio, al firmei Sony, prezentat de vanzator cu urmatorul anunt:
Anunt important facut de Barack Obama despre neutralitatea internetului.
Cateva fotografii cu bunurile din casa sau un simplu anunt din care sa rezulte ca proprietarul este in vacanta contureaza profilul perfect al victimei.
Anunt de ultima ora de la meteorologi. ... Anunt de ultima ora de la meteorologi: Administratia Nationala de Meteorologie a lansat un avertisment pentru mai multe zone ale tarii.
google-analytics.com