Cautare

5381 de rezultate pentru "antena romtelecom numar de telefon" (2.83 secunde)
"In urma fuziunii, UPC Romania isi va consolida pozitia pe piata telecomunicatiilor, devenind astfel o prezenta mai importanta pe piata furnizorilor de televiziune prin cablu, telefonie fixa si Internet, putand concura cu succes la nivel national cu cele mai importante companii din domeniu", se arata in proiectul de fuziune publicat in Monitorul Oficial.
Ce demers va face saptamana viitoare Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat marti ca amenda pentru tara noastra cu privire la conditiile din penitenciare nu va veni maine, dar Romania nu va scapa de asta daca nu initiaza un pachet de masuri.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Posibilitatea de pastrare a numarului de telefon atunci cand se schimba operatorul se va concretiza tehnic incepand cu 21 octombrie, utilizatorii putand beneficia de acest serviciu in 10 zile de la depunerea unei cereri la furnizorul la care este abonat, a anuntat Autoritatea de Reglementare.
Tot mai multe persoane cad victime fraudelor prin SMS, care, naive fiind, dau de bunavoie anumite date personale infractorilor. Infractiuni de acest gen au implicat numele unor companii ca Altex, Nokia si Cosmote.
Calitatea serviciilor, nerespectarea clauzelor contractuale si lipsa de comunicare au fost principalele cauze invocate de primele trei persoane care au apelat la portarea numerelor de telefon, acestea fiind contactate telefonic pe 30 octombrie de presedintele Autoritatii Nationale pentru Comunicatii (ANC).
Doi morti in sarcina Internelor, SRI si STS, pentru ca nu au folosit sistemul de interceptari S-a scris mult in ultima zi despre incompetenta, iresponsabilitatea si presupusii vinovati din autoritatile statului abilitate sa intreprinda actiunea de localizare si salvare a victimelor accidentului aviatic din muntii...
Atat de parlamentar, incat a uitat sa foloseasca deja invechitul telefon mobil pe care, dupa cum zice gura targului, trebuie musai sa-l schimbe cu unul mai pe masura functiei. De fapt, pentru baiatul prefectului, Edi Martin, telefonia mobila a reprezentat mereu o problema.
Locuitorii sectorului 5 au primit, marti seara, din partea unor echipe de activisti PSD, telefoane mobile si cartele pre-platite incarcate cu patru euro, pe cutiile aparatelor fiind scris numarul de telefon al actualului primar de sector, Marian Vanghelie, candidat pentru un nou mandat.
si telefon, si laptop. Cu ce e practic diferit un smartphone de un laptop? Motorola crede ca, in spatele acestor categorii de produse, sta o diferentiere de marketing care ne face sa scoatem din buzunar de doua ori mai multi bani decat e nevoie.
Nu mai este niciun secret pentru nimeni ca majoritatea anchetelor intrumentate de procurori se bazeaza in proportie covarsitoare pe interceptarea convorbirilor telefonice. Metodele de ascultare a telefoanelor devin din ce in ce mai sofisticate, dar exista totusi posibilitatea ca interceptarile sa fie evitate.
Am fost sunata azi de un operator Orange care ma ispitea cu diverse oferte de telefonie mobila si de Internet. Cred ca eu si tatal meu suntem cei mai vechi si fideli abonati ai acestei retele de telefonie mobila: ... Eu am abonament Orange de 18 ani!
Cum sa transferi pozele din telefon?
Corina Stoicescu) Intr-un interviu mai sincer ca oricand, Teo ne-a povestit despre relatia frumoasa pe care o are cu fiica ei, despre divinitate si opinii, dar si despre actul de eroism de a face in zilele noastre emisiuni de divertisment, de calitate.
Un adolescent de 16 ani a fost ucis cu sange rece, iar criminalul parea sa le scape anchetatorilor printre degete.
6,9 MILIARDE DE OAMENI SE AFLA IN PERICOL. CE POT PATI IN SPECIAL FEMEILE DIN CAUZA TELEFONULUI MOBIL Peste 6,9 miliarde de oameni si-au cumparat un telefon mobil Telefoanele mobile emit radiatii electromagnetice care au capacitatea de a distruge celulele din organism.
Alexandru Andries s-a nascut la 13 octombrie 1954 si nu are de gand sa se casatoreasca. Nu are nici telefon fix, nici mobil si nu-i plac nici evenimentele mondene, iar de imbracat il imbraca matusa sa, Victoria, care locuieste in Statele Unite ale Americii.
Peste 70.000 de soferi amendati pentru ca au vorbit la telefon in timp ce conduceau Peste 70.000 de soferi din toata tara au fost amendati, in acest an, de politisti pentru ca au vorbit la telefon in timp ce conduceau.
Senatorul Florinel Butnaru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Dar este de exemplu cazul persoanelor care vorbesc la telefon in timp ce se afla la volanul unui autoturism si care nu folosesc numeroasele posibilitati de a folosi telefonul la volan in siguranta.
Cuvantul are doua sensuri care sunt strans inrudite, in functie de context: - Substantivul propriu Internet (scris cu majuscula) desemneaza o retea mondiala unitara de calculatoare si alte aparate cu adrese computerizate, interconectate conform protocoalelor (regulilor) de comunicare Transmission Control Protocol si Internet Protocol, numite impreuna stiva TCP/IP.
google-analytics.com